ایراکد

ارائه راهکارهای خلاقانه جهت هوشمند سازی و مدیریت کسب و کار

6 مورد از فوق‌العاده ترین برنامه‌سازهای اندروید را بشناسید!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

فهرست محتوا

The Best Android App Maker1

چالشی که در ابتدای راه طراحی یک اپلیکیشن اندرویدی با آن رو به رو می‌شوید، انتخاب بهترین روش ممکن است! بهترین روش در واقع روشی است که کم‌هزینه ‌ترین و باکیفیت‌ترین عملکرد را برای شما به ارمغان آورد.

معرفی 6 مورد از بهترین اپ ساز اندروید تا کار را برای شما راحت‌تر کند، هدف ما در این مقاله است. پس اگر مشتاقید تا آنها را بیشتر بشناسید، تا پایان با ما همراه بمانید.

برنامه ساز آنلاین اندروید چیست؟

امروزه روز اهمیت طراحی اپلیکیشن یا برنامه‌های اندرویدی برای کسب و کارهای خرد و کلان موضوعی غیرقابل انکار است. زیرا داشتن یک اپلیکیشن کاربردی سبب می‌شود تا علاوه بر ارائه خدمات به تعداد بیشتری از مشتریان، آگاهی از برند خود را نیز ارتقا ببخشید.

در واقع با طراحی یک اپلیکیشن که خدمات و محصولات شما را در هر موقعیت زمانی و مکانی در دسترس کاربران قرار می‌دهد، ارتباط موثرتری با آنان برقرار خواهید کرد و شمار مشتریان وفادار را به طرز عجیبی افزایش خواهید داد!

نکته فوق‌العاده هیجان‌انگیز پیرامون اندروید این است که برنامه‌ها و ابزارهای ساخته شده بر پایه آن، نه تنها در تلفن‌های همراه هوشمند کاربرد دارند، که در تلویزیون‌های هوشمند، یخچال‌ها، ساعت‌های هوشمند و … نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند و این مهم بر اهمیت این سیستم عامل متن باز افزوده است.

برای طراحی یک برنامه اندروید دو راه پیش رو دارید. روش اول این است که زمان صرف کنید و کدنویسی اندروید را بیاموزید و یا با کمک یک طراح اندروید، اپلیکیشن مورد نظر خود را از پایه برنامه نویسی نمایید.

اما روش دوم که بسیاری از آن بهره می‌برند، استفاده از بهترین برنامه‌سازهای اندروید است که بدون نیاز به کدنویسی و به صورت آنلاین محصول خروچی را در اختیارتان قرار خواهد داد.

برنامه‌ساز آنلاین اندروید به ابزارهای آنلاین گفته می‌شود که ساخت یک اپ اندرویدی را در کوتاه‌ترین زمان و بدون نیاز به دانش کدنویسی اندروید و مطابق با سلیقه و نیاز شما میسر می‌کنند.

استفاده از این ابزارها و وبسایت‌های ایرانی و خارجی کمک می‌کنند تا روند تولید و توسعه یک اپلیکیشن را به حداقل رسانده و با هزینه پایین امکان بهره‌مندی از این موقعیت عالی را برای کسب و کارهای نوپا و تازه تاسیس فراهم آورد.

اما همان طور که حدس می‌زنید، این ابزارها نیز دارای مزایا و معایبی هستند که قبل از اقدام به طراحی باید تمام جوانب را سنجیده و بهترین برنامه‌ساز اندروید را انتخاب نمایید و از تعامل هر چه بیشتر و موثرتر با کاربران و مشتریان خود لذت ببرید!

 

بهترین برنامه سازهای اندروید

 

مزایا استفاده از برنامه سازهای آنلاین:

  • می‌توانید بدون کدنویسی و به سادگی برنامه دلخواه خود را پیاده‌سازی نمایید.
  • صرفه‌جویی قابل لمس در هزینه‌ها و زمان
  • امکان مشاهده دمو پیش از تهیه نسخه نهایی اپلیکیشن
  • دارای پنل مدیریتی ساده و کاربرپسند برای مدیریت برنامه
  • امکان افزودن محصولات و خدمات به اپلیکیشن فروشگاهی
  • برخی از برنامه‌سازهای آنلاین دارای مدت زمان تست چند روزه به صورت رایگان نیز می‌باشند که خاطر شما را از بابت عملکرد صحیح برنامه آسوده نمایند.
  • همه افراد با هر مدرک تحصیلی و میزان سواد قادر به تهیه یه اپلیکیشن خواهند بود.

