ایراکد
ارائه راهکارهای خلاقانه جهت هوشمند سازی و مدیریت کسب و کار
طراحی سایت بینالمللی؛ جذب مشتریانی جهانی
دنیای وب و به طور کلی شبکه جهانی اینترنت همان طور که از نام آن پیداست، با هدف برقراری اتصال و ارتباط بین مردم جهان شکل گرفت. فرقی نمیکند در کجای این کره خاکی ساکن هستید، همین که به اینترنت متصل شوید، اجازه ورود به دنیای دیجیتال برای شما صادر میشود و قادر هستید تا با تمام افراد در جهان مرتبط شوید.
گذشته از وبسایتها، شبکههای اجتماعی و انواع پیام رسانها نیز برای برقراری تعامل موثر با سایر ساکنین دنیا خلق شدند. همان طور که میبینید بسیاری از افراد مشهور و غیرمشهور در شبکه اجتماعی اینستاگرام اکانت داشته و فعالیت دارند.
دنیای دیجیتال و وبسایتها از یک قدرت خارقالعاده استفاده میکنند و مسافت میان دو فرد را به صفر میرسانند! شما از طریق این کانال ارتباطی میتوانید با افرادی که میلیونها کیلومتر با شما فاصله دارند، ارتباط صوتی یا تصویری برقرار کنید و این واقعا هیجانانگیز است!
این شرایط راه را برای ورود بسیاری از کسب و کارها به این فضا را میسر کرده است و در عصر حاظر ورود به تجارت جهانی دیگر یک رویا نیست! طراحی سایت بینالمللی یکی از همین کانالهای ارتباطی برای قدم گذاشتن در بازارهای بینالمللی است.
به همین دلیل است که امروزه افراد زیادی در کسب و کارهای مختلف سعی دارند تا با طراحی سایت بینالمللی و استفاده از سایتهای چندزبانه خود را به دنیای خارج از کشور و یا شهر خود معرفی کنند و مشتریان جهانی را جذب کسب و کار خود نمایند.
پس اگر کسب و کار شما قابلیت و شرایط حضور در میان دیگر کسب و کارهای همکار در جهان را دارد، لحظهای برای ورود به این فضا تردید نکنید و همین حالا برند خود را به سایرین معرفی نمایید.
برای اطلاع بیشتر از مزایا و نقاط قوت طراحی سایت بینالمللی تا پایان این صفحه همراه ایراکد باشید و این فرصت طلایی و ارزشمند را از دست ندهید!
ایراکد طراح صدها سایت اختصاصی، سایت فروشگاهی، سایت شرکتی، سایت وردپرس و سایت پوشاک در ایران و ۲۱ کشور دنیا می باشد. برای مشاهده نمونه کار های طراحی سایت روی لینک زیر کلیک کنید.
تعرفه ساخت سایت بین المللی با توجه به ویژگیها و امکانات مورد نظر کارفرما تعیین میشود. در ارتباط با هزینه طراحی و ساخت سایت عوامل گوناگونی تاثیرگذار هستند. هزینه های طراحی وبسایت در مقایسه با سایر تبلیغات مانند تلویزیون، بیلبورد و… در دراز مدت بسیار به صرفهتر خواهد بود. چرا که وبسایت بین المللی به عنوان ابزاری قدرتمند برای تبلیغ دائمی و در دسترس همه، مقرون به صرفه میباشد.
شرکت ایراکد با هدف پیشرفت و موفقیت تمامی صاحبان کسب و کار، همواره در تلاش بوده است تا با کمترین هزینه، بهترین کیفیت را در خدمات رسانی ارائه دهد. از این رو شما میتوانید با کمترین هزینه طراحی سایت بین المللی خود را به ما بسپارید.
