7 زبان برتر برای طراحی اپلیکیشن در سال 2024

7 زبان برتر برای طراحی اپلیکیشن در سال 2024

مقدمه

در واقع تلفن های هوشمند در سال های اخیر به گونه ای در زندگی ما نفوذ کرده اند که هم اکنون به یکی از ابزارهای حیاتی تبدیل شده اند. از این رو انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن را میتوان به عنوان یکی از مهمترین تصمیماتی که توسعه دهندگان باید بگیرند، بیان نمود. از سوی دیگر تقاضا برای اپلیکیشن های موبایل به طور قابل توجهی در حال افزایش است و با توجه به اینکه هر زبان برنامه نویسی از ویژگی ها و مزیت های خاص و منحصر به فردی برخوردارند، انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی برای ساخت اپلیکیشن را برای توسعه دهندگان کمی دشوار کرده است. اگر شما هم به دنیای برنامه نویسی موبایل علاقه مند هستید و میخواهید با یادگیری بهترین زبان برنامه نویسی اپلیکیشن های معروف ایده های خود را به واقعیت تبدیل کنید، این مقاله برای شماست!

آنچه در این مقاله می خوانید:

بیش از 6900 زبان در جهان وجود دارد، اما تنها تعداد انگشت شماری برای زبان برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن استفاده می شود. دانستن این زبان ها به شما این امکان را می دهد که با مهارت های توسعه اپلیکیشن بیشتر آشنا شوید. بهترین زبان‌ها برای توسعه اپلیکیشن عبارتند از:

 

بهترین زبان های طراحی اپلیکیش

با ظهور بازار اپلیکیشن های موبایل، جای تعجب نیست که چرا افراد بیشتری به دنبال طراحی اپلیکیشن فروشگاهی برای خود هستند. با وجود زبان‌ها و فریمورک‌های زیادی که وجود دارد، تشخیص اینکه کدام یک برای شما مناسب‌تر است، دشوار است. این راهنمای سریع تمام اطلاعات مورد نیاز شما در مورد 7 بهترین زبان برای طراحی اپلیکیشن را دارد. از Swift تا Kotlin، ما یک نمای کلی از هر زبان و آنچه که آنها را متمایز می کند به شما ارائه می دهیم.

1. Swift

نامزد اول سوئیفت است. این یک زبان برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن توسط اپل است که در اصل به عنوان جانشین Objective-C طراحی شده است. از سال 2014 به عنوان جایگزینی برای Objective-C در اکثر محصولات اپل استفاده شده است.
Swift یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است که دارای ویژگی های مدرنی است که توسعه دسکتاپ و سرور را هدف قرار می دهد. نحو سوئیفت بر اساس Objective-C است، اما تغییرات زیادی را در مفاهیم اصلی آن زبان ایجاد می کند.

مزایای زبان برنامه نویسی Swift 

Swift یکی از زبان برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن iOS و توسعه اپلیکیشن macOS است. Swift یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است اما با در نظر گرفتن چارچوب های Cocoa و Cocoa Touch طراحی شده است که آن را برای توسعه برنامه های iOS بسیار موثر می کند.

دلایل مختلفی وجود دارد که چرا سوئیفت انتخاب خوبی برای توسعه برنامه است:
سوئیفت از خطوط کد کمتری نسبت به سایر زبان ها برای انجام همان کار استفاده می کند.
دارای بسیاری از ویژگی‌های قدرتمند مانند زمان کامپایل سریع و موارد دیگر است که کدنویسی را ساده‌تر و سریع‌تر از گذشته می‌کند.
کامپایلر واقعاً هوشمند است، بنابراین می‌تواند به سرعت خطاها را در حین کامپایل تشخیص دهد، نه اینکه مجبور باشید کد خود را قبل از یافتن هر گونه خطایی اجرا کنید که باعث تاخیر در جدول زمانی توسعه برنامه در مراحل بعدی طراحی برنامه تلفن همراه شود.
منابع آنلاین بسیار خوبی وجود دارد که به شما کمک می کند یاد بگیرید چگونه از Swift به طور کارآمد استفاده کنید، از جمله کتاب هایی در مورد Swift یا دوره های آموزشی از طریق دروس باز دانشگاه استنفورد یا پروژه MIT OpenCourseWare (OCW) (www.ocw.mit.edu).

