cross-platform و کاربرد و مزایای آن

cross

چکیده

آنچه در این مقاله می خوانید:

مقدمه

در این آموزش سعی داریم cross-platform را بررسی کنیم و شما را با کاربرد های آن آشنا کنیم بیشتر جمعیت ایران امروزه از موبایل استفاده می کنند بازار بسیار جذابی شده برنامه نویسی موبایل برای ساخت اپلیکیشن و ما در این مقاله می خواهیم یکی از پلتفرم های قدرتمند را به شما معرفی کنیم تا با استفاده از آن بتوانید نیاز های خود را در قالب یک پلتفرم در زمینه برنامه نویسی برطرف کنید با ما همراه باشید.

معرفی cross-platform

 

cross-platform و کاربردهای آن

اپلیکیشن های که با کراس پلتفرم نوشته می شوند با یک سورس کد تولید می شوند و در آینده اگر بخواهند مورد استفاده قرار گیرند تغییراتی بر روی سورس کد اصلی آن اجرا می شوند ، تییراتی بر روی سورس کد اصلی اجرا می شود که بتواند به صورت کامل برای پلتفرم هدف بهینه شود. اپلیکیشن های کراس پلتفرم یک راهکار همه جانبه برای اجرا شدن یک اپلیکیشن بر روی پلتفرم های مختلف است و این راهکار برای برنامه نویسان و صاحبان کسب و کار بشدت از محبوبیت بالایی برخوردار است و با عث صرفه جویی درزمان و هزینه ها می شود.

آیا MsBuild ها باعث پیشرفت cross-platform می شود

شرکت مایکروسافت استارت کار را در ماه مارس زده برای ساخت موتور هایی همچون open source و cross platform

که اینها را به عنوان پورت در نظر گرفته بود همچنین باید بگوییم .net core در حال آماده شدن است گرچه در نوسان است اما در ماه های آینده پیشرفت آن کامل می شود.

در حال حاضر این پروژه در نوسان کامل است، اما این فرآیند ها به cross platform های قابل حمل سوییچ می کنند.

ما می خواهیم یک open source تک بسازیم که پایه و اساس آن تحت cross platform بوده است، و هم چنین یک بسته ی MSBuild که داخل visual studio باشد را بسازیم. net core. نسخه ی انشعاب شده ی netframework. است و یا به عنوان سرآیند netframework. است.

در توصیف کلی net core. می توان نوشت که پیاده سازی آن به صورت یک ماژول است و در یک طیف گسترده ای از آن می توان استفاده کرد، و open source هستند و علاوه بر آن توسط مایکروسافت بر روی مک، لینوکس و ویندوز پشتیبانی خواهد شد.

بعد از آمدن MSBuild ها:

نظرات و پست هایی که بر نگرانی افراد و در مورد msbuild  ویک سری استراتژی هایی در مورد منشعب بودن MSBuild ها مطرح شده است. چون msbuild ها چند شاخه ای بودن و منشعب بودن،  یکی از مهندسان ارشد شرکت مایکروسافت بیان کرد:

هدف نهایی و بلند مدت اینکه msbuild را تک شاخه ای نمایند که شامل لینوکس و ویندوز هم است ، و آن را با visual ادغام نمایند که این ادغام هدفمند و به خوبی تست شده است.

بررسی مزایای برنامه‌نویسی Cross-platform

صرفه‌جویی در زمان:

برخلاف برنامه‌نویسی نیتیو، برنامه‌نویسی کراس‌پلتفرم یا هیبریدی با یک سورس‌کد بر روی چندین پلتفرم اجرا می‌شود، که همین باعث می‌شود تا شرکت‌های برنامه‌نویسی مجبور به تغییرات و یا حتی از اول نوشتن کد برای یک پلتفرم خاص نشوند.

مقرون به صرفه بودن:

کسب‌وکارها می‌توانند هزینه‌ها را کاهش دهند و برنامه‌نویسان کمتری را به ازای هر پروژه به خدمت گیرند؛ همچنین می‌توانند کد را یک‌بار بنویسند و بر روی چندین پلتفرم اجرایش کنند. این راه‌کار می‌تواند منجر به افزایش سرعت پروسهٔ توسعه و همچنین کارآمدتر شدن پروسهٔ توسعه اپ شود.

ساده‌تر بودن به‌روزرسانی و شروع به اجرای پروژه:

استارت اولیه، همچنین به‌روزرسانی‌های بعدی و تغییراتی که در اپلیکیشن ایجاد می‌شوند، می‌تواند به صورت هم‌زمان بر روی چندین پلتفرم اعمال شود.

معایب برنامه‌نویسی Cross-platform

کراس اور هم همچون زبان های دیگر مثل زبان native دارای با مشکلاتی عدیده دست و پنجه نرم می کند و تا امروز شاهد تغییراتی  در ورژن های جدید این زبان بوده ایم اما اکنون می خواهیم به معایب آن اشاره کنیم که شامل :

کاهش سرعت شدید اجرا:

اپلیکیشن‌های کراس‌پلتفرم نمی‌توانند همچون کد نیتیو نوشته شده با آن پلتفرم یکپارچه شده و بدون مشکل کار کنند! به این علت که کد کراس‌پلتفرم نمی‌تواند مستقیماً با سیستم‌عامل دیوایس مورد استفاده در تعامل باشد، در نتیجه ممکن است در خلاء نبود دسترسی مستقیم به سخت‌افزار، دیوایس دچار لگ شده و یا حتی هنگ شود.

مشکل یکپارچه شدن با دستگاه کاربر:

اپلیکیشن‌هایی که به این صورت نوشته شده‌اند نمی‌توانند با تنظیماتی که کاربر بر روی دستگاهش انجام داده است یکپارچه شوند و در نتیجه کاربر با یک اپلیکیشن که نمی‌تواند از تمام ویژگی‌های دستگاهش استفاده کند رها می‌شود که همین مسئله منجر به صدمه زدن به یو‌ایکس می‌شود.

نتیجه گیری

در این مقاله ما به تعریف کامل کراس پلتفرم ها پرداختیم و MsBuild را بررسی کردیم و گفتیم که آیا باعث پیشرفت کراس اور می شود یا خیر درباره مزایا و معایب کراس پلتفرم صحبت کردیم و اینکه می تواند چه مشکلاتی را از سر راه برنامه نویسان بردارد و کاربر پسند بود و مزایای آن بهتر از معایب آن است امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید و برای شما مفید بوده باشد.

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

[printfriendly current='yes']

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره رایگان

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form