افزایش سرعت سایت وردپرس +( چک لیست 15 مرحله ای افزایش سرعت سایت)

افزایش سرعت سایت وردپرس +( چک لیست 15 مرحله ای افزایش سرعت سایت)

مقدمه

 فرض کنید وارد یک سایت می شوید مدتی طول می کشد تا صفحه لود شود. احتمالا اولین کاری که انجامی دهید این است که از صفحه خارج می شوید . امروزه برای رقابت با سایت های بیشماری  که در موتورهای جستجو وجود دارد سرعت سایت یکی از مولفه های اساسی که علاوه بر این که روی تجربه کاربری تاثیر می گذارد، رتبه سایت شما را هم بهبود میدهد و باعث می شود از رقبا پیشی بگیرید.

آنچه در این مقاله می خوانید:

هر چه سرعت لود صفحات بیشتر باشه هم برای کاربر خوشایند است هم گوگل! اما اگر سرعت لود صفحات کند باشد علاوه بر اینکه تجربه کاربری ناخوشایندی ایجاد می کند نرخ پرش را هم افزایش می دهد، که این مستقیما بر رتبه ی سایت شما تاثیر می گذارد. ۵۳درصد از بازدیدکنندگان تلفن همراه صفحه ای را که بارگذاری آن بیش از ۳ثانیه طول می کشد را ترک می کنند. اگر می خواهید رتبه ی وبسایت خود را در گوگل بهبود ببخشید و ترافیک بیشتری جذب کنید با ما همراه باشید تا با تکنیک های افزایش سرعت وردپرس برای یک  طراحی سایت وردپرس بی نقص آشنا شوید.

 

چرا سرعت وردپرس مهم است ؟

 

تجربه کاربری بهتر کاربران انتظار دارند وقتی وارد یک سایت می شوند به سرعت بارگذاری شود. یک وبسایت کند کاربران را فراری می دهد که این قطعا به ضرر کسب و کار شما است.

 

رتبه بهتر در نتایج گوگل گوگل یکی از عوامل مهم در رتبه بندی سایت ها را سرعت بارگذاری در نظر می گیرد.

 

افزایش نرخ تبدیل وبسایت هایی که سرعت بیشتری دارند نرخ تبدیل بالاتری دارند.

 

 

 

چگونه سرعت سایت وردپرس را اندازه بگیریم ؟

ساده ترین راه این است که برای  اندازه گیری سرعت سایت خود از ابزار تست سرعت استفاده کنید. برای استفاده از این ابزار کافیست آدرس سایت را وارد کنید و این ابزار مجموعه ای از داده ها را برای ارزیابی عملکرد در اختیار شما می گذارد.

برخی از بهترین ابزارهای تست سرعت رایگان عبارتند از:

  • GTmetric
  • Google PageSpeed Insights
  • Pingdom Tools
  • WebPageTest

ابزار تست سرعت page speed insights

زمان خوب برای بارگذاری وبسایت چقدر است؟

زمان خوب برای بارگذاری وبسایت زیر دو تا سه ثانیه است.البته گوگل برای کاربران تلفن همراه زمان کمتر از سه ثانیه را توصیه می کند. صفحاتی که بارگذاری آن ها پنج ثانیه یا بیشتر طول می کشد، احتمال پرش به شدت افزایش می یابد. بنابراین اگر می خواهید بازدیدکنندگان را به جای دور کردنشان حفظ کنید باید تلاش کنید میانگین زمان بارگذاری صفحات سایتتان  کمتر از سه ثانیه باشد.

 

چه چیزی سرعت وب سایت وردپرس شما را کند می کند؟

دلایلی که باعث کندی سرعت وب سایت وردپرس می شود عبارتند از:

هاست نامناسب: هاست های اشتراکی با منابع محدود و ترافیک بالا می توانند باعث کند شدن سایت شما شوند.

پیکربندی سرور: پیکر بندی نادرست سرور، مانند تنظیمات PHP  یا MySQL  ، می تواند باعث کاهش سرعت سایت شود.

تصاویر با حجم بالا: اگر از تصاویری استفاده می کنید که برای وبسایتتان بهینه نشده اند، صفحات به کندی بارگیری می شوند.