معایب زبان برنامه نویسی Swift

برنامه نویسی در سوئیفت همیشه آسان نیست.
منحنی یادگیری برای این زبان بسیار بالاتر از سایر زبان های برنامه نویسی کامپیوتر است، به این معنی که قبل از اینکه بتوانید یک برنامه ایجاد کنید، زمان بیشتری طول می کشد.
کد Swift همچنین پرمخاطب تر است و گاهی اوقات خواندن آن دشوارتر است. این به این دلیل است که این زبان با در نظر گرفتن ایمنی طراحی شده است و مانند انگلیسی خوانده می شود.
Swift نسبت به سایر زبان‌ها کنترل نوع بسیار دقیق‌تری دارد، بنابراین اگر کد شما با نوع تنظیم‌شده مطابقت نداشته باشد، خطایی رخ می‌دهد که شما را از کامپایل برنامه باز می‌دارد. در نهایت، به دلیل اکوسیستم کاملاً کنترل شده اپل، سوئیفت منحصراً به توسعه iOS محدود شده است، به این معنی که هیچ راهی برای توسعه دهندگانی که روی دستگاه‌های اندرویدی کار می‌کنند برای استفاده از این زبان وجود ندارد.

 

2.  زبان برنامه نویسی Java

جاوا یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است که توسط شرکت های برتر دنیا استفاده می شود. همچنین به طور گسترده برای زبان های توسعه برنامه اندروید استفاده می شود.
جاوا توسط Sun Microsystems در سال 1995 ایجاد شد. دلایل زیادی برای مفید بودن آن برای توسعه برنامه وجود دارد:

1. جاوا یک زبان همه منظوره است، به این معنی که می توان از آن برای طیف وسیعی از اهداف استفاده کرد.
2. قابلیت حمل در پلتفرم ها و سیستم عامل های مختلف را ارائه می دهد زیرا می تواند روی هر سیستمی با JVM (ماشین مجازی جاوا) اجرا شود.
3. شی گرا است، به این معنی که می توانید نرم افزاری بنویسید که از اشیاء برای نمایش چیزها یا اعمال در برنامه شما استفاده می کند . بنابراین، اگر می خواهید یک ماشین در جاوا ایجاد کنید، می توانید یک شی ماشین ایجاد کنید و از آن برای تعامل با دیگران استفاده کنید.

مزایای زبان برنامه نویسی جاوا:

جاوا یک زبان برنامه نویسی است که برای عملکرد مناسب با اینترنت و نیازهای امنیتی آن طراحی شده است. جاوا یکی از معدود زبان‌هایی است که می‌توان از آن برای توسعه برنامه‌ها برای دستگاه‌های اندروید و iOS استفاده کرد و محبوب‌ترین زبان برای توسعه اپلیکیشن موبایل است.
مزایای استفاده از جاوا به عنوان زبان برنامه نویسی عبارتند از:
شی گرا است
سینتکس آن شبیه به C++، C# و غیره است
کد آن به راحتی قابل خواندن است
دارای یک کتابخانه دیجیتال بزرگ (در دسترس آنلاین)
دلایل زیادی وجود دارد که چرا باید برنامه نویسی جاوا را یاد بگیرید. یادگیری این زبان به شما کمک می کند تا در توسعه اپلیکیشن بهتر شوید و در آینده درآمد بیشتری کسب کنید.

معایب جاوا

جاوا یک زبان برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن است که برای پلتفرم جاوا ایجاد شد تا برنامه نویسان را قادر به ساخت و استفاده از اشیاء کند. این زبان بسیار محبوب است، اما بدون نکات منفی آن نیست. جاوا اغلب به دلیل استفاده بیش از حد مورد انتقاد قرار می گیرد که می تواند باعث کندی اجرا شود. این امر مخصوصاً زمانی صادق است که در حال توسعه یک برنامه برای تلفن همراه قدیمی هستید. با در نظر گرفتن این موضوع، ممکن است بخواهید زبان های دیگری مانند Swift یا C++ را که جدیدتر و کارآمدتر هستند، کاوش کنید.

