به عبارت دیگر 79.2 درصد از تمامی وب سایتها به زبان PHP متکی هستند. بنابراین میتوان زبان برنامه نویسی PHP را محبوبترین زبان در میان طراحان وب و برنامه نویسان دانست. از طرفی حضور ابزارهای مختلف توسعه PHP شرایطی را فراهم نموده تا به دلیل سهولت کار باPHP ، بسیاری طراحی سایت با PHP را انتخاب کنند. ما در این مقاله قصد داریم تا هر آنچه لازم است درخصوص طراحی سایت با PHP بدانید را در اختیارتان قرار دهیم. پیشنهاد میکنیم تا انتها همراه ما باشید.
PHP را میتوان یکی از زبانهای برنامه نویسی سمت سرور یا بک اند وب معرفی نمود که در HTML به ساده ترین شکل تعبیه شده است. میتوان گفت زبان برنامه نویسی php به صورت منبع باز به منظور طراحی انواع سایتهای داینامیک مورد استفاده قرار میگیرد که با سیستم عاملهای اصلی مانند مک، ویندوز، لینوکس و یونیکس سازگاری داشته و قابل اجرا است و هم چنین پشتیبانی آن با انواع مختلف سرورهای وب همچون Apache ، nginx ، IIS ، lighttpd انجام میشود.
باید خاطر نشان کرد زبان برنامه نویسی PHP چندین فریم ورک را درون خود جای داده که در طراحی سایت با PHP از فریم ورکهای آن استفاده میشود. نکتهای که لازم است در طراحی سایت با php مطرح شود این است که در خصوص برنامه نویسی فرانت اند و بک اند میتوان گفت در برخی از زبانهای برنامه نویسی نمیتوان برای فرانت اند و بک اند از یک زبان برنامه نویسی استفاده کرد که برای زبان PHP این موضوع صدق میکند به گونهای که PHP تنها در بک اند کاربرد دارد وبرای نوشتن فرانت اند میبایست از زبان دیگری استفاده کرد.
درست است که امروزه زبانهای برنامه نویسی مختلفی در طراحی سایت استفاده میشود اما همچنان زبان PHP به دلیل دارا بودن یک سیستم بسیار قوی از نوع opt-in ، به عنوان قدرتمندترین زبان برای طراحی سایت شناخته میشود. PHP به دلیل انعطاف پذیری و در عین حال سادگی که دارد موجب شده تا توسعه دهندگان وب بتوانند در کنار ایجاد محتوایی پویا با پایگاههای داده تعامل برقرار کنند.
گفتنی است در خصوص طراحی سایت با PHP رقبای دیگری مانند ASP.NET ، Perlو JSP ColdFusion حضور دارند اما از دید برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب برتریهایی در طراحی سایت با این زبان وجود دارد که توانسته لقب پرطرفدارترین زبان برنامه نویسی در طراحی وب را از آن خود کند. اگر بخواهیم برتریهای طراحی سایت با PHP را برایتان شرح دهیم میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
• قابلیت اتصال به تمامی دادههای موجود و برقراری ارتباط سریع و آسان با آنها
• برخورداری از امنیت و سرعت بالا به منظور جلوگیری از ورود هکران
• انعطاف پذیری بالا
• پیکربندی بر اساس نیازهای طراحان سایت
• قابلیت اجرا بر روی تمامی سیستم عاملهای موجود
• سهولت در کار با زبان PHP و یادگیری آسان
• رایگان بودن کدها در زبان PHP و قابلیت دسترسی به آنها
• باز بودن کامل سورس کدهای PHP
• عملکرد کارآمد
همانطور که در بخشهای ابتدایی گفته شد، PHP چندین فریم ورک را درون خود جای داده است. در طراحی سایت با PHP از فریم ورک ها به منظور نوشتن بک اند استفاده میشود اگر بخواهیم بهترین فریم ورکهای PHP در طراحی وب را به شما معرفی کنیم میتوانیم به چند فریم ورک زیر اشاره کنیم:
فریم ورک Laravel را میتوان به عنوان رایج ترین فریم ورک PHP معرفی نمود. گفتنی است راه اندازی یک سیستم قابل اعتماد، کاملا سازگار و با کارآیی بالا را میتوانید با فریم ورک Laravel تجربه کنید. در حالی که با بهره مندی از این فریم ورک میتوان شرایطی برای توسعه دهندگان وب فراهم کرد که با کمترین هزینه ودرکوتاهترین زمان سایت را توسعه داده و طراحیهای به روز و جذابی را انجام دهند.