 

معایب استفاده از برنامه سازهای آنلاین:

  • متاسفانه عملکرد این برنامه‌سازهای آنلاین در ساخت اپلیکیشن‌هایی که ترافیک و سفارشات روزانه آنها بالا باشد، قابل قبول نیست. به همین دلیل برای کسب و کارهای نوپا که سرمایه اولیه اندکی دارند و هنوز فروش و ترافیک ورودی زیادی ندارد، مناسب‌تر است.
  • دارای محدودیت‌هایی هستند و هر ایده و مقصودی با بهترین برنامه‌ساز اندروید هم قابل اجرا نخواهد بود.
  • نقطه ضعف دیگر استفاده از بهترین برنامه‌سازهای اندروید این است که امنیت مطلوبی ندارد. در واقع چون متن باز هستند و برای رفع حفره‌های امنیتی و نواقص آنها وقت صرف نمی‌شود، پس روی حفاظت صحیح از اطلاعات کاربران خصوصا در ابعاد بزرگتر نمی‌توان حساب باز کرد!
  • مورد آخر از معایب برنامه‌سازهای آنلاین اندروید نیز عدم وجود زیرساخت قوی برای سئو و بهینه‌سازی است. صرف زمان و هزینه برای بهینه‌سازی اپلیکیشن و سئو آن بسیار ریسک‌پذیر بوده و ممکن است با یک تغییر در ساختار یا آدرس برنامه‌ساز، تمام زحمات شما بر باد برود!

 

6 مورد از بهترین برنامه سازهای اندروید را بشناسید!

بهترین برنامه‌سازهای اندروید خارجی:

در این بخش قصد داریم تا برترین و بهترین برنامه‌سازهای اندروید غیرایرانی را معرفی نماییم که در صورتی که تصمیم دارید تا یک اپ بین‌المللی طراحی کنید، از آنها کمک بگیرید.

1.      برنامه ساز APPY PIE (بهترین برنامه‌ساز اندروید!):

اولین و بهترین برنامه‌ساز اندروید APPY PIE می‌باشد که امکانات و قابلیت‌های کارآمد و مفیدی همچون؛ گوگل مپ، گوگل آنالیتیکس و … را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. طراحی اپ اندرویدی با استفاده از این ابزار آنلاین بسیار ساده است زیرا تنها با کشیدن و رها کردن (drag and drup) می‌توانید صفحات و امکانات برنامه خود را طراحی و تنظیم نمایید.

نکته مثبت دیگر این برنامه‌ساز اندروید استفاده از میزبان ابری برای فضای ذخیره‌سازی است که از نظر طراحان و توسعه‌دهندگان بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

 

یکی از بهترین برنامه سازهای اندروید

 

2.      برنامه‌ساز APPMAKER :

مورد دوم در لیست بهترین برنامه‌سازهای اندروید، APPMAKER است که باز هم با کمک فضای میزبانی ابری و به ساده‌ترین روش، طراحی یک اپلیکیشن را میسر می‌کند. امکانات و قابلیت‌های موجود در این ابزار نیز بسیار زیاد است و مواردی مانند؛ افزودن ویدئو، موسیقی، گالری تصاویر، گوگل مپ، تقویم و … در آن جای دارد.

این ابزار هیچگونه محدودیتی از بابت تعداد اپلیکیشن و یا به روزرسانی آنها ندارد و با تهیه اشتراک می‌توانید فعالیت با آن را آغاز نمایید. نکته دیگر اینکه تجارت الکترونیک به مدد این ابزار بسیار آسان است زیرا قادر است فروشگاه اینترنتی ووکامرسی را به اپلیکیشن اندروید و یا IOS تبدیل نماید!

 

3.      برنامه‌ساز YAPP :

YAPP آخرین مورد از بهترین برنامه‌سازهای اندروید خارجی است. این ابزار نیز به صورت تست رایگان دو هفته‌ای قابل دسترس بوده و ساده‌ترین و کم‌هزینه ترین ابزار آنلاین نام گرفته است. کار با آن نیز بسیار آسان است و تنها در چند دقیقه می‌توانید برنامه دلخواه را به مرحله انتشار در مارکت‌ها برسانید.