جاوا همچنین از توسعه دهندگان می خواهد که از مقادیر زیادی کد فقط برای انجام کارهای ساده استفاده کنند، که می تواند برای برنامه نویسان با تجربه کمتری که تازه شروع به کار با این زبان کرده اند، خسته کننده باشد.

3. Objective-C

به طور کلی، Objective-C یک زبان برنامه نویسی همه منظوره و شی گرا است که پیام رسانی به سبک Smalltalk را به زبان برنامه نویسی C اضافه می کند. این زبان دارای تایپ پویا، تایپ جزئی، پارامترهای نامگذاری شده برای متدها و فراخوانی توابع، و انواع داده های متعدد از جمله اشیاء، ساختارها، آرایه ها، رشته ها و غیره است.
Objective-C در ابتدا در دهه 1980 توسط Brad Cox و Tom Love در استپ استون (اکنون بخشی از Novell) ساخته شد. این زبان به عنوان توسعه زبان برنامه نویسی C برای پشتیبانی از تکنیک های OOP (برنامه نویسی شی گرا) ایجاد شد.
از هر دو سیستم عامل OS X و Windows ora پشتیبانی می کند.

مزایا Objective-C 

Objective-C یک زبان برنامه نویسی قدرتمند است که برای کار بر روی دستگاه های اپل و اندروید توسعه یافته است.
برخلاف Swift، Objective-C یک کتابخانه زمان اجرا ندارد، به این معنی که نرم افزار قبل از اجرا باید کامپایل شود. به همین دلیل، Objective-C یک زبان برنامه نویسی سطح پایین در نظر گرفته می شود.
Objective-C شی گرا است و از برنامه نویسی رویه ای و همچنین برنامه نویسی تابعی پشتیبانی می کند.
همچنین امکان ارث بردن از کلاس‌های والد را فراهم می‌کند، که باعث می‌شود کار دیگران بدون نیاز به شروع از ابتدا آسان‌تر شود.
معایب Objective-C

Objective-C یک زبان دشوار برای یادگیری است. برای اینکه بتوانید یک برنامه نویس موثر در زبان شوید، باید مفاهیم و دستورات مختلفی را بدانید.
با Objective-C نمی توانید به اندازه زبان های دیگر کار زیادی انجام دهید. هنگام استفاده از این زبان، گزینه های زیادی برای توسعه دهندگان وجود ندارد، بنابراین اگر می خواهید ایده برنامه شما موفق باشد، باید به اندازه کافی برای زبان برنامه نویسی Objective-C ساده باشد.
برخی می گویند که به اندازه زبان های دیگر کارآمد نیست. به عنوان مثال، جاوا به دلیل نحوه مدیریت تخصیص حافظه کارآمدتر است.

4. زبان برنامه نویسی C++

C++ یکی از زبان برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن در جهان است.
این زبانی است که توسط بسیاری از توسعه دهندگان بازی و مهندسان نرم افزار استفاده می شود.
همچنین برای مبتدیان نیز عالی است، زیرا دارای قابلیت های شی گرا است که یادگیری آن را آسان تر می کند.

مزایا زبان برنامه نویسی C++

C++ یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است که بیش از 40 سال است که وجود دارد. هنوز هم توسط دانش آموزان برای یادگیری برنامه نویسی استفاده می شود و یکی از محبوب ترین زبان ها در میان توسعه دهندگان نرم افزار حرفه ای است.
C++ دارای ویژگی های قدرتمندی است که به شما امکان می دهد باگ ها را به سرعت پیدا کنید و کدهایی با کارایی بالا تولید کنید. اغلب در مواردی که سرعت ضروری است مانند بازی های ویدیویی یا سیستم عامل ها استفاده می شود. یک ویژگی، const، به شما امکان می دهد مقادیر تغییرناپذیر را در زمان تعریف به جای زمانی که برای اولین بار استفاده می شوند، تعریف کنید.
مزیت دیگر C++ این است که هم از برنامه نویسی شی گرا و هم از سبک های برنامه نویسی رویه ای پشتیبانی می کند که باعث می شود بسته به نیاز شما بین آنها جابجا شوید. C++ همچنین پشتیبانی بهتری از اسمبلی درون خطی نسبت به زبان های دیگر مانند جاوا یا Objective-C ارائه می دهد.

