می توان گفت این سایت سازها هستند که دنیای طراحی سایت را با تحولاتی رو به رو کرده اند با این حال عده ای با این سوال مواجه اند که آیا طراحی سایت با گوشی امکان پذیر است؟ چه سایت هایی با استفاده از گوشی های هوشمند قابل طراحی اند؟ برای رسیدن به پاسخ این سوالات کافی است در ادامه همراه ما باشید. در این مقاله قصد داریم روشهای طراحی سایت با گوشی را برایتان شرح دهیم و به معرفی چندین سایت ساز با گوشی بپردازیم.
برای پاسخ به این سوال میتوان گفت در چند سال گذشته طراحی سایت با گوشی موضوعی دور از باور بود. اما در سال 2015 گوگل اعلام کرد که تعداد کاربران موبایلی از کاربرانی که جستجوی خود را با استفاده از کامپیوتر انجام میدهند، پیشی گرفته است. با این حال بسیاری از شرکتها به این فکر افتادند تا وب سایتها و برنامههای طراحی شدهی خود را با تلفنهای همراه همگام کنند که حوزه طراحی سایت نیز از این قاعده مستثنی نبود و توانست با فراهم نمودن بستری باعث شود تا طراحی سایت با گوشی نیز امکان پذیر باشد. از این رو ابزارهایی روی کار آمده اند تا بتوان به واسطهی آنها با استفاده از گوشیهای هوشمند طراحی و ساخت سایت را در کوتاهترین زمان ممکن انجام داد. اما باید خاطر نشان کرد در طراحی سایت از طریق گوشی نمیتوان توقع ساخت یک وب سایت حرفهای را داشت.
طراحی سایت با گوشی فرصتی را برای افرادی که سواد برنامه نویسی و طراحی سایت را ندارند و افرادی که میخواهند یک سایت ساده را راه اندازی کنند، ایجاد کرده است تا بتوانند از طریق گوشیهای هوشمند یک سایت را با امکانات ساده طراحی کنند. با این حال سایتهای مختلفی وجود دارند که میتوان طراحی آنها را به گوشیهای هوشمند سپرد. سایتهایی همچون:
• سایتهای فروشگاهی که با هدف فروش یک یا چند نوع محصول محدود راه اندازی میشوند.
• سایتهای شرکتی که در آن کسب و کارها به معرفی خود میپردازند.
• سایتهای رزومهای که برای معرفی و نمایش نمونه کارهای متخصصان حوزههای مختلف طراحی میشوند.
• سایتهای وبلاگی که بستری مناسب برای اطلاع رسانی، آخرین اخبار و آموزش هستند.
• سایتهای مجلهای که با بارگذاری محتواهایی در زمینههای گوناگون در تلاش برای جذب بازدیدکننده و کاربر هستند.
برای طراحی سایت با گوشی ابزارها و روشهای مختلفی وجود دارد که کار با آنها بسیار راحت است. با یک سرچ ساده در گوگل میتوانید به لیست سایت سازهای ایرانی و خارجی دسترسی داشته باشید که به دو حالت پولی و رایگان قابل استفادهاند. گفتنی است سایت سازهای پولی همانطور که از نام آنها پیداست به این صورت است که کاربران در مقابل دریافت هاست، دامین و سایر سرویسها مستلزم پرداخت هزینهای به صورت ماهیانه هستند. از طرفی دیگر سایت سازهای ایرانی بر خارجی برای ساخت و طراحی سایتهای ایرانی ارجحیت دارند. به این دلیل که RTL هستند و میتوان از فونتهای ایرانی نیز بهره گرفت. از این رو میتوان به راحتی بدون تسلط به زبان برنامه نویسی ، انتخاب و ثبت دامنه و خرید هاست، طراحی سایت را با استفاده از گوشی انجام داد.
برای طراحی سایت با گوشی اپلیکیشنها و برنامههای مختلفی روی کار آمده اند که بدون نیاز به کدنویسی html میتوان وب سایتهای نیمه حرفهای را با گوشی طراحی و راه اندازی کرد. در ادامه به معرفی و بررسی چند نمونه از بهترین برنامههای سایت ساز گوشی میپردازیم:
برای افرادی که میخواهند طراحی سایت با گوشی را تجربه کنند برنامه Baya بهترین گزینه است. در این برنامه موبایلی کافی است با انتخاب قالب مورد نظر خود و با انجام تنظیمات اولیه وب سایتی را بدون نیاز به دانش کد نویسی با کمترین هزینه ممکن طراحی و راه اندازی کنید. هم چنین ویرایشهایی که در طراحی سایت ضروری میباشند از طریق برنامه Baya امکان پذیر است.
از قدرتمندترین برنامههای سایت ساز میتوان به Squarespace اشاره نمود. تنوع در طرح و چیدمانهای این برنامه باعث میشود تا هر کاربری با هر نوع سلیقه و حوزه فعالیتی بتواند وب سایت مورد نظر خود را به واسطه گوشی طراحی کند. این برنامه سایت ساز از ویژگیها و قابلیتهای مختلفی برخوردار است که میتوان مواردی همچون نمایش عملکردهای مختلف توسط ابزارهای تجزیه و تحلیل معیارها و راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی با ابزارهای تجارت الکترونیکی آن بیان نمود. ویرایش کوچکترین جزئیات سایت و افزودن کدهای سفارشی از جمله امکاناتی است که برنامه Squarespace در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
با برنامه Milkshakeطراحی سایت با گوشی را تنها در چند دقیقه انجام دهید. از این رو تنها با انتخاب طرح از میان طرحهای جذاب و مینیمال، وارد نمودن اطلاعات مورد نیاز و پیوست لینکها میتوانید وب سایت خود را راه اندازی کنید. از ویژگیهای بارز برنامه Milkshake میتوان به ساخت سایت با ظاهری جذاب در کوتاهترین زمان ممکن اشاره نمود. با این حال این برنامه برای افرادی که به دنبال طراحی سایتهای اجتماعی مانند وب سایتهای وبلاگی هستند، مناسب است.
