ایراکد > طراحی اپلیکیشن > طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی+ پیشنهاداتی برای طراحی اپ با هوش مصنوعی
اپلیکیشنهای مطرحی همچون آمازون، دومینو، نتفلیکس، اسپاتیفای از جمله اپلیکیشنهایی هستند که میتوان قدرت هوش مصنوعی را در موفقیت آنها به وضوح مشاهده نمود.از این رو برای بهبود عملکرد و کارایی اپلیکیشن و هم چنین بهبود تجربه کاربری کافی است طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی را انجام دهید. ما در این مقاله قصد داریم تا هر آنچه نیاز است تا در خصوص طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی را بدانید در اختیارتان قرار دهیم. پیشنهاد میکنیم تا انتها همراه ما باشید.
اگر بخواهیم برتریهای طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی را مورد بررسی قرار دهیم میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
گفتنی است با بهره مندی از خدمات هوش مصنوعی در طراحی اپلیکیشن، این امکان برای اپلیکیشن فراهم میشود تا بتواند به صورت دقیق و در کوتاهترین زمان ممکن دادههای بزرگ را پردازش و استخراخ اطلاعات مفید از آنها را انجام دهد.
همانطور که در ابتدا گفته شد،الگوریتمهای هوش مصنوعی این توانایی را به اپلیکیشن میدهد تا به صورت کاملا خودکار وظایف تعیین شده را به درستی انجام دهد و در ارائه خدمات موفق عمل کند.
شناسایی الگوها و روابط پنهان در دادهها و به دنبال آن ارائه پیشنهادات کاربردی، در طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی امکان پذیر است. به طوری که الگوریتمهای هوش مصنوعی میتوانند نقش موثری در تشخیص الگوها در اپلیکیشنها داشته باشند.
از دیگر برتریهای طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی میتوان به پیش بینی و تحلیل دادهها اشاره نمود. این در حالی است که الگوریتمهای هوش مصنوعی به اپلیکیشنها کمک میکنند تا بتوانند پیش بینی الگوهای آینده و تحلیل دادهها را به صورت دقیق انجام دهند.
اپلیکیشنهایی که با هوش مصنوعی طراحی شدهان،د میتوانند در تعامل با کاربران هوشمندانه عمل کنند و با بررسی نیازهای آنها در جهت ارائه خدمات بهتر گام بردارند.
هوش مصنوعی در مدت زمان کوتاهی تحولات گستردهای را در دنیا ایجاد کرده است. به طوری که آمارها نشان میدهند که سهم بازار جهانی هوش مصنوعی در سال 2022 تقریبا 119.78 میلیارد دلار تخمین زده شده و پیش بینی میشود این عدد تا سال 2030 به 1597.1 میلیارد دلار خواهد رسید. این در حالی است که طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی توانسته به یکی از منابع کسب درآمد آنلاین در بین الملل تبدیل شود. به طور کلی افزایش بهره وری، بهبود سرعت در تجارت، عرضه امکانات جدید و گسترش مدل کسب و کار، ارائه سرویسهای بهبود یافته، بهره مندی از خدمات و تجربیات شخصی مشتریان، افزایش کیفیت و کاهش خطاهای انسانی را میتوان از دلایل اهمیت طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی بر کسب و کارها بیان کرد.
همانطور که میدانید برای طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی نیاز است تا مراحلی را پشت سر بگذارید که شامل مراحل زیر است:
برای ایجاد یک زبان مشترک میان طراحان اپلیکیشن و هوش مصنوعی بایستی اطلاعاتی در خصوص نیاز کاربر و نوع محصول به صورت دقیق جمع آوری نمود و از اطلاعاتی استفاده کرد که برای هوش مصنوعی قابل درک باشد.
تعریف هدف اصلی اپلیکیشن برای هوش مصنوعی به مرحله دوم طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی تعلق دارد. در این مرحله تعیین میشود که در طراحی اپلیکیشن چه نوعی سیستمی پیاده سازی خواهد شد. سیستم تشخیص تصاویر، سیستم پاسخ به سوالات کاربر یا سیستم توصیه گر.
جمع آوری انواع دادههای کیفی و کمی باکیفیت و در عین حال بزرگ به منظور آموزش مدلهای هوش مصنوعی امری ضروری است. پس از آن برای تمیز نمودن دادهها، استخراج قابلیتها و پاکسازی دادههای نامرتبط بایستی پیش پردازش دادهها انجام شود.