معایب زبان برنامه نویسی C++

C++ یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که در سال 1980 توسعه یافت. مزایای زیادی دارد، اما معایبی نیز دارد.
C++ نکات مثبتی مانند توانایی ایجاد کد امن تر و اشکال زدایی سریع خطاها دارد. با این حال، پیدا کردن برنامه نویسانی که این زبان را می دانند دشوار است و نسبت به سایر زبان ها کاربرپسندتر است.
علاوه بر این، همه مرورگرهای وب از C++ پشتیبانی نمی کنند، که استفاده از این زبان را برای برنامه نویسان برای برنامه های وب دشوار می کند.
همچنین شایان ذکر است که C++ نمی‌تواند روی دستگاه‌هایی با رم سیستم پایین (حافظه دسترسی تصادفی) اجرا شود. تنها مزیت این کار این است که اگر برنامه روی این دستگاه ها کار کند بسیار سریعتر خواهد بود!

5. زبان برنامه نویسی C#

سی شارپ و پایتون دو گزینه محبوب در میان زبان برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن هستند، اما به اندازه زبان های دیگر رایج نیستند. اگر می خواهید یک زبان جدید یاد بگیرید و به راهنمایی نیاز دارید، این دو بهترین بازده سرمایه گذاری در زمان را به شما می دهند.
اگر یک توسعه‌دهنده اپلیکیشن هستید که به دنبال چالش جدیدی هستید، سی شارپ یک انتخاب عالی است. این یکی از رایج ترین زبان های برنامه نویسی در جهان است و مایکروسافت از آن استفاده می کند. می‌توانید از سی شارپ برای نوشتن برنامه‌ها برای همه دستگاه‌های ویندوز و همچنین برای برنامه‌های Windows Phone و Xbox One استفاده کنید.
پایتون یکی از بسیاری از زبان های برنامه نویسی محبوب است که توسط توسعه دهندگان برنامه استفاده می شود. همچنین با در نظر گرفتن قابلیت استفاده طراحی شده است و توسط یک پایگاه بزرگ کاربر پشتیبانی می شود. می‌توانید از آن برای توسعه برنامه‌ها و بازی‌های چند پلتفرمی در دستگاه‌های iOS و Android استفاده کنید. همچنین به اندازه کافی قدرتمند است که در برنامه های کاربردی وب، پروژه های یادگیری ماشین، مشکلات علم داده و رابط های سخت افزاری مورد استفاده قرار گیرد – اساساً هر چیزی که می خواهید!

مزایای زبان برنامه نویسی c#

اگر به دنبال زبانی هستید که یادگیری آن آسان باشد، نحوی کارآمد داشته باشد و متن باز باشد، زبان برنامه نویسی سی شارپ می تواند انتخاب خوبی باشد.
سی شارپ یک زبان برنامه نویسی شی گرا همه منظوره است که توسط مایکروسافت ایجاد شده و برای ساخت انواع اپلیکیشن های مختلف طراحی شده است. این زبان در سال 2000 به عنوان جانشین زبان دیگر مایکروسافت به نام C++ منتشر شد.
ویژگی های سی شارپ عبارتند از:
قابلیت های قدرتمند برنامه نویسی شی گرا
پشتیبانی از چندین زبان
پشتیبانی از کتابخانه های کد نوشته شده به زبان های دیگر، مانند C++ و Visual Basic .NET
پشتیبانی از چند وظیفه ای و چند رشته ای
مجموعه زباله

معایب زبان برنامه نویسی c#
زبان سی شارپ یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که توسط مایکروسافت توسعه یافته است. در حال حاضر یکی از محبوب ترین زبان هایی است که از توسعه برنامه برای ویندوز، اندروید، iOS و بسیاری از دستگاه های دیگر پشتیبانی می کند.
سی شارپ شباهت های زیادی به جاوا در نحو و ساختار دارد. با این حال، جنبه های منحصر به فرد خود را دارد.
یکی از نکات منفی این زبان برنامه نویسی این است که فاقد جامعه بزرگی از توسعه دهندگان و برنامه نویسانی است که می توانند به بهبود کد یا ارائه پشتیبانی کمک کنند. این بدان معنی است که اگر به دنبال اطلاعات بیشتر در مورد نحوه استفاده از این زبان هستید، به اندازه یک زبان دیگر مانند جاوا، اطلاعات در دسترس را پیدا نخواهید کرد.

