ایراکد > طراحی سایت > 5 فروشگاه ساز(سایت ساز) رایگان برای طراحی فروشگاه اینترنتی در سال 1402
امروزه با توجه به شرایط کنونی جامعه و حرکت کسب و کارها به سمت فضای دیجیتال و آنلاین، دغدغه اصلی صاحبان کسب وکار از جمله کسب و کارهای فروشگاهی، داشتن یک وب سایت فروشگاهی می باشد. سفارش سایت فروشگاهی اولین گام برای ورود به بازار انلاین می باشد پس مهم است که طراحی فروشگاه اینترنتی به نحوی انجام شود که بیشترین بازدهی را از آن داشته باشیم.
طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی از اهمیت بالایی برخوردار است. همه افرادی که به نحوی در بازار فروشگاهی فعالیت می کنند به خوبی می دانند که داشتن یک مغازه و فروشگاه در موقعیت مناسب و داشتن ظاهری جذاب و البته زیر ساخت مناسب، بسیار بسیار مهم است.
شاید اولین موردی که توجه مخاطب را به خود جلب می کند ظاهر فروشگاه باشد، و پس از آن خدمات و کالای آن باشد. عنیا همین موضوع برای وب سایت فروشگاهی انلاین نیز صادق است. به عبارتی شما باید دارای یک وب سایت با ظاهری جذاب و مخاطب پسند و وب سایتی با معماری مطمئن باشید.
مهم است که وب سایت شما دارای قابلیت ها و ویژگی های منحصر به فردی باشد که مخاطب تمایل پیدا کند که به فروشگاه اینترنتی شما سر بزنید و از امکانات و خدمات شما استفاده کند. برای دست یافتن به یک سایت فروشگاهی مناسب راه ها متفاوتی است، از ابزار های مختلفی می توانید استفاده کنید تا وب سایت فروشگاهی خود را راه اندازی کنید.
برای طراحی سایت ، شما 2 راه پیش رو خواهید داشت، یا میتوانید از سایت ساز ها استفاده کنید و یا از زبان های برنامه نویسی، استفاده از هر کدام از این 2 راه طراحی وب سایت به تنهای کافی است و می توانید بهترین نتیجه را از آن بگیرید.
در ادامه به معرفی بهترین سایت سازها، از جمله سایت ساز فروشگاهی و معرفی بهترین زبان های برنامه نویس وب سایت خواهیم پرداخت.
سایت ساز یا به عبارتی ابزار ساخت سایت، که شما به راحتی و با داشتن دانش کمی نسبت به برنامه نویسی و طراحی سایت، میتوانید از آن استفاده کنید و وب سایت خود را پیاده سازی کنید.
سایت سازها نرم افزار هایی هستند که در طراحی وب سایت از جمله وب سایت فروشگاهی از آن ها استفاده می شود. نرم افزار های سایت ساز رایگان نیز موجود هستند که با کمک گرفتن از آنها می توانیم بهترین نتیجه را در طراحی وب سایت فروشگاه بگیریم.
البته که به سایت ساز ها ، فروشگاه ساز هم میگویند، فروشگاه ساز ها نرم افزار های رایگان هستند که در طراحی فروشگاه اینترنتی بسیار مفید واقع میشوند. سایت ساز ها یا فروشگاه ساز ها به دلیل داشتن رابط کاربری ساده در پیاده سازی وب سایت و سادگی کار با آنها برای طراحی وب سایت از جمله وب سایت فروشگاهی، برای طراحان و صاحبان وب سایت پیشنهاد می شود.
بهترین سایت ساز یا فروشگاه ساز برای طراحی وب سایت فروشگاهی که در ایران بیشتر استفاده را دارند.
ووکامرس
ووکامرس یکی از سایت ساز های رایگان برای طراحی فروشگاه اینترنتی است که شما بدون پرداخت هزینه میتواند آن را در وردپرس، سیستم مدیریت محتوای، نصب کنید. و به کمک آن وب سایت خود را به یک وب سایت فروشگاهی قدرتمند تبدیل کنید.
سایت ساز وکامرس یک پلاگین است که به سادگی بر روی وردپرس نصب شده و قابلیت های زیادی در طراحی وب سایت فروشگاه دارد که به کمک آن می توانیم هر نوع محصولی را داخل وب سایت خود عرضه کنیم.
به کمک فروشگاه سار ووکارمس قادر خواهید بود برای تمامی محصولات خود تصویر قرار داهید وبرای آنها متن مناسب بنویسید البته که تعداد محوصولاتی که می توانید به کمک ووکارمرس در وب سایت فروشگاه خودتان منتشر کنید نا محدود است و هیچ گونه محدودتی در تعریف تعداد و نوع محصول نخواهید داشت.
