ابزارها و محیط های اجرایی مهم در توسعه زبان برنامه نویسی جاوا

ابزارها و محیط های اجرایی مهم در توسعه زبان برنامه نویسی جاوا

مقدمه

ما در این مقاله به بررسی ابزار های مهم در توسعه زبان جاوا می پردازیم و اینکه ابزاهای مهم و کاربردی و با قابلیت های به روز را در این حوزه معرفی می کنیم هدف ما آشنایی هر چه بهتره شما با مفهوم کارایی هر یک از ابزاهای توسعه برنامه نویسی می باشد و اینکه با انتخاب یکی از این ابزار ها درآن به مهارت کافی برسید و به شما در انتخاب بهترین محیط کاربری راهنمایی کنیم تا با انگیزه استارت کار خود را زده باشید.

آنچه در این مقاله می خوانید:

ما در این قسمت ازآموزش برنامه نویسی، به بررسی ابزار های مهم در توسعه زبان جاوا می پردازیم و اینکه ابزاهای مهم و کاربردی و با قابلیت های به روز را در این حوزه معرفی می کنیم هدف ما آشنایی هر چه بهتره شما با مفهوم کارایی هر یک از ابزاهای توسعه برنامه نویسی می باشد و اینکه با انتخاب یکی از این ابزار ها درآن به مهارت کافی برسید و به شما در انتخاب بهترین محیط کاربری راهنمایی کنیم تا با انگیزه استارت کار خود را زده باشید.

ابزار های مهم در توسعه زبان برنامه نویسی جاوا

گیت (git) :

یک سیستم کنترل نسخه (Version Control System) مناسب برای مدیریت پروژه‌های کوچک تا بسیار بزرگ با سرعت و کارایی بالا در خدمات برنامه نویسی می‎باشد. و منابع یادگیری آن در اینترنت موجود است.

لینوکس (linux) :

اگر تا به امروز به سراغ این نرم افزار نرفته اید پیشنهاد ما به شما این است که حتمی امتحان کنید و با محیط امن گرافیکی و جذاب آن آشنا شوید و قدرت واقعی لینوکس و نکات قابل توجه آن را نسبت به ویندوز ببینید.

گرووی (Groovy) :

توسعه دهندگان زبان باید از زبانی به نام گرووی استفاده کنند حتمی می پرسید چرا جواب سادس کامل کننده ی بسیار خوبی برای جاوا محسوب می شود با استفاده از گرووی دیگر نیاز نیست به کد های خام java مراجعه کنید به عنوان مثال می توانید برای نوشتن اسکریپت های build و همچنین کار با framework های معروف مثل Gradle,spock استفاده کنید. Apache-Groovy یک زبان برنامه نویسی شی گرا برای پلتفرم جاوا است ، گرووی یک زبان قدرتمند مانند پایتون روبی پرل دارد و جاوا را با یک سینتکس قوی گسترش می دهد.

 

بیشتر بخوانید :

گردل(Gradle) :

برای اتوماتیک کردن فرآیند build از گردل بهره می گیریم که بهترین ایده های Apache Ant  و Maven آنها را ارتقا داده است

همچنین گردل ابزار Build پیش فرض اندروید است. گردل برای تعریف تنظیمات پروژه از زبانی مبتنی بر گرووی که دربالا به تعریف آن پرداختیم به جای XML استفاده می‌کند که تنظیم وابستگی‌های پروژه و شخصی‌سازی آن‌ها را ساده‌تر می‌کند.

منابع یادگیری Gradle :

کتاب Gradle in Action کتاب شناخته‌شده‌ای برای یادگیری گردل محسوب می‌شود.

محیط توسعه NetBeans

NetBeans ، یک محیط یکپارچه برای توسعه نرم افزار است که به صورت متن باز ارائه  و به زبان جاوا نوشته شده است.این محیط تحت مجوز عمومی توسعه و توزیع (CDDL) و مجوز عمومی (GPL) منتشر شده است. پس از نصب نت بینز می توانید انواع برنامه های کاربردی جاوا از قبیل Java SE ،JavaFX  و برنامه های کاربردی موبایل را بدون نیاز به پیکر بندی یا تغییرات خاص توسعه دهید. طراحی نت بینز به صورت ماژولار است در نتیجه با تولید پلاگین های جدید توسط توسعه دهندگان ، قابلیت های محیط توسعه افزایش می یابد.

این محیط توسعه یکپار چه علاوه بر پشتیبانی توسط جاوا از زبان هایی همچون ++PHP ،C/C و HTML نیز پشتیبانی می کند از دیگر مزیته های جاوا میتوان به مواردی همچون سیستم مبتنی بر Ant  ، پشتیبانی از MAVEN بازآرایی کد و کنترل نسخه ، اشاره کرد.

 

نسخه صوتی مقاله، تولید شده با کمک هوش مصنوعی :

Eclipse محیط توسعه یکپارچه

یکی از محیط های توسعه یکپارچه رایگان برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان جاوا است ، بخش زیادی از این محیط توسط جاوا نوشته شده این محیط های توسعه را می توانید برای دکستاپ و موبایل به دور از هر نوع پلتفرمی اسفتاده کنید.

پلاگین ها بخش اساسی در این محیط هستند که به واسطه آنها می توانید زبان برنامه نویسی متفاوت توسعه دهید. زبان‌های C ،C++ JavaScript ،Perl ،PHP ،Prolog ،Python و Ruby (شامل فریم ورک Ruby on Rails )، نمونه‌های کمی از این زبان‌ها محسوب می‌شوند. ویژگی‌های دیگر این محیط توسعه شامل یکپارچه‌سازی با Mylyn ،XML ،Git Client ،CVS Client ،PyDev و Maven است.

Android Studio محیط توسعه یکپارچه

این محیط توسط گوگل ارائه شده اساسا برای گسترش پلت فرم های اندروید طراحی شده اما می توان کدهای جاوا را درآن ویرایش کرد. این محیط، در اصل بر روی IntelliJ IDEA Community Edition که توسط JetBrains ایجاد شده، ساخته شده است، قابلیت پشتیبانی از قالب گسترده برای سرویس‌های Google ویراستار طرح بندی قوی همراه با قابلیت ویرایش تم و ابزارهای Lint را برای غلبه بر مسائلی همچون کارآیی سازگاری نسخه‌ها و سایر مسائل، ارائه می‌کند.

Android Studio تحت مجور Apache 2.0 و به صورت رایگان، قابل دسترس است این محیط توسعه توانسته است، جایگزین Eclipse، به عنوان اولین IDE گوگل برای توسعه بومی اندروید شود.

در این مقاله با مفهوم محیط کار و کاربرد های آن در زمینه های مختلف آشنا شدیم و یکی از بهترین ابزار ها به عنوان گیت را به شما معرفی کردیم که درباره کنترل کد ها و کنترل کلی یک پروژه چند نفره و نحوه برقراری ارتباط این کد ها بایکدیگر توسط گیت پرداختیم و همینطور محیط های توسعه پیشرفته و یکپارچه را در اختیارتان قرار دادیم که هر کدام کتابخانه های محبوبی دارد امیدواریم که در این پروژه توانسته باشیم محیط های کاربردی قدرتمندی را به شما معرفی کنیم به امید پیشرفت روز افزون شما.

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره فنی و تخصصی رایگان

جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form