پلاگین های نامناسب و اضافی: استفاده از یک افزونه با کدگذاری ضعیف باعث می شود به طور قابل توجهی سرعت وب سایت شما کاهش یابد.

اسکریپت های خارجی : اسکریپت های خارجی مانند تبلیغات، و غیره می توانند تاثیر زیادی بر عملکرد وب سایت شما داشته باشند.

حالا که می دانید چه چیزی باعث کاهش سرعت وبسایت وردپرس می شود بیایید در ادامه با راهکار های افزایش سرعت وب سایت وردپرس آشنا شویم.

راهکارهای موثر برای افزایش سرعت سایت وردپرس

راهکار های افزایش سرعت سایت وردپرس

1-افزونه ها و قالب های استفاده نشده را حذف کنید

علاوه بر این که باید همیشه پلاگین ها و تم های خود را بروز نگه دارید، قدم بعدی برای داشتن یک سایت سریع حذف موارد استفاده نشده است. افزونه ها و تم های استفاده نشده نه تنها باعث آسیب پذیری های امنیتی می شوند بلکه می توانند عملکرد وب سایت شما را کاهش دهند.

برای حذف افزونه ی استفاده نشده وردپرس، ابتدا آن را غیر فعال کنید. سپس به لیست افزونه های غیر فعال خود بروید و آنهایی را که دیگر نمی خواهید حذف کنید. همچنین برای حذف تم های بدون استفاده به بخش قالب ها بروید و آنها را حذف کنید.

 

2-تصاویر را بهینه کنید

تصاویر برای درگیر نگه داشتن بازدید کنندگان سایت ضروری است. تصاویر به محتوای شما جان می بخشد و به افزایش تعامل کمک می کنند.اگر سایت شما حاوی تعداد زیادی تصاویر است پس باید تصاویر را برای سرعت بارگذاری سریعتر بهینه کنید. هر چقدر اندازه فایل بزرگتر باشد بارگذاری آن بیشتر طول می کشد. می توانید فرمت تصاویر را به Webp وJPEG تبدیل کنید تا حجم تصاویر کم شود.

 

3- بارگذاری تنبل(Lazy-Load) را فعال کنید

بارگذاری تنبل یک تکنیک بهینه سازی وب است که در آن عناصر یک صفحه معمولا تصاویر آن صفحه تنها زمانی بارگذاری می شوند که کاربر به آن ها نزدیک شود یا نیاز به نمایش آن ها باشد. به عبارتی وقتی کاربر صفحه را اسکرول می کند به آرامی عناصر صفحه بارگذاری می شوند و به کاربر نمایش داده می شوند. این روش به طور قابل توجهی به کاهش زمان بارگذاری یک صفحه کمک می کند و تجربه ی کاربری را بهبود می بخشد.

 

4-بازبینی پست ها را کاهش دهید

به طور پیش فرض وردپرس هر بار که حین کار روی یک محتوا دکمه ی ذخیره ی پیش نویس را فشار می دهید، بازبینی های نامحدودی را ذخیره می کند. برای جلوگیری از این کار باید ویرایش پست را غیرفعال یا محدود کنید. می توانید این کار را با افزونه ی رایگان  WP Revisions  انجام دهید.

 

5-آخرین نسخه ی PHPرا اجرا کنید

 استفاده از آخرین نسخه PHP برای افزایش سرعت وردپرس چندین دلیل مهم دارد که عبارتند از:

 

  • بهینه سازی عملکردی
  • پشتیبانی بهتر از ویژگی های جدید
  • مصرف حافظه کمتر
  • امنیت بیشتر
  • سازگاری بهتر با نرم افزار های دیگر

 

 

6-از گزیده ها در صفحه اصلی و آرشیو استفاده کنید

به طور پیش فرض وردپرس محتوای کامل هر مقاله را در صفحه اصلی و آرشیو شما نمایش می دهد. همین امر باعث می شود صفحه اصلی ، دسته ها، برچسب ها و سایر صفحات آرشیو شما کندتر بارگذاری شوند.