اپن کارت یکی از محبوب ترین سایت ساز های در دنیا است. که در ایران هم از ایران هم از آن استفاده می شود. اپن کارت با توجه امکانات خود میتواند هر فروشگاه اینترنتی را با آن پیاده سازی کرد و به کمک افرونه های آن میتوانید هر وب سایت فروشگاهی را پیاده سازی کنید و از آن پشتیبانی کنید.
فروشگاه ساز اپن کارت با قابلیت سئو قدرتمند وعالی و امکان استفاده از درگاه بانکی و کلی امکانات دیگر می تواند یکی از بهترین انتخاب ها برای طراحی سایت فروشگاه اینترنتی باشد.
سایت ساز کاموا یکی از بهترین سایت ساز ها یی ایرانی است که دریکی از جشنواره های وب و موبایل داخل ایران بهترین سایت ساز انتخاب شد.
کاموا هم یک سایت ساز فوق العاده و هم یک فروشگاه ساز عالی برای طراحی وب سایت است، به کمک کاموا شما هر وب سایتی را خواهید توانست طراحی کنید. کاموا بع توجه به رابط کاربری ساده و نحوه ساده کار با آن تنها با چند کلیک خواهید توانست وب سایت خود را پیاده سازی کنید.
سایت ساز کاموا یا فروشگاه ساز کاموا را می توایند در 14 روز اول نصب به صورت رایگان از آن استفاده کنید و بعد از شناخت کاموا اقدام به تهیه پلن برای وب سایت خود کنید.
سایت سار وب رمز در مسیر کسب و کار اینترنتی توانایی آن را دارد که هر نوع وب سایت از جمله فروشگاه، شخصی، شرکتی و غیره را به کمک آن پیاده سازی کرد.
سایت ساز وب رمز یک ابزار فوق العاده برای طراحی وب سایت ایرانی است که سعی کرده است تمامی امکانات برای طراحی هر وب سایتی را برای کاربران خود فراهم کند تا صاحبان کسب و کار انلاین بدون هیچ محدودیتی کسب و کار انلاین خود را اغاز کنند.
وب رمز با دارا بودن قالب های متنوع در طراحی ساست، سرعت بالا در بارگذاری سایت و کلی امکان دیگر میتواند یکی از بهترین سایت ساز های ایرانی برای طراحی وب سایت باشد.
سی فایو یکی دیگر از سایت ساز های ایرانی است که در زمینه طراحی سایت می توانید از آن استفاده کنید. سایت سی فایو یکی از محصولات مجموعه فناوری اطلاعات اسپاد است که با هدف پیاده سازی یک وب سایت جهت طراحی سایت و صرفه جویی در هزینه طراحی سایت اماده و ارائه کرده است.
بعد از نصب و راه اندازی سایت ساز سی فایو شما به مدت 4 روز قادر خواهید بود تا با امکانات آن اشنا شوید و بعد از آن میتوانید پلن های سی فایو را تهیه کنید و وب سایت خود را پیاده سازی کنید.
سی فایو مشابه سایز سایت ساز های ایرانی قابلیت پیاده سازی هر وب سایتی را دارد، به کمک آن می توانید وب سایت های شخصی، وب سایت شرکتی، وب سایت فروشگاهی و سایر وب سایت های دیگر را پیاده سازی کنید.
سایت سازها شاید توانایی و قدرت پیاده سازی هر وب سایتی را داشته باشند و با محدودیت هایی در طراحی سایت نیز روبه رو خواهید بود. زیرا سایت ساز ها از قالب های از پیش تعریف شده استفاده میکنند و تغییر در ساختار درونی آنها کار دشواری است.
شاید برای شما جالب باشد که بدانید تمامی سایت سازها به کمک زبان های برنامه نویسی پیاده سازی شده اند و تمامی قابلیت های آنها از پیش تعریف شده است. پس چه بهتر است که این واسطه را که در میان برنامه نویسی و سایت قرار دارد را حذف کنیم و مستقما وب سایت خود را پیاده سازی کنیم.
طراحی وبسایت اختصاصی که به کمک زبان های برنامه نویسی انجام میشود امکانات و اختیاراتی بی نهایتی در طراحی وب سایت به ما میدهند. طراحی وب سایت اختصاصی یا همان طراحی وب سایت برنامه نویسی شده نیاز به داشتن تخصص و دانش کافی در زمینه طراحی سایت و برنامه نویسی می باشد، در طراحی سایت اختصاصی شما نیاز دارید تا کار را به یک تیم تخصصی در زمینه طراحی سایت اختصاصی بدهید تا وب سایت شما را به بهترین شکل ممکن پیاده سازی کنند.