با توجه به هدف تعیین شده میبایست از میان مدلهای یادگیری، الگوریتمهایی همچون درخت تصمیم، ماشین بردار پشتیبان، یک مدل مناسب هوش مصنوعی انتخاب گردد. سپس با بهره مندی از دادههای به دست آمده برای آموزش مدل باید پارامترها و تایع هزینه تعیین گردد و الگوریتم یادگیری اجرا شود.
برای ارزیابی مدل آموزش داده شده، از فاکتورهایی ارزیابی همچون دقت، صحت و فراخوانی استفاده میشود.
در مرحله بعدی بایستی پیاده سازی مدل را در داخل یک اپلیکیشن انجام داد. برنامه نویسی، اتصال به سرویس دادهها، توسعه نرم افزار، طراحی واسط کاربری در این مرحله انجام میشود.
در مرحله آزمایش اپلیکیشن و بهبود عملکرد امکان تغییر الگوریتمها، پارامترها و یا تغییر در ورودیها وجود دارد.
در صورت وجود هر گونه اشکال و نقصی در اپلیکیشن در این مرحله برطرف میگردد و بهبودهای لازم انجام خواهد شد.
آخرین مرحله طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی به عرضه و نگهداری آن تعلق دارد. این در حالی است که پس اتمام طراحی اپلیکیشن میتوانید آن را عرضه کرده و سپس اقدامات لازم را در خصوص نگهداری و به روز رسانی آن انجام دهید.
توضیح: اپلیکیشنی برای کمک به کاربران در پیگیری و مدیریت عادتهای روزانه.
فناوریها: Kotlin یا Java، Room Database برای ذخیرهسازی.
توضیح: اپلیکیشنی که به کاربران کمک میکند تا مسیرها را در نقشه پیدا کنند و مسیریابی کنند.
فناوریها: Kotlin یا Java، Google Maps API.
توضیح: اپلیکیشنی که کاربران میتوانند لیست خرید خود را ایجاد و یادآوریهایی برای خرید دریافت کنند.
فناوریها: Kotlin یا Java، AlarmManager برای یادآوری.
توضیح: اپلیکیشنی برای پیگیری فعالیتهای ورزشی و سلامت.
فناوریها: Kotlin یا Java، Google Fit API یا سایر APIهای تناسب اندام
توضیح: اپلیکیشنی برای ایجاد، ویرایش و سازماندهی یادداشتها.
فناوریها: Kotlin یا Java، SQLite برای ذخیرهسازی دادهها
آنچه در دنیای رقابتی امروز اهمیت دارد، تجربه کاربری است. به همین دلیل اپلیکیشنی در این زمینه موفق خواهد بود که بتواند بهترین تجربه کاربری را به کاربران خود ارائه دهد. متمایز شدن از میان انبوهی از اپلیکیشنها تنها راهی است که لازمهی آن بهره مندی از یک راه و شیوهای نو و در عین حال خلاقانه برای بهبود تجربه کاربری می باشد. استفاده از قدرت هوش مصنوعی در این مسیر می تواند تجربه کاربری اپلیکیشن را ارتقا دهد و رضایت آنها را به همراه داشته باشد. وجود روش هایی در ساخت نرم افزار با هوش مصنوعی باعث می شود تا بتوانید تجربه کاربری را به طرز قابل قبولی بهبود ببخشید که در ادامه روش های استفاده از هوش مصنوعی در طراحی اپلیکیشن موبایلی را برایتان شرح خواهیم داد:
گفتنی است برنامه نویسی را میتوان لازمه طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی دانست. اما هوش مصنوعی ابزارهای پیشرفتهای را ارائه داده تا بتوان بدون نیاز به دانش برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن را انجام داد اما به طور کلی برای طراحی و توسعه اپلیکیشنها با استفاده از هوش مصنوعی میباست به دانش برنامه نویسی مسلط بود. در این بخش قصد داریم به معرفی دو ابزارهوش مصنوعی کاربردی بپردازیم:
ابزار Power Platform را میتوان به عنوان یک ابزار اختصاصی از سوی کمپانی مایکروسافت معرفی نمود. Power Platform به دلیل اضافه نمودن تکنولوژی موجود در Chat GPT به آن ، این امکان را به کاربران میدهد تا بتوانند لذت طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی را بدون نیاز به دانش کدنویسی تجربه نمایند. این در حالی است که میتوان با استفاده از کدنویسی به واسطه این ابزار طراحی اپلیکیشن را انجام داد. البته ناگفته نماند این ابزار برای طراحی اپلیکیشنهای تخصصی و پیشرفته گزینه مناسبی نیست و با توجه به این موضوع که ابزار Power Platform هنوز در مراحل اولیه طراحی و توسعه قرار دارد، نمیتواند جایگزین مناسبی برای برنامه نویسان طراحی اپلیکیشن باشد.
درست است که Chat GPT توانسته در تمامی حوزه موفق عمل کند اما در خصوص برنامه نویسی اندروید با هوش مصنوعی کارآیی قابل قبولی ندارد، به طوری که نمیتوان تمامی مراحل ساخت اپلیکیشن را به این ابزار سپرد. از این رو Chat GPT را میتوان تنها برای دریافت ایدههای خلاقانه و هم چنین اصلاح کدها استفاده نمود.
یکی از ابزارهای هوش مصنوعی که کاربران قادرند بدون آگاهی اصول توسعه وب با بهره مندی از زبان برنامه نویسی پایتون نسبت به ساخت وب اپلیکیشن اقدام نمود، ابزار Streamlit است.
با بهره مندی از قدرت هوش مصنوعی Uizard می توان رابط و تجربه کاربری(UI/UX) را در کوتاهترین زمان ممکن و به آسانترین روش ایجاد کرد. با Uizard قدرت طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی در دستان شماست، فارغ از آن که در چه سطح مهارتی قرار دارید. خلق رابط کاربری کاربرپسند با سرعت باورنکردنی از مزیتهای برجستهی این ابزار به شمار میآید.از سوی دیگر سرعت بخشیدن به فرآیند طراحی و خلق رابطهای کاربری جذاب موجب شده است تا به عنوان بهترین ابزار در میان طراحان و توسعه دهندگان شناخته شود. از این رو طراحی اپلیکیشن حرفه ای حتی بدون نیاز به دانش برنامه نویسی را می توانید با ابزار هوش مصنوعی Uizard در کوتاه ترین زمان تجربه کنید.
با Botco.ai که به عنوان یک ابزار چت کاربر در اپلیکیشن موبایل معرفی می شود، می توان چت باتهای قدرتمندی را در اپلیکیشن ایجاد کرد که با درک زبان طبیعی به سرعت به سوالات و درخواستهای کاربران پاسخ می دهد و خدمات مشتریان را بهبود می بخشد. botco.ai در ایجاد تعامل با مشتریان و افزایش وفاداری آنها نقش موثری ایفا می کند، از این رو برای آن دسته از افرادی که به دنبال ایجاد تعاملات با مشتریان و بهبود بخشیدن به خدمات آنها هستند، بهترین ابزاری است که می توان در طراحی اپلیکیشن از ان استفاده کرد. هم چنین این ابزار با جمع آوری دادههای مرتبط با مشتریان می تواند در بهبود خدمات و محصولات تاثیر بسزایی داشته باشد.
در طراحی اپلیکیشن، حضور ابزاری که بتواند به توسعه دهندگان در کدنویسی اپلیکیشن یاری کند امری مهم و ضروری است. ابزار GitHub Copilot که مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی شده است به عنوان یک ویرایشگر کد با ارائه پیشنهاد کد، تکمیل خودکار به توسعه دهندگان کمک می کند تا بتوانند کد را به آسان ترین روش و در کوتاهترین زمان ممکن بنویسند. رفع اشکال کد ، نوشتن کدهایی تمیز و کارآمد، افزایش بهره وری و صرفه جویی در زمان را می توان به عنوان مزیت های استفاده از ابزار GitHub Copilot در طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی بیان نمود.
به طور کلی حضور هوش مصنوعی در زمینههای مختلفی موجب شده است تا بسیاری از کسب و کارها برای توسعه و پیشرفت خود از هوش مصنوعی بهره گیرند. به طوری که امروزه طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. ما در این مقاله سعی کردیم با بیان مطالبی در خصوص مراحل طراحی اپلیکیشن با هوش مصنوعی و هم چنین معرفی ابزارهای کاربردی هوش مصنوعی در این زمینه به شما در این امر یاری کنیم.
اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید
related blogs
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
آکادمی ایراکد
مشاوره فنی و تخصصی رایگان
جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود
Comments
جای شما در میان برندهایی که به ما اعتماد کردند، خالیست
Our Customers
Registration Form
آدرس دفتر مرکزی:
تهران ، جردن ، خیابان تابان غربی ، برج نور ، طبقه ۱
تهران ، میرداماد ، تقاطع نور و تابان غربی ، برج اداری تجاری نور ، طبقه ۱
فروش :
پشتیبانی :
همراه :
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ایراکد می باشد
Registration Form