ایراکد > آکادمی > آموزش طراحی اپلیکیشن > چگونه اپلیکیشن بسازیم و یک توسعهدهندهی موفق اپلیکیشن باشیم؟
برنامه ها همه جا هستند! فکرش را بکنید! به هر نام تجاری معروف که فکر کنید، متوجه خواهید شد که آنها دارای یک اپلیکیشن موبایل هستند که می توانید دانلود کنید. این برنامه ها اساسا توسط کسب و کارها برای مشتریان ساخته شده اند. از دیدگاه کسب و کارها، اپلیکیشن ها صرف نظر از هدفی که از آن ها استفاده می شود، راه حل های عالی تجاری هستند. ساخت اپلیکیشن موبایل یکی از روش های موثری برای افزایش فروش شما هستند زیرا تعامل با مشتریان از طریق یک برنامه آسان تر است. همین کافی ست تا هر کسی این سوال را بپرسد، چگونه اپلیکیشن بسازیم؟
امروزه همه افراد، از جمله شما، در زندگی روزمره خود از صدها اپلیکیشن استفاده می کنید. همین موضوع به اندازه کافی ثابت می کند که هر کسب و کاری در جایی از چرخه زندگی خود به برنامه ای نیاز دارد تا فروش خود را افزایش دهد و محصولات خود را به بازار عرضه کند و شهرت برند خود را افزایش دهد.
در این قسمت از آموزش طراحی اپلیکیشن، به طور خلاصه روشهای ساخت اپلیکیشن های اندروید و iOS را توضیح داده، به سوال “چگونه برنامه بسازیم” پاسخ داده ایم و نکاتی به شما میآموزیم که برای تبدیل شدن به یک توسعهدهندهی موفق اپلیکیشن، خیلی به کار شما میآیند.
برای طراحی اپلیکیشن دو راه پیش روی توسعهدهندگان وجود دارد. برنامه نویسی به زبان اندروید یا iOS و یا استفاده از اپلیکیشنها یا برنامههای تحت وب اپ ساز یا اپ بیلدر (App builder).
در صورتی که از دانش کافی برای برنامهنویسی اندروید یا iOS برخوردار هستید میتوانید برای ساخت اپلیکیشن با برنامه نویسی به یکی از سه روش زیر بسازید:
اپلیکیشنهای بومی (Native) به طور اختصاصی برای سیستمهای عامل اندروