با رشد روز به روز تکنولوژی، استفاده از تلفن همراه دیگر یک امر طبیعی می باشد. داشتن یک تلفن همراه هوشمند امروزه جزو ضروری ترین و مهم ترین جز از یک شخص است، که همیشه درهر مکان وزمانی دسترس افراد است و از آن استفاده میکنند. و استفاده از اپلیکیشن برای راه اندازی و ادامه کسب و کار در فضای مجازی یکی از عوامل مهم در موفقیت یک فروشگاه اینترنتی است.
پس چه خوب است که ما هم به عنوان صاحب کسب و کار از این قابلیت استفاده کنیم و همیشه همراه مخاطب خود باشیم. با داشتن یک اپلیکیشن فروشگاهی برای فعالیت خود و در دسترس قرار دادن آن برای عموم مردم، می تواند گامی مهمی برای موفقیت در بازاریابی اینترنتی باشد و از رقبا پیشی بگیریم.
صاحب کسب وکار انلاین فروشگاهی میتواند با داشتن یک اپلیکیشن فروشگاهی جذاب مخاطبان بسیار برای خود فراهم کند. چرا که امروزه از یک کودک 6 ساله تا یک فرد 60 ساله از موبایل استفاده میکنند و بسیاری از امور روزانه خود را از طریق موبایل انجام میدهند.
یک اپ فروشگاهی، که برای مخاطب بهینه سازی شده باشد و مخاطب بتواند به راحتی از آن استفاده کند، برای هر کسب وکار انلاینی ضروری است و به میتوان به عنوان یک ابزار کار از آن یاد کرد. شما برای پیشرفت وخدمت رسانی به مشتریان خود باید ابزار مناسب و کاملی داشته باشید تا بتوانید نیاز هر مشتری را فراهم کنید و نظر او را جلب کنید.
اپلیکیشن فروشگاهی یکی از ابزارهای ضروری و مورد نیاز هر کسب و کار آنلاینی نیز می باشد.
انواع اپلیکیشن فروشگاهی
اپلیکیشن های فروشگاهی و یا به طور کلی اپلیکیشن ها به دو تقسیم میشوند.
- اپلیکیشن های فروشگاهی تحت وب
- اپلیکیشن های فروشگاهی با قابلیت نصب بروی اندورید و IOS
اپلیکیشن های فروشگاهی تحت وب
اپلیکیشن های فروشگاهی تحت وب، به اپ هایی میگوییم که قابلیت نصب بر روی تلفن همراه را ندارند و تنها از طریق صفحات وب به آنها دسترسی خواهیم داشت.
رایج ترین نمونه های اپلیکیشن فروشگاهی حال حاضر میتوان به google web storeیک اپ فروشگاهی جهانی اشاره کرد. و اما در ایران هم میتوان به اپلکیشن فروشگاهی بازار اشاره کرد که معرف حضور همگان نیز می باشد و لااقل یک بار اسم آن را شنیده ایم و از آن استفاده کرده ایم.
اپلیکیشن فروشگاهی با قابلیت نصب بروی سیستم عامل های اندروید و IOS
غالبا تصوری که بعد از شندین نام اپلیکیشن داریم، این است که برنامه است که باید از طرق مختلف آن را دانلود کرده و نصب کنیم. که البته هم تصوری درست است اما همیشه هم این گونه نیست، گونه ایی از اپلکیشن فروشگاهی را داریم که نیازی به نصب برروی تلفن همراه ندارد و آن هم اپ فروشگاهی تحت وب است که در بخش قبل به آن پرداخته ایم.
در اپلیکیشن های فروشگاهی با قابلیت دانلود ونصب برتلفن همراه نسبت به اپ های فروشگاهی دارای مزایایی بیشتر هستند که به آن ها اشاره خواهیم کرد.
یکی از قابلیت هایی که می توان در اپلیکیشن های فروشگاهی به آن اشاره کرد، قابلیت ارسال نوتیفیکیشن است که با این قابلیت در اپ های فروشگاه شما به راحتی و در کم ترین زمان ممکن محصولات، خدمات، جشنواره هایی که برگزار می کنید و یا تخفیفات خود را به گوش مخاطبتان برسانید و آن ها را مطلع کنید.
امکان دیگری که می توانیم به آن اشاره کنیم، همیشه در 24 ساعت شبانه روز در کنار مخاطبتان هستید. خیلی ساده است چرا که مردم روزانه بارها تلفن همراه خود را چک می کنند، و وقتی که اپلیکیشن فروشگاهی شما در گوشی همراه مخاطبتان ثبت شده باشد در هر باری که مخاطب وارد تلفن همراه خود شود ایکن اپلیکیشن فروشگاه شما را خواهند دید و در ذهنشان هک می شود.
به همین سادگی.
دلایلی که باید از اپلیکیشن فروشگاهی استفاده کنید
امروزه داشتن تلفن همراه هوشمند دیگر یگ امر طبیعی و یک وسیله ضروری برای هر شخصی در هر رده سنی میباشد. حتما تا کنون دیده اید که غالبا افراد تا حد امکان برای انجام فعالیت هاوخرید ها ی خود از تلفن همراه استفاده میکنند و کمتر مراجعه حضوری برای رفع نیاز خود دارند.
پس چه بهتر است که شما به عنوان صاحب یک کسب وکار اینترنتی، برای افزایش بهره وری و کسب رضایت مشتری و عوامل دیگر یک اپلیکیشن فروشگاهی طراحی وبرنامه ریزی شده برای کسب و کار شما داشته باشید. داشتن یک اپلیکشن این اختیار و قدرت نفوذ به مخاطب را به شما صاحب کسب و کار می دهد که در کمترین زمان ممکن توانایی ها، خدمات و کالای خود را به اطلاع مشتریانتان برسانید که خود یک راه جذب مخاطب است.
شما با داشتن یک اپلکیشن همیشه در کنار و دردسترس مشتریان خود خواهید بود و آن ها هم در شرایط گونان با دیدن اپلکیشن، شما را یاد خواهند کرد و ذهن آنها باقی خواهید ماند.
مزایای اپلیکیشن های فروشگاهی
از مزیت های اپلیکیشن های فروشگاهی می توان به دسترسی آسان و سریع کاربران به محصولات و خدمات اشاره کرد. دسترسی آسان و سریع همیشه جرو دغدغه های مخاطب و صاحبان اپ های فروشگاهی بود است. علاوه بر دسترسی آسان می توان به ارسال نوتیفیکیشن اشاره کرد، که از این طریق به راحتی می توانید محصولات و امکانات خود را در حداقل زمان ممکن به مخاطبتان معرفی کنید. استفاده از نوتیفیکشن راهی برای جلب توجه مخاطب می باشد.
مزیت دیگری که میتوانیم به آن اشاره کنیم، سرعت بالاتر به نسبت وب سایت است که نکته حائز اهمیتی میباشد. سرعت در کسب و کار اینترنتی از جمله در فروشگاه های اینترنتی که رقابت بسیار زیاد است.
یکی دیگر از مزیت های اپ های فروشگاهی، احترام گذاشتن به مشتری می باشد. احترام گذاشتن یعنی اینکه شما، مخاطبتان برایتان مهم بوده و اینکه برای او ارزش قائل اید که برای آنها یک اپلیکیشن فروشگاهی طراحی کرده اید، این یعنی اهمیت به مشتری، چیزی که مشتری از صاحبان کسب و کار توقع دارند.