Wix از بهترین و پرکاربردترین سایت سازهایی با گوشی های هوشمند است که با ویژگی ها و امکانات برجسته ای همچون ویرایشگر گرافیکی بصری، بدون نیاز به کدنویسی و مهارت های فنی می توان به واسطه ی آن انواع وب سایت های حرفه ای نظیر وب سایت های فروشگاهی ، تجاری، فروشگاهی و غیره را با طراحی کاربرپسند راه اندازی نمود. حضور قالب های متنوع و جذاب در Wix این امکان را به کاربر می دهد تا متناسب با سلیقه های مختلف بتواند به راحتی وب سایت ها را شخصی سازی کند. گفته می شود علاوه بر نسخه رایگان این سایت ساز، برای استفاده از امکانات بیشتر می توان نسخه های پولی آن را تهیه نمود.
نسخه پلتفرم وبلاگ نویسی WordPress با نام WordPress.com از دیگر سایت سازهایی است که به دلیل برخورداری از امکانات و قابلیت های پیشرفته می توان وب سایت های متنوعی را با گوشی های هوشمند طراحی کرد. انعطاف پذیری و قدرت بالای WordPress.com است که امکان طراحی انواع وسایت ها از شخصی گرفته تا فروشگاهی را برای کاربران فراهم نموده است. حضور هزاران قالب و افزونه های پولی و رایگان برای این سایت ساز به ارتقای امکانات وب سایت و شخصی سازی آن کمک می کند. ناگفته نماند نسخه های رایگان و پولی WordPress.com نیز در بازار موجود است.
GoDaddy در کنار ارائه خدمات دامنه و هاستینگ ، طراحی سایت با گوشی را برای کاربران امکان پذیر کرده است. این در حالی است که بدون تجربه برنامه نویسی و دانش فنی می توان وب سایت های ساده و حرفه ای را با GoDaddy طراحی نمود. قالب های زیبا و متنوع ، ابزارهای گرافیکی بصری و ویرایشگرهای ساده از قابلیت های این سایت ساز می باشد که می توان به واسطه ی آنها در عرض چند دقیقه وب سایت هایی زیبا و کاربرپسند طراحی و راه اندازی کرد. از سوی دیگر نسخه های رایگان و پولی سایت ساز GoDaddy قابل دسترس هستند.
به طور کلی گوشیهای هوشمند توانستند در مدت زمان کوتاهی به دنیای وب وارد شوند به طوری که میتوان با استفاده از آنها چالشهای اصلی این حوزه را پشت سر گذاشت. برای طراحان سایت، ساخت و طراحی یک وب سایت کار سخت و دشواری است. اما با روی کار آمدن ابزارهای مختلف موبایلی میتوان به سرعت و به راحتی طراحی سایت با گوشی را انجام داد. ما در این مقاله سعی کردیم با معرفی چند نمونه از برنامههای سایت ساز به شما در امر طراحی و راه اندازی وب سایت از طریق تلفن همراه یاری کنیم. پس تا دیر نشده برای ساخت وب سایت خود اقدام کنید!
سوالات متداول
1. آیا سایت سازهای ایرانی بر خارجی برتری دارد؟
بله، سایت سازهای ایرانی RTL هستند و میتوان از فونت ایرانی برای طراحی سایت با استفاده از گوشی بهره گرفت.
2. کدام برنامه سایت ساز برای سایتهای اجتماعی همچون سایتهای وبلاگی مناسب است؟
با برنامه Milkshake میتوان از میان طرحهای جذاب و مینیمال ساخت سایت با ظاهری جذاب را در کوتاهترین زمان ممکن انجام داد.
3. طراحی سایت با گوشی چه مزایایی دارد؟
با استفاده از گوشیهای هوشمند میتوان وب سایتهایی را بدون نیاز به دانش کدنویسی به سرعت طراحی و راه اندازی کرد.
4. برنامههای سایت ساز تلفن همراه به چند دسته تقسیم میشوند؟
برنامههای سایت ساز به دو دسته پولی و رایگان تقسیم بندی میشوند که برای دریافت خدمات برنامههای سایت ساز پولی میبایست به صورت ماهانه هزینه ای را پرداخت نمود.
اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید
related blogs
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
آکادمی ایراکد
مشاوره فنی و تخصصی رایگان
جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود
Comments
جای شما در میان برندهایی که به ما اعتماد کردند، خالیست
Our Customers
Registration Form
آدرس دفتر مرکزی:
تهران ، جردن ، خیابان تابان غربی ، برج نور ، طبقه ۱
تهران ، میرداماد ، تقاطع نور و تابان غربی ، برج اداری تجاری نور ، طبقه ۱
فروش :
پشتیبانی :
همراه :
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ایراکد می باشد
Registration Form