برای سرعت بخشیدن به زمان بارگذاری صفحات می توانید سایت خود را طوری تنظیم کنید که به جای محتوای کامل گزیده هایی را به کاربر نمایش دهد. برای این کار کافیست به تنظیمات وردپرس بروید و به بخش خواندن بروید و گزینه ی «گزیده»را انتخاب کنید.

 

7-از یک هاست مناسب استفاده کنید

سرویس میزبانی وردپرس شما نقش مهمی در عملکرد وبسایت ایفا می کند.اگر هاست شما کند باشد احتمال اینکه سایت شما کند شود بسیار زیاد است. هنگام انتخاب هاست باید به مکان های سرور موجود نیز توجه کنید. موقعیت فیزیکی سرور شما بر زمان بارگذاری صفحه ی شما تاثیر می گذارد، زیرا فاصله ی فیزیکی بر سرعت دانلود تاثیر می گذارد. بهتر است هاستی را انتخاب کنید که سروری را که مخاطبان اصلی شما در همان مکان قرار دارند ارائه دهد. اطمینان حاصل کنید که هاستینگ شما منابع کافی برای پشتیبانی از وبسایت شما را دارد.

 

8-از یک تم سریع و سبک استفاده کنید

تم های مختلفی در وردپرس وجود دارد  که می توانید از بین آنها تم دلخواه خود را انتخاب کنید. هنگام انتخاب یک تم برای وب سایت خود فقط روی زیبایی و عملکرد تمرکز نکنید، بلکه باید به بهینه سازی سرعت توجه ویژه ای داشته باشید. برخی از تم ها در حالیکه زیبا و چشمگیر هستند، اما کدگذاری ضعیفی دارند و سرعت سایت شما را کاهش می دهند.

 

9-ازCDNها استفاده کنید

کاربران در مکان های جغرافیایی متفاوت ممکن است زمان بارگذاری متفاوتی را در سایت شما تجربه کنند. این به این دلیل است  که مکان سرورهای هاست شما می تواند بر سرعت سایت شما تاثیر بگذارد. استفاده از یک شبکه تحویل محتوا(CDN) به سرعت بخشیدن  به زمان بارگذاری برای همه بازدیدکنندگان شما کمک می کند.

(CDN)شبکه ای است که از سرورهای مختلف در سراسر جهان تشکیل شده است. که با هدف افزایش سرعت لود محتوا و کاهش بار روی سرور اصلی وبسایت استفاده می شود. زمانی که کاربری به یک وبسایت مراجعه می کند، درخواست او به نزدیک ترین سرور CDN ارسال می شود. اگر سرور CDN محتوا را در حافظه کش خود داشته باشد، آن را به کاربر ارسال می کند در صورتیکه محتوا وجود نداشته باشد، سرور CDN آن را از سرور اصلی وب سایت دریافت می کند و در حافظه کش خود ذخیره می کند. سپس آن را به کاربر ارسال می کند. برخی از شبکه های تحویل محتواعبارتند از:

  • Cloudflare
  • KeyCDN
  • StackPath
  • آکامای

 

10-از افزونه های محدود و سریع استفاده کنید

در حالیکه تعداد زیادی افزونه ی عالی وجود دارد، اگر می خواهید سرعت سایتتان را افزایش دهید باید در انتخاب افزونه های خود دقت کنید. هرچه افزونه ی بیشتری نصب کنید سرعت سایت شما کندتر می شود. سعی کنید تعداد افزونه هایی را که استفاده می کنید محدود کنید اگر یک ویژگی برای عملکرد سایت شما ضروری نیست آن را کنار بگذارید. این کار باعث می شود مشکلات سازگاری افزونه محدود شود و سرعت بارگذاری را افزایش یابد. سعی کنید از افزونه های معتبر و با کیفیت استفاده کنید.

نسخه صوتی مقاله، تولید شده با کمک هوش مصنوعی :

11-یک افزونه کش وردپرس نصب کنید 

صفحات وردپرس پویا هستند.بدین معنا که هر بار که شخصی از یک پست یا صفحه در وب سایت شما بازدید می کند، این صفحات به سرعت ساخته می شوند. برای ساخت صفحات شما، وردپرس باید فرایندی را انجام دهد که اطلاعات مورد نیاز را را پیدا کند و همه ی آنها را کنار هم بگذارد و در نهایت به کاربر نمایش دهد.