یتوان فریم ورک Symphony را مجموعهای از کامپوننتهای PHP دانست که بر پایه معماری MVC ساخته شده است. گفتنی است از میان فریم ورکهای زبان PHP ، Symphony تنها فریم ورکی میباشد که تمامی استانداردهای این زبان را رعایت نموده است.
البته ناگفته نماند استفاده از این فریم ورک نیازمند برخورداری از یک سطح مناسب از تخصص است. از این رو بسیاری از مبتدیان توسعه دهنده برای کار با فریم ورک Symphony محتاط عمل میکنند.
در مورد فریم ورک Zend میتوان گفت در دسته فریم ورکها متن باز قرار دارد و در توسعه نرم افزارهای تحت وب و سرویسهای تحت PHP 5 به کار گرفته میشود. میتوان گفت فریم ورک Zend یک کتابخانه غنی را درون خود جای داده است به طوری که میتوان بارگذاری اجزای لازم را به عنوان کتابخانههای مجزا انجام داد که به دنبال آن استفاده دوباره از کد را ارتقا میدهد. گفتنی است علاوه بر کتابخانه داخلی به راحتی میتواند با مجموعه از کتابخانههای خارجی نیز هماهنگ شود.
از دیگر فریم ورکهای متن باز که به منظور توسعه برنامههای کاربردی وب مورد استفاده قرار میگیرد، میتوان به فریم ورک CakePHP اشاره نمود. این فریم ورک PHP شامل مجموعه ای از کارکردهای اساسی مانند قابلیت استفاده مجدد از کد، پشتیبانی AJAX. و MVC ،مجموعه ای از افزونهها و مولفههای مفید است. ساده سازی و سرعت در ساخت برنامههای کاربردی وب از قابلیتهای فریم ورک CakePHP میباشد به طوری که نیاز به کدنویسی کمتری است.
پیش از آن که به این سوال پاسخ دهیم میتوان گفت برای انجام کارهای مختلف وب، ایجاد و توسعه صفحات وب پویا و تعاملی، جمع آوری فرمهای وب، ارسال ایمیل، ارسال و دریافت کوکیها، زبان PHP بهترین گزینه است. گفتنی است PHP قابلیت حذف و اصلاح اطلاعات در یک پایگاه داده را دارد. از این رو به عنوان یک پایه قوی برای تولید برنامههای کاربردی وب از جمله CMS ،وب سایتهای تجارت الکترونیک، پایگاههای داده آنلاین سفارشی، پورتالهای اجتماعی و برنامههای کاربردی بازی شناخته میشود. نمونه سایتهایی که با زبان php طراحی شده است نشان دهنده قدرتمند بودن زبان برنامه نویسی در زمینه طراحی سایت میباشد. جالب است بدانید بیشتر طراحی سایتهای موفق و مطرح دنیا همچون Facebook، Wikipedia، Mailchimp، Yahoo!و Canva با زبان PHP انجام شده است.
بر اساس آنچه در بخشهای قبلی گفته شد، ترجیح اکثر برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب، طراحی سایت با PHP است. ناگفته نماند از دلایل انتخاب و محبوبیت زبان PHP در میان توسعه دهندگان میتوان به مواردی همچون ساده سازی روند برنامه نویسی وب، بهره مندی از امکانات بیشماری آن اشاره نمود. این در حالی است که با ساخت ابزارهای توسعه PHP توسط شرکتهای فعال در این حوزه، این امکان به جامعه توسعه دهندگان داده میشود تا بتوانند طراحی سایت با PHP را به شکل نوآورانه، جذاب با قابلیتهایی انجام دهند.