 

بهترین برنامه‌سازهای اندروید داخلی:

اگر ایده یک اپلیکیشن داخلی را برای کسب و کار خود در ذهن پرورش داده‌اید، بهتر است سری به بهترین برنامه‌سازهای اندروید داخلی بزنید و در صورتی که ایده شما با کمک آنها قابل اجراست، در وقت و هزینه‌های اولیه خود صرفه‌جویی چشم‌گیری نمایید!

4.      برنامه‌ساز اپتو:

برنامه‌ساز اپتو یکی از بهترین برنامه‌سازهای اندروید ایرانی است که با پلن‌های قیمت‌گذاری منصفانه و مقرون به صرفه در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

با کمک اپتو شما می‌توانید یک نسخه آزمایشی از برنامه خود را به صورت رایگان و به مدت سه ماه طراحی نمایید، لازم به ذکر است که امکان گرفتن خروجی از اپلیکیشن طراحی‌شده وجود ندارد.

امکانات و ویژگی‌های در دسترس در این ابزار به شما در ساخت هر نوع اپلیکیشنی برای دو سیستم عامل اندروید و IOS کمک خواهند کرد. ساخت فروشگاه به منظور عرضه محصولات فیزیکی یا دانلودی با امکان پرداخت درون برنامه‌ای از جمله ویژگی‌های عالی اپتو به شمار می‌رود.

 

اپتو بهترین برنامه سازهای اندروید

 

5.      برنامه‌ساز پازلی:

برنامه‌ساز پازلی نیز همچون دیگر برنامه‌سازهای اندروید، موقعیت طراحی یک اپلیکیشن را به ساده‌ترین روش و بدون نیاز به برنامه‌نویسی را فراهم آورده است. امکانات و ابزارهای موجود در این برنامه‌ساز اندروید دست شما را تا حد زیادی باز می‌گذارد تا هر چه بیشتر و بیشتر ایده و هدف خود را عملی نمایید.

در پایان نیز می‌توانید نسخه APK اپلیکیشن را دانلود کرده و یا از طریق انتشار در مارکت‌های داخلی همچون؛ مایکت و کافه بازار به دست کاربران برسانید.

 

6.      برنامه‌ساز ایراکد:

و اما برنامه‌ساز ایراکد که فرصتی هیجان‌انگیز برای مالکیت یک اپلیکیشن همه فن حریف را در اختیارتان قرار می‌دهد! با کمک اپ‌ساز ایراکد تنها کافیست نوع اپلیکیشن (شهرداری، گردشگری، پزشکی، ورزشی، خبری و … ) را انتخاب نموده و اپلیکیشن مدنظر خود را طراحی و پیاده‌سازی نمایید.

امکاناتی از قبیل؛ قرار دادن تبلیغ، ارسال نوتیفیکیشن برای کاربران، عدم وجود محدودیت دسته بندی محصولات، امکان افزودن محتواهای چندرسانه‌ای، ورود و ثبت نام کاربران و ده‌ها قابلیت دیگر در برنامه‌ساز اندروید ایراکد جای دارند.

برنامه‌ساز ایراکد، آخرین مورد از بهترین برنامه‌سازهای اندروید بود که به شما عزیزان معرفی کردیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام از این ابزارها بهتر است از وبسایت رسمی آنها دیدن نمایید.

 

سخن پایانی

ساخت و ارائه یک اپلیکیشن در مارکت‌های داخلی و خارجی کمک شگرفی به دیده شدن و برندینگ شما خواهد کرد پس اگر به دنبال برقراری تعاملی مفید با کاربران خود هستید تا فروش خود را دگرگون کنید، پیشنهاد ما این است تا از بهترین برنامه‌ساز اندروید استفاده نمایید.

در این مقاله ایراکد به بررسی 6 مورد عالی از برنامه‌سازهای اندروید داخلی و خارجی پرداختیم که می‌توانند همراه خوبی برای آغاز مسیر ورود به دنیای اپ‌های اندرویدی باشند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *