5+1 گام برای طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس + اموزش تصویری

5+1 گام برای طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس + اموزش تصویری

مقدمه

امروزه هر کسی بدون نیاز به مهارت‌های خاص با استفاده از یک کامپیوتر می‌تواند ظرف چنددقیقه طراحی سایت فروشگاهی با المنتور را انجام دهد.در این مقاله آموزشی گام به گام شما را در ساخت فروشگاه آنلاین خودتان همراهی می‌کنیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

برای طراحی سایت فروشگاهی وردپرس چه چیزهایی نیاز دارید؟

برای طراحی سایت فروشگاهی وردپرس چه چیزهایی نیاز دارید؟

امروزه هر کسی بدون نیاز به مهارت‌های خاص با استفاده از یک کامپیوتر می‌تواند ظرف چنددقیقه طراحی سایت فروشگاهی با المنتور را انجام دهد. برای ساخت یک فروشگاه آنلاین سه چیز نیاز دارید:

۱-یک نام برای دامنه

۲-یک اکانت وب هاستینگ

۳- دقیقه زمان و تمرکز

به همین سادگی می‌توانید فروشگاه آنلاین خود را در وردپرس طراحی کنید. در این مقاله آموزشی گام به گام شما را در ساخت فروشگاه آنلاین خودتان همراهی می‌کنیم.

گام ۱: تنظیم پلتفرم فروشگاه اینترنتی

بزرگترین اشتباهی که اغلب کاربران در طراحی سایت فروشگاهی انجام می‌دهند، عدم انتخاب پلتفرم صحیح برای فروشگاهشان است. ما دو پلتفرم محبوب را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

  • Shopify

  • WordPress + WooCommerce

انعطاف‌پذیری WordPress + WooCommerce نسبت به Shopify بیشتر است و بنابراین اغلب کاربران طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس را ترجیح می‌دهند و در این مقاله نیز صرفا این مورد آموزش داده می‌شود.

این پلتفرم نیازمند مقداری تنظیمات است ولی زمان گذاشتن برای این تنظیمات ارزشش را دارد. WooCommerce اصلی‌ترین پلتفرم طراحی وبسایت فروشگاهی در جهان است.

برای شروع نیازمند نام دامنه، هاستینگ و یک گواهی SSL هستید. نام دامنه، آدرس فروشگاه شما در اینترنت خواهد بود. وب هاستینگ، محل نصب وبسایت شما در اینترنت است. هر وبسایتی نیازمند یک وب هاستینگ می‌باشد.

گواهی SSL یک لایه‌ی امنیتی خاص به وبسایت شما اضافه می‌کند و بنابراین می‌توانید اطلاعات حساس مثل اطلاعات حساب‌های بانکی و دیگر اطلاعات شخصی را دریافت کنید. این امکان برای اینکه مشتریان بتوانند پول شما را پرداخت کنند، ضروری است.

برای خرید دامنه و هاست کافی است در گوگل به فارسی عبارت «خرید دامنه و هاست» را سرچ کنید. چندین وبسایت هستند که می‌تواند از آن‌ها خرید کنید. به همین روش نیز می‌توانید گواهینامه‌ی SSL خود را بخرید.

گام ۲: تنظیمات ورودپرس

پس از خرید این موارد، باید WordPress و WooCommerce را روی دامنه‌ی خود نصب کنید. وقتی که وارد وردپرس خود شوید با یک پیام خوشامدگویی مواجه می‌شوید و از شما پرسیده می‌شود که چه نوع وبسیاتی می‌خواهید طراحی کنید.

روی گزینه‌ی «به کمک نیاز ندارم» کلیک کنید. نگران نباشید ما در ادامه به شما آموزش می‌دهیم که طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس را چگونه انجام دهید.

بستن ویزارد تنطیمات شما را وارد پیشخوان ادمین وردپرس می‌کند که همانند شکل زیر است:

پیشخوان ادمین وردپرس

 

در ستون مشکی سمت راست روی تنظیمات و سپس روی همگانی کلیک کنید و عنوان و توصیف وردپرس خود را تعیین کنید.

تنطیم HTTPS برای استفاده از SSL

برای اینکه بتوانید از گواهینامه‌ی SSL در طراحی سایت فروشگاهی  با وردپرس استفاده کنید، نیازمند انجام تنظیمات HTTPS هستید. مجددا به بخش تنظیمات رفته و روی گزینه‌ی همگانی کلیک کنید. در این بخش باید آدرس (URL) وردپرس و آدرس سایت خود را تغییر دهید تا به جای http از https استفاده کنید.

تنظیمات HTTPS در وردپرس

فراموش نکنید که به به پایین صفحه اسکرول کرده و تغییرات را ذخیره کنید. تنظیمات پایه‌ای وردپرس شما اکنون به پایان رسیده است و حالا وقت انجام تنظیمات فروشگاه شما است.

گام ۳: تنظیمات فروشگاه در ووکامرس

پیش از اینکه بتوانید فروش محصول یا خدمات خود را شروع کنید، باید اطلاعاتی مثل نحوه‌ی پرداخت و تحویل را تکمیل کنید. در صورتی که ووکامرس را در وردپرس خود نصب کرده‌باشید با نوتیفیکیشن «به ووکامرس خوش آمدید» رو به رو می‌شوید.

تنظیمات فروشگاه در ووکامرس

در این مرحله روی گزینه‌ی «اجرای راه‌اندازی سریع» کلیک کنید. پنجره‌ی زیر باز می‌شود:

تنظیمات فروشگاه در ووکامرس

اطلاعات صحیح را در هر کدام از فیلدها در این پنجره وارد کرده و روی دکمه‌ی «ادامه» کلیک کنید. با این کار به مرحله‌ی بعدی می‌روید. در این مرحله می‌توانید درگاه پرداخت خود را انتخاب کنید. البته برای اینکار باید از قبل درگاه پرداخت یک بانک را خریداری و نصب کرده باشید.

تنظیمات فروشگاه در ووکامرس

با کلیک روی گزینه‌ی «ادامه» وارد مرحله‌ای می‌شوید که باید اطلاعات حمل و نقل را وارد کنید.

تنظیمات حمل و نقل در فروشگاه در ووکامرس

 

پس از وارد کردن تنظیمات مورد نظر خود روی گزینه‌ی «ادامه» کلید کرده و با ورود به بخش اضافات، ووکامرنس یک پوسته‌ی مناسب به شما پیشنهاد می‌کند. در مرحله فقط با کلیک کردن روی گزینه‌ی «ادامه» ادامه دهید و تنظیمات ووکامرنس شما به پایان می‌رسد. حالا وقت این است که محصولات خود را به فروشگاهتان اضافه کنید.

گام ۴: اضافه کردن محصولات به فروشگاه

گام بعدی در طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس این است که با استفاده از افزونه‌ی ووکامرس، محصولات خود را به فروشگاهتان اضافه کنید. قاعدتا پس از پایان یافتن تنظمیات ووکامرنس باید گزینه‌ی جدید به عنوان «افزودن محصول جدید» به ستون سمت راست در پیشخوان وردپرس شما اضافه شده باشد. روی آن کلیک کنید:

اضافه کردن محصولات به فروشگاه

 

خیلی راحت در اینجا می‌توانید اسم محصول خود را وارد کرده و توضیحاتی برای آن بنویسید. سپس به بخش «اطلاعات محصول» رفته و بخش‌های مختلف آن را تکمیل کنید. در این بخش می‌توانید تصویر محصول را نیز اضافه کنید.

اضافه کردن تصاویر محصولات به فروشگاه

گزینه‌ی دیگری که ووکامرس در اختیار شما می‌گذارد، امکان تعیین دسته‌بندی برای محصول است. در پیشخوان وردپرس خود به قسمت محصولات بروید و دسته‌بندی‌های مختلف را برای محصولات خود بسازید. حالا کارهای اصلی شما برای طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس به پایان رسیده است و می‌توانید محصولات خود را بفروشید.

امکان تعیین دسته بندی محصولات در طراحی سایت با وردپرس

 

گام ۵: انتخاب و سفارشی‌سازی قالب

قالبی که شما انتخاب می‌کنید، ظاهر سایت شما تعیین می‌کند. انتخاب قالب در یک فروشگاه ووکامرس، چگونگی نمایش محصولات شما را نیز تعیین می‌کند. برای انتخاب و سفارشی سازی قالب در پیشخوان ورودپرس خود به بخش «نمایش» رفته و روی «سفارشی سازی» کلیک کنید. در این بخش می‌توانید تنظیمات قالب فروشگاه خود را انجام دهید.

گام ۶: با استفاده از افزونه‌ها، گزینه‌های بیشتری به فروشگاه خود اضافه کنید

گام آخر در طراحی سایت فروشگاهی وردپرس نصب افزونه‌ها است. تعداد بسیار زیادی افزونه (plugin) برای نصب روی پلتفرم وردپرس وجود دارد. کارهایی که شما تاکنون انجام داده‌اید، برای ساخت اساس یک فروشگاه در ووکامرس بوده‌اند اما با نصب افزونه‌ها می‌توانید گزینه‌های زیادی به فروشگاه خود اضافه کرده و علاوه بر حرفه‌ای کردن ظاهر آن، محیط کاربری آن را ساده‌تر کنید و امکانات بیشتری در اختیار فرد بازدیدکننده از وبسایت فروشگاهی خود قرار دهید.

امروزه بیش از ۴۶۰۰۰ پلاگین مختلف برای نصب در وردپرس موجود هستند. با استفاده از این افزونه‌ها می‌توانید امکاناتی مثل اعمال فیلترهای مختلف برای امکان جستجو در میان محصولات را در فروشگاه خود نصب کنید.

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره رایگان

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form