از دید توسعه دهندگان وب ابزارهایی مانند Aptana Studio ، PHPStorm، Sublime Text، PHPUnit، Zend Studio، PhPDebugbar،Eclipse و Apache NetBeans از محبوبترین ابزارهای توسعه PHP در طراحی سایت به شمار میآید.
همانطور که میدانید به فرآیندی که تعدادی صفحات وب را به منظور نمایش، تعامل با کاربران و ذخیره سازی طراحی نموده و بر روی هاست قرار میدهند طراحی سایت گفته میشود. پیش از آن که با مراحل طراحی سایت با php آشنا شوید باید بگوییم در حقیقت طراحی سایت با زبانهای مختلف برنامه نویسی انجام میشود و به طور کلی برای ایجاد وب سایت میبایست مراحلی را پشت سر گذاشت حال با توجه به زبان انتخابی تفاوتهایی در روند طراحی سایت ایجاد میشود که در طراحی سایت با php میتوانید این تفاوت را در بخش نوشتن فرانت اند و بک اند مشاهده کنید. حال در ادامه میخواهیم به صورت مختصر مراحل طراحی سایت با php را بررسی کنیم:
در وهله اول نیاز است تا تحقیقاتی در خصوص نیاز کارفرما، پرسونای مخاطب، ویژگیهای سایت، چشم اندازها و از طرفی طراحی گرافیکی و چینش بخشهای مختلف سایت انجام شود.
در مرحله دوم اسکلت سایت طراحی شده و یک نمای کلی از سایت و صفحات آن ایجاد میشود. گفتنی است در این مرحله با ایجاد وایر فریم چگونگی ارتباط با سایر اجزا و نحوه قرارگیری هر بخش از سایت تعیین میشود.
طراحی تجربه کاربری((UX و بهره مندی از عناصر گرافیگی به منظور زیبایی بخشیدن به ظاهر سایت از جمله اقداماتی است که در مرحله سوم طراحی سایت با PHP انجام میشود.
تسلط به زبان برنامه نویسی php و انجام آن به صورت کاملا بهینه و رعایت اصول و قواعد آن از لازمههای طراحی سایت با php میباشد. گفتنی است فرانت اند و بک اند در این مرحله طراحی میشود. لازم به ذکر است برای طراحی سایت با زبانی همچون زبان php نیاز است تا از یک زبان دیگر مانند react استفاده گردد. به این صورت که برای نوشتن بک اند از فریم ورکهای php به کارگرفته میشود و برای نوشتن فرانت اند میبایست از زبان دیگری به جز php برای کد نویسی استفاده نمود.
تست و ارزیابی در مراحل طراحی سایت با php از اهمیت بسیاری برخوردار است. به گونه ای که در این مرحله کلیه فایلهای سایت بر روی سرور تست قرار میگیرد تا عملکرد تمامی اجزای سایت ارزیابی شده و در صورت بروز خطا عیب یابی شود.
در مرحله پایانی نسخه نهایی وب سایتی که با زبان php طراحی شده است بر روی دامینی که از سوی کارفرما مورد تایید است، اجرا خواهد شد.
به طور کلی زبان php در میان زبانهای مختلف برنامه نویسی در طراحی سایت به دلیل دارا بودن قابلیتهایی به عنوان قدرتمندترین زبان شناخته میشود. از این رو طراحی سایت با php از محبوبترین روشهای طراحی سایت به شمار میآید. در این مقاله سعی کردیم با ارائه مراحلی در خصوص طراحی سایت با زبان php و بررسی مراحل آن به شما در این امر یاری کنیم. امیدواریم برایتان مفید واقع شود.
اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید
related blogs
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
آکادمی ایراکد
مشاوره فنی و تخصصی رایگان
جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود
Comments
جای شما در میان برندهایی که به ما اعتماد کردند، خالیست
Our Customers
Registration Form
آدرس دفتر مرکزی:
تهران ، جردن ، خیابان تابان غربی ، برج نور ، طبقه ۱
تهران ، میرداماد ، تقاطع نور و تابان غربی ، برج اداری تجاری نور ، طبقه ۱
فروش :
پشتیبانی :
همراه :
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ایراکد می باشد
Registration Form