در ادامه به معرفی بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی وب سایت اختصاصی خواهیم پراخت.
زبان های برنامه نویسی برای طراحی اختصاصی وب سایت که از محبوبیت زیادی در ایران برخوردارند که اکثر وب سایت ها در داخل ایران به کمک آنها انجام میشود:
مطنا اگر کمی جستجو در مورد زبان های برنامه نویسی کرده باشد حتما نام زبان برنامه نویسیPhp را شنده اید. PHP یک زبان برنامه نویسی تحت وب است که به کمک آن خواهید توانست وب سایت های خود را پیاده سازی کنید. یکی از قابلیت های زبان برنامه نویسی PHPمیتوان به Open source بودن آن اشاره کرد که به معنی متن باز بودن آن است که به جرات میتوانیم ادعا کنیم که بهترین زبان برای طراحی وب سایت می باشد.
در ایران تعداد وب سایت هایی که با PHP پیاده سازی شده اند بسیار زیاد است و طراحان وب سایت اختصاصی علاقه و توانایی بالایی در طراحی وب سایت به کمک این زبان برنامه نویسی قدرتمند هستند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که وردپرس که تمامی سایت ساز ها بر روی ان نصب میشوند با زبان PHPطراحی شده اند.
و علاوه برآن اکثر سایت ساز ها به کمک PHP پیاده سازی شده اند.
در طراحی سایت اختصاصی به کمک PHP شما می توانید از فریم ورک های مخصوص طراحی وب استفاده کنید که در ایران طراحی سایت با فریم ورک لاراول بیشترین طرف دار را دارد.
زبان برنامه نویسی پایتون جزو معروف ترین ها و محبوب ترین ها در زمینه برنامه نویسی وطراحی سایت است. امار های منتشر شده از وب سایت های برتر دنیا نشان می دهد که پایتون جزو اولین ها در زمینه برنامه نویس است.
با کمک پایتون خواهید توانست که یک پروتوتایپ ساده تا یک فروشگاه اینترنتی قدرتمند را پیاده سازی کنید. طراحی وب سایت با پایتون و به کمک فریم ورک جنگو که یکی از فریم ورک های محبوب طراحی وب سایت تحت زبان پایتون است در ایران مورد استقبال طراحان وب سایت قرار گرفته است.
طراحی وب سایت فروشگاهی با پایتون در ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است که طراحان وب سایت فروشگاهی و هر وب سایت دیگر از آن استفاده میکنند.
جاوا یکی از زبان های بزرگ و مهم در طراحی وب است که به کمک آن می توانیم هر نوع وب سایت کوچک و بزرگی را اماده و پیاده سازی کنیم.
تا به حال به کمک زبان جاوا سایت های معرفی نظیر ebay، آمازون، لینکدین پیاده سازی شده است. زبان برنامه نویسی جاوا یکی از زبان های محبوب در طراحی وب سایت که از توانایی بالایی در این حوزه برخوردار است.
ASP.NET یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه چارچوبی برای طراحی که بهترین زبان های طراحی سایت را پشتیبانی میکند. ASP.NET یک فریم ورک تحت زبان سی شارپ است که از آن برای طراحی وبسایت های اینترنتی استفاده می شود.
طراحی فروشگاه اینترنتی با .net می تواند یکی از بهترین انتخاب ها برای طراحی سایت باشد.
کلام آخر، بازار دیجیتال و اینترنتی از بستر خوبی برخودارد است و برای تعداد زیادی از کسب و کارها بهترین مکان برای فعالتشان است که در این بین داشتن یک وب سایت همه منظوره اولین قدم برای ورود به این بازار است. کارفرمایان می توانند با بررسی معیارهای خود برای طراحی وب سایت فروشگاهی یا هر وب سایت دیگر از سایت ساز ها یا برنامه نویسی برای راه اندازی وب سایت خود استفاده کنند.
اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید
related blogs
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
آکادمی ایراکد
مشاوره فنی و تخصصی رایگان
جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود
Comments
جای شما در میان برندهایی که به ما اعتماد کردند، خالیست
Our Customers
Registration Form
آدرس دفتر مرکزی:
تهران ، جردن ، خیابان تابان غربی ، برج نور ، طبقه ۱
تهران ، میرداماد ، تقاطع نور و تابان غربی ، برج اداری تجاری نور ، طبقه ۱
فروش :
پشتیبانی :
همراه :
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ایراکد می باشد
Registration Form