اگر هرازچندگاهی نگاه کلی به اخبار داشته باشید قطعا میدانید که جمعیت ایران در حال حاظر حدود 85 میلیون نفر و جمعیت جهان بیش از 7 میلیارد نفر است. طراحی سایت بینالمللی و چندزبانه نه تنها شما را به 85 میلیون ایرانی معرفی خواهد کرد، بلکه پا را فراتر گذاشته و برند و خدمات خود را به تمام مردم دنیا نشان خواهید داد. این یعنی حجم عظیمی از کاربران را نادیده نگرفتهاید و برای تبدیل آنها به مشتریان وفادار کسب و کارتان حداکثر تلاش خود را به کار میگیرید.پس به طور کلی طراحی سایت بینالمللی و حضور در بازار جهانی به شناخته شدن برند شما در میان میلیونها کاربر آنلاین کمک بزرگی میکند. و این در بلندمدت یعنی سودآوری بالاتر و رشد سطح درآمدی شما!متاسفانه یا خوشبختانه، صعودی بودن نرخ دلار در ایران به یک پوئن مثبت برای کسب و کارهای ایرانی مبدل شده است و کسب درآمد به دلار، یورو و یا دیگر واحدهای باارزش پولی سبب شده تا بسیاری از برندهای بینالمللی که ریشه در ایران دارند، سودآوری فوقالعادهای را رقم بزنند!
نکته دیگر پایین بودن هزینه کلی طراحی سایت در ایران در مقایسه با سایر کشورهاست که به کسب وکارها این امکان را میدهد تا به فکر چندزبانه کردن و یا اضافه کردن امکانات جذاب به وبسایت خود باشند، زیرا هزینه تمام شده باز هم به صرفه خواهد بود.
بسیاری از کسب و کارها حتی اگر محصول یا خدمتی ارائه نمیدهند، باز هم طراحی سایت بینالمللی را اجرایی میکنند زیرا دیده شدن در تجارت و جستجوهای جهانی میتواند روشی برای گرفتن تبلیغات دیگر کسب و کارها و کسب درآمد از طریق تبلیغ باشد.
اگر یک شرکت کوچک و نوپا باشید قطعا هزینه کردن برای حضور در نمایشگاههای بینالمللی و رویدادهای جهانی بالا خواهد بود. در این حالت کافیست طراحی سایت بینالمللی را در دستور کار قرار دهید و با کمترین هزینه حضور در کنار کسب و کارهای جهان را تجربه کنید.
طراحی سایت بینالمللی برای آن که با موفقیت و کسب سود همراه باشد مانند هر فعالیت دیگر بهتر است تا یکسری ویژگیها و قواعد را رعایت نماید.
در این بخش قصد داریم تا به 6 مورد از ویژگیهای بهترین طراحی سایتهای خارجی اشاره کنیم تا هنگام شروع کار آن را در نظر داشته باشید و یک سایت اصولی و کاربرپسند را در معرض دید کاربران آنلاین قرار دهید.
بگذارید این موضوع را مستقیم و چکشی بگوییم، اگر سایت طراحی کنید اما به مسائل سئو و رتبه آن در گوگل توجه نکنید، آب در هاون کوبیدهاید!!!
امروزه رقابت در فضای سئو برای کسب عنوان بهترین طراحی سایتهای ایرانی بسیار شدت گرفته است و این یعنی برای رقابت با سایر کسب و کارهای هم حوزه خود در دنیا راه درازی در پیش دارید.
پس تمرکز بر روی اصول سئو برای طراحی سایت بینالمللی یکی از واجبات حضور پررنگ و صاحبنام در میان رقباست. تحقق کسب درآمد ارزی از طریق سایت مستلزم سئو و بهینه سازی است زیرا دیده نشدن و عدم جلب رضایت گوگل، تمام زحمات دیگر بخشها را به باد خواهد داد!
ظاهر و گرافیک سایت چه در سایتهای داخلی و چه در وبسایتهای خارجی اهمیت خاص خودش را داراست. اما در طراحی سایت بینالمللی، ظرافت و نکات پیچیدهتری وجود دارد که باید رعایت شوند.
نکته اول استفاده از یک فونت زیبا و جذاب انگلیسی در کنار فونت فارسی است. زیرا زیبایی و خوانایی فونت تاثیر بسزایی در شمای کلی صفحات دارد.
نکته دوم استفاده از تصاویر و آیکونهای مناسب است. گاهی یک آیکون ممکن است در برخی از کشورها معنا و مفهوم متفاوتی داشته باشد، پس باید با دید و آگاهی عناصر ظاهری را انتخاب نمایید.
و نکته آخر مربوط به رنگبندی صفحات میباشد. به عنوان مثال؛ میتوان تم رنگی هر زبان را متناسب با رنگ پرچم آن کشور انتخاب کرد.
بحث ریسپانسیو بودن که از پایههای اساسی هر وبسایت است و با توجه به اینکه امروز بسیاری از افراد از طریق تلفن همراه از سایتهای مورد نظر خود بازدید میکنند، لذا پرداختن به این قسمت از ملزومات یک وبسایت ایدهآل است.
طراحی سایت بینالمللی نیز از این قاعده مستثنی نیست و همچنین باید سازگاری با سایر مرورگرها نیز مورد بررسی قرار بگیرد. زیرا ممکن است در یک کشور از یک مرورگر بیشتر استقبال شود. پس دیزاین یک وبسایت خارجی باید با اکثر مرورگرها همخوانی داشته باشد تا مشتریان بالقوه ساکن در کشورها مختلف را از دست ندهید!
امنیت و سرعت لود وبسایت باید در درجه مطلوب واقع شود زیرا کاربران آنلاین در عصر حاظر، حوصله و زمان معطل شدن برای لود یک صفحه وبسایت را ندارند و به راحتی آن را ترک خواهند کرد.
البته لازم به ذکر است که درجه مطلوب باید بر طبق استاندارد جهانی سنجیده شود زیرا با توجه به سرعت بالای اینترنت و امکانات زیرساختی در کشورهای پیشرفته، رسیدن به این درجه معقول اندکی سخت خواهد بود.
در نتیجه طراحی سایت بینالمللی همان طور که از نام آن پیداست، باید استانداردهای بینالمللی را نیز در نظر داشته باشد.
اگر در حوزه صادرات و واردات فعالیت دارید و از طریق طراحی سایت بینالمللی قصد معرفی خود به سایر رقبا و به چالش کشیدن خود را دارید، به قطع با جابهجایی و انتقال وجوه نیز سر و کار دارید.
اما واریز مبالغ مخصوصا زمانی که رقمهای بالایی باشند، اندکی نگرانکننده است و اعتماد کردن را سخت میکند. برای وبسایتهای خارجی این موضوع بسیار بیشتر وجود دارد زیرا پیگیری و بازگشت وجه به این سادگیها امکانپذیر نیست!
برای این منظور اغلب از ویزاکارت و مسترکارت استفاده میشود. این دو شرکتهای آمریکایی هستند که تعاملات مالی بینالمللی را پشتیبانی میکنند. در واقع ویزا و مستر دو درگاه هستند مانند شبکه شتاب که بانکهای داخلی به آن متصل میشوند، با این تفاوت که برای سایر کشورها اعتبار دارند.
در ایران به دلیل تحریمهای بازار مالی جهانی، امکان استفاده معمول از این دو کارت میسر نیست اما با رعایت مسائل امنیتی، برای مراودات مالی آنلاین کاربرد دارد.
اگر قصد دارید تا طراحی سایت بینالمللی برای برند خود را شروع کنید، توصیه میشود تسلط کافی به زبان مورد نظر را داشته باشید. زیرا مدیریت و سازماندهی یک وبسایت مستلزم آشنایی فنی در سطح قابل قبول است اما اگر زبان جدیدی غیر از زبان مادری را برای معرفی حرفه انتخاب کنید، قطعا باید با اصطلاحات آن آشنا باشید تا برقراری تعامل با کاربران را به بهترین حالت ممکن شکل دهید.
شاید جرقه استفاده از ترجمه گوگل ترنسلیت در ذهن شما شکل بگیرد، اما این کار اصلا اصولی نیست و متون ترجمه شده ماشینی اغلب دارای اشتباهاتی فاهشی هستند که گاهی معنای تمام جمله را زیر سوال میبرد. پس ترجمه رباتی را فراموش کنید!
طراحی سایت بینالمللی و پیادهسازی یک وبسایت چندزبانه حرفهای عاملی است که میتواند کسب و کار شما را از این رو به آن رو کند! البته این نکته را در نظر داشته باشید که نوع حرفه شما باید پتانسیل ورود به موقعیت تجارت الکترونیک و بازار روز دنیا را داشته باشد.
برای فهمیدن این موضوع هم کافیست تحقیق و بررسی در حوزه کاری خود را در سطح جهان انجام دهید تا جایگاه کسب و کار خود را در این فضای پرجنبش و شلوغ مشخص کنید.
در این قسمت پایانی نیز فرآیند کلی طراحی سایت بینالمللی را شرح خواهیم داد.
مشورت در امور همواره توصیه شده است اما نکته اینجاست که با چه کسی مشورت کنیم؟! بدون شک برای هر کار باید به سراغ کاردان رفت و از راهنماییهای وی بهره برد. ما در ایراکد در قدم ابتدایی شروع هر پروژه، جلسه مشاوره و نیازسنجی را ترتیب میدهیم تا با اهداف و دغدغههای کارفرما آشنا شویم و در نتیجه کیفیت بالا و هزینه پایین را برای وی به ارمغان آوریم.
طراحی سایت بینالمللی نیز مشابه طراحی سایتهای دیگر نیاز به پیادهسازی طرح اولیه و دیزاین کلی صفحات دارد تا برای کارفرما ملموس باشد، سپس در ادامه نظرات کارفرما برای ارتقای کیفیت و نزدیک شدن به طرح ذهنی وی در کار دخیل میشود.
حتما شنیدهاید که میگویند : "محتوا پادشاه است!" بله درست است، وبسایت بدون محتوای جذاب و مفید هیچ سودی ندارد زیرا بازدیدی دریافت نخواهد کرد. برای وبسایتهای چندزبانه این مورد اهمیت بالایی دارد. در این مرحله محتواهای متنی و تصویری از کارفرما دریافت و در بخشهای مختلف سایت قرار میگیرد تا طراحی سایت بینالمللی به مرحله قابل قبولی برسد.
آزمون و خطا برای شناسایی حفرههای امنیتی، ایرادات ظاهری و بهبود هر چه بیشتر درجه کیفی سایت امری ضروری است و باید به دقت و باحوصله انجام گیرد تا نتیجه نهایی محصولی بینقص و تمام و کمال باشد. یک سایت بینالمللی برای رقابت با صدها وبسایت دیگر در آن حوزه باید به قدری کامل باشد تا در میان آنها حرفی برای گفتن داشته باشد!
اتمام و تحویل پروژه مرحلهای است که هم برای کارفرما و هم برای تیم حرفهای ایراکد بسیار لذتبخش میباشد. طراحی سایت بینالمللی در این مرحله به پایان رسیده و تقدیم شرکت یا شخص کارفرما میگردد. در ادامه آموزشهای لازم برای مدیریت و نگهداری از وبسایت نیز طی جلسهای به کارفرما ارائه میشود و باقی موارد که مسائل فنی و تخصصی هستند نیز طی دوره پشتیبانی به انجام میرسند.
پشتیبانی و رفع اشکالات که در طی آپدیتها و یا تحت تاثیر عوامل خارجی به وجود میآیند نیز از دیگر وظایف تیم پیادهسازی است. طراحی سایت بینالمللی با همراهی و پشتیبانی یک تیم متخصص و کاربلد به درستی ادامه خواهد داشت.
سازمان مدیریت بحران کشور
سازمان امداد و نجات کشور
سازمان بهزیستی کشور
واحد رشد و فناوری اطلاعات
جمعیت هلال احمر
سازمان تعاون روستایی
اداره کل امور مالیاتی
سازمان نظام کاردانی ساختمان
سازمان آب منطقه ای
سازمان تبلیغات اسلامی
سازمان نیروهای مسلح
نمایشگاه بین المللی
سازمان زمین و مسکن
سازمان صنعت و معدن
اداره کل هواشناسی
کانون کارشناسان دادگستری
سازمان کار و امور اجتماعی
سازمان مدیریت و برنامه ریزی
اداره کل فنی و حرفه ای
ستاد راهیان نور کشور