این فرایند مراحل زیادی را شامل می شود، و زمانی که بازدیدکنندگان سایت شما زیاد باشد، واقعا می تواند سرعت وب سایت شما را کاهش دهد. یک افزونه ی کش وردپرس یک کپی از تمام صفحات ساخته شده را می گیرد و آن را در حافظه ذخیره می کند. دفعه ی بعد که یک کاربر به صفحه وارد می شود به جای اینکه از ابتدا این صفحات را بسازد افزونه نسخه ذخیره شده را به مرورگرکاربر می فرستد و اینگونه سرعت این فرایند افزایش  می یابد. اگر از یک افزونه ی کش استفاده کنید ذخیره سازی می تواندسرعت سایت وردپرس شما را ۲تا۵برابر سریع تر کند.

برخی از افزونه ها کش وردپرس عبارتند از:

  • WP Super Cache
  • WP Rocket
  • Lite Speed Cache
  • WP Fastest Cache

 

12-سایت وردپرس خود را به روز رسانی کنید

در مقاله وردپرس چیست توضیح دادیم که وردپرس یک سیستم متن باز است و مرتبا به روز می شود . در هر بروز رسانی علاوه بر این که ویژگی های جدیدی ارائه می شود، مشکلات امنیتی و باگ ها را نیز برطرف می کند. اگر مالک یک سایت وردپرسی هستید شما باید قالب ها و افزونه های  وردپرس خود را بروز نگه دارید. انجام ندادن این کار ممکن باعث کند شدن سایت شما شود و سایت شما را در برابر تهدیدات امنیتی آسیب پذیر کند.

 

13-کاهش درخواست های HTTP

هر بار که مرورگر شما برای دریافت یک المان از یک صفحه وبسایت مثل تصاویر ،جاوااسکریپت، فایل هایCSSو .. به سرور درخواست ارسال می کند یک درخواست HTTP ایجاد می شود هرچقدر تعداد این درخواست ها بیشتر باشد سرعت سایت کاهش می یابد و زمان لود شدن صفحه طولانی تر می شود.

 

14-پایگاه داده سایت را بهینه سازی کنید

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای مبتنی بر پایگاه داده است. هرچه داده ها و جداول در آن پایگاه داده بیشتر باشد وردپرس باید جستجوی بیشتری انجام دهد تا آنچه را نیاز دارد پیدا کند.

افزونه ی رایگان Wp-Optimizeیک افزونه ی کاربردی که پایگاه داده را مرتب می کند و جدول را نیز بهینه می کند وحتی تصاویر وبسایت شما را هم بهینه می کند.

 

15-اندازه فایل های جاوا اسکریپت و CSSرا کم کنید

باید فایل های جاوا اسکریپت و CSS  را  کوچک کنید و یا آن ها را با هم ترکیب کنید. کوچک کردن فایل های جاوا اسکریپت و PHP یکی از روش های موثر برای افزایش سرعت سایت وردپرس است. در واقع، هر چه حجم فایل های شما کمتر باشد زمان کمتری برای انتقال آن ها از سرور به مرورگر کاربر صرف می شود و در نتیجه صفحه سریع تر لود می شود. از طریقMinify و Combine  کردن این فایل ها می توانید حجم آن ها را کاهش دهید. افزونه های WP Rocket   و  W3 Total Cache  امکانات Minify و Combine کردن و فشرده سازی فایل ها را به صورت خودکار فراهم می کنند.

توجه: پس از کوچک کردن فایل ها، حتما وبسایتتان را به دقت تست کنید تا مطمئن شوید که هیچ مشکلی در عملکرد آن ایجاد نشده است.

 

سخن پایانی

افزایش سرعت سایت وردپرس نه تنها بر تجربه ی کاربری بهتر منجر می شود، بلکه بر نرخ تبدیل، سئوی سایت و درامد کسب و کار شما نیز تاثیر مستقیم می گذارد. یک سایت سریع تر به معنای فروش بیشتر است. با افزایش سرعت سایت، می توانید نرخ پرش را کاهش دهید و مدت زمان ماندگاری کاربران را در سایت افزایش دهید.

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره فنی و تخصصی رایگان

جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form