نسخه صوتی مقاله، تولید شده با کمک هوش مصنوعی :

6. زبان برنامه نویسی Python

مانند سایرین، پایتون یک زبان عالی برای توسعه برنامه است زیرا خواندن و یادگیری آن آسان است. همچنین در بین توسعه دهندگان بسیار محبوب است، به این معنی که منابع زیادی برای کمک به شما در توسعه مهارت های خود وجود دارد.
همچنین چند پلتفرمی است، بنابراین می‌توانید بدون نیاز به تغییر زبان از آن در دستگاه‌های iOS یا Android استفاده کنید.
پایتون تعداد زیادی کتابخانه دارد که ساختن اپلیکیشن عالی را آسان تر از همیشه می کند. برخی از این کتابخانه ها عبارتند از:
Xcode(برای ios)
Interface Builde(برای اندروید)
REST API
WebSocket API
SQLite3

 

 مزایا Python

پایتون یک زبان همه منظوره است که یادگیری آن آسان است و طراحی کاربرپسندی دارد. این زبان را از بسیاری جهات می توان به عنوان “پله” زبان های برنامه نویسی در نظر گرفت. این طراحی شده است تا سفر برنامه نویسی شما را آسان تر و شهودی تر کند.

این زبان به جای کامپایل تفسیر می شود، به این معنی که یک خط را در یک زمان اجرا می کند نه همه را در یک زمان. این امر توسعه با پایتون را بسیار سریعتر و ساده تر می کند – ناگفته نماند که این برنامه نیز رایگان است!
پایتون با در نظر گرفتن افراد مبتدی ساخته شده است، بنابراین لازم نیست نگران قسمت های گیج کننده کد زمانی که تازه شروع کرده اید باشید. پایتون که توسط Guido van Rossum توسعه داده شد، اولین بار در 2 دسامبر 1989 به صورت عمومی ارائه شد. کسانی که این زبان برنامه نویسی را آموخته اند، سادگی و خوانایی آن را تحسین کرده اند.

معایبPython

مزایای این زبان بسیار زیاد است، اما خالی از اشکال نیست.
پایتون زبان خوبی برای یادگیری افراد مبتدی است زیرا قوانین کمتری دارد و خواندن آن آسان است. شما می توانید برنامه هایی با خطوط کد کمتر ایجاد کنید، که زمان مورد نیاز برای کدنویسی را کاهش می دهد.
با این حال، این زبان برای پروژه های در مقیاس بزرگ مناسب نیست. به همین دلیل، باید زبان برنامه نویسی دیگری مانند جاوا یا C++ را بدانید.
علاوه بر این، اگر در یک محیط دانشگاهی کار می کنید یا می خواهید از این زبان در پروژه تحقیق یا تجزیه و تحلیل داده های خود استفاده کنید، متوجه خواهید شد که کتابخانه های بسیار کمی برای کمک به این وظایف وجود دارد.

7. JavaScript

جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی سطح بالا و تفسیر شده است که عمدتاً برای اسکریپت نویسی سمت مشتری در صفحات وب استفاده می شود. در کمیته استانداردسازی ECMA استاندارد شده است.
Brendan Eich از Netscape Communications در ابتدا این زبان را توسعه داد تا به برنامه نویسان اجازه دهد از کدهایی که قبلاً نوشته شده بود استفاده مجدد کنند. این به برنامه نویسان این امکان را می داد که به جای نوشتن کد از ابتدا، بیشتر بر روی طراحی برنامه تمرکز کنند.
این زبان در ابتدا به عنوان LiveScript شناخته می شد تا اینکه نسخه 1.0 به دلیل مشکلات علامت تجاری به Netscape JavaScript تغییر نام داد.

مزایا JavaScript

این زبان نسبتاً جدید است و بنابراین نسبت به سایر زبان‌ها کمتر «تاریخی» است
این زبان از محبوب ترین مرورگرها از جمله مایکروسافت اج، اپل سافاری، گوگل کروم، موزیلا فایرفاکس و غیره پشتیبانی می کند.
این یک زبان همه کاره است که به شما پیشنهاد می‌دهد برنامه‌هایی با پویایی باطن و پیچیدگی ظاهری بسازید.
این یک جامعه گسترده از توسعه دهندگان و برنامه نویسان دارد که مایل به کمک به مبتدیان در سفر یادگیری زبان هستند.
یادگیری جاوا اسکریپت آسان است زیرا نیازی به آموزش رسمی ندارد و دانش اولیه کامپیوتر/وب برای شروع برنامه نویسی در آن کافی است.
این زبان را می توان برای توسعه وب استفاده کرد اما همچنین می تواند برای توسعه برنامه های دسکتاپ استفاده شود که آن را به یک زبان بسیار انعطاف پذیر برای اهداف مختلف تبدیل می کند.

معایب JavaScript

جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی کامپایل شده نیست، به این معنی که نمی توان آن را به راحتی تغییر داد و به روز کرد.
پیدا کردن توسعه دهندگان واجد شرایط که جاوا اسکریپت را می دانند دشوار است.
بسیاری از زبان های برنامه نویسی بین پلتفرمی موجود هستند (مانند جاوا، iOS، اندروید).

جدول مقایسه ویژگی های کلیدی بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی اپلیکیشن

در این بخش قصد داریم با ارائه جدولی ویژگی های کلیدی بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی اپلیکیشن شما را در امر انتخاب مناسب ترین زبان یاری کنیم.

JavaScriptPythonC#C++Objective-CSwiftJavaویژگی ها
سریعمتوسطسریعبسیار سریعسریعسریعمتوسطسرعت
آسانآسانمتوسطدشوارمتوسطآسانمتوسطسهولت استفاده
آسانآسانمتوسطدشوارمتوسطآسانمتوسطیادگیری
خوبمتوسطعالیعالیعالیعالیمتوسطعملکرد
چند پلتفرمیچند پلتفرمیچند پلتفرمیچندپلتفرمیiOS/macOSiOS/macOSچند پلتفرمیپلتفرم

معرفی چارچوب‌ها و کتابخانه‌های محبوب بهترین زبان نویسی برای ساخت اپلیکیشن

پس از معرفی بهترین زبان برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن آشنایی با چارچوب ها و کتابخانه ها این زبان ها موجب میشود تا بتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن به آسانی ایده های خود را به برنامه های کاربردی و در عین حال جذاب تبدیل نمایید.

زبان نویسی Java

Jetpack: با Jetpack آسان تر نمودن توسعه برنامه های اندرویدی از طریق مجموعه ای از کتابخانه های منبع باز امکان پذیر است.
IDE : با استفاده از Java و Kotlin میتوان در Android Studio برنامه های اندرویدی را در یک محیط رسمی توسعه داد.
Retrofit : یکی از کتابخانه های محبوبی است که در جهت ایجاد درخواست های HTTP و پردازش پاسخ ها میتوان از آن استفاده نمود.
Glide : کتابخانه ای است که میتوان بارگیری و نمایش تصاویر در برنامه های اندرویدی را انجام داد.
SDK اندروید : به عنوان مجموعه کاملی از ابزارها و APIها به منظور ساخت و طراحی برنامه های اندرویدی معرفی میشود.
RxJava : کتابخانه ای است که میتوان برنامه نویسی واکنشی در جاوا انجام داد.

زبان برنامه نویسی Swift

SwiftUI : چارچوبی است که در جهت رابط کاربری اعلامی برای ساخت رابط های کاربری بومی در iOS و macOS مورد استفاده قرار میگیرد.
Cocoa Touch : به عنوان چارچوبی بنیادی برای توسعه برنامه های ios معرفی میشود.
IDE : با بهره مندی از زبان Swift میتوان در Xcode برنامه های ios و macOS را توسعه داد.
Alamofire :برای ایجاد درخواست های HTTP و پردازش پاسخ ها از این کتابخانه محبوب استفاده میشود.
Combine : چارچوبی است که میتوان برنامه نویسی واکنشی را برای Swift انجام داد.
Kingfisher : به منظور بارگیری و نمایش تصاویر در برنامه های ios این کتابخانه محبوب و پرطرفدار است.

زبان برنامه نویسی Objective-C

Cocoa Touch : چارچوب بنیادی است که در زمینه توسعه برنامه های IOS کاربرد دارد.
IDE : توسعه برنامه های ios و macOS با استفاده از زبان Objective-C در محیط رسمی Xcode قابل انجام است.
AFNetworking : کتابخانه محبوبی است که برای ایجاد درخواست های HTTP و پردازش پاسخ ها به کار گرفته میشود.
SDWebImage : به عنوان کتابخانه ای برای بارگیری و نمایش تصاویر در برنامه های iOS معرفی میشود.
Core Data : برای مدیریت پایگاه داده های محلی این چارچوپ پرطرفدار است.

زبان برنامه نویسی C++

Native : برای ساخت برنامه های کراس پلتفرم با C++ ، Native چارچوب بسیار محبوبی است.
Qt : به منظور ساخت برنامه های GUI با C++ به عنوان چارچوب رابط کاربری استفاده میشود.
Cocos2d-x : برای ساخت بازی های موبایل با این زبان، Cocos2d-x چارچوب بازی محبوبی است.
OGLES : برای رندرینگ گرافیک3D. ، یک کتابخانه گرافیکی OpenGL است.
SQLite : عنوان پایگاه داده محبوب برای برنامه های موبایل به SQLiteتعلق دارد.

زبان برنامه نویسی C#

Xamarin : برای ساخت برنامه های کراس پلتفرم با C# ، Xamarinچارچوب محبوبی است.
NET MAUI : در جهت ساخت برنامه های موبایل، دسکتاپ و وب با زبان C# به عنوان چارچوب رابط کاربری جدید مورد استفاده قرار میگیرد.
Unity: در قالب موتور بازی محبوب برای ساخت بازی های موبایل با C# شناخته میشود.
Prism: ساخت برنامه های موبایل با Xamarin.Forms را میتوان با چارچوب ساختار یافته Prism انجام داد.
SQLite.NET : یک کتابخانه پایگاه داده SQLite که برای برنامه های C# استفاده میشود.

زبان برنامه نویسی Python

Kivy : ساخت برنامه های کراس پلتفرم با Python با این چارچوب رابط کاربری محبوب امکان پذیر است.
Chaquopy : این کتابخانه بستری را فراهم میکند تا بتوان برای ساخت برنامه های Python از کدجاوا استفاده نمود.
Flask : برای ساخت برنامه های وب API با Python این چارچوب وب بسیار محبوب است.
Django : این یک چارچوب محبوب دیگری است که در ساخت برنامه های وب پیچیده با Python کاربرد دارد.

زبان نویسیJavaScript

Angular : برای ساخت برنامه های وب تک صفحه ای با JavaScript این چارچوب مورد استفاده قرار میگیرد.
Cordova: ساخت برنامه های موبایل با CSS ، JavaScriptو HTML با این چارچوب امکان پذیر است.
React Native : به منظور ساخت برنامه های کراس پلتفرم با JavaScript چارچوب رابط کاربری محبوبی است.

نتیجه گیری:

توسعه اپلیکیشن ها در چند سال گذشته به یک تجارت بزرگ تبدیل شده است. طیف گسترده ای از سیستم عامل های تلفن همراه وجود دارد، و سیستم عامل های جدید همیشه در دسترس هستند. با بیش از 2 میلیون برنامه موجود در فروشگاه های برنامه در سراسر جهان، مهم است که بدانید کدام زبان ها برای توسعه برنامه ها محبوب ترین هستند.

منبع : https://www.designveloper.com/blog/best-language-for-app-development

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره فنی و تخصصی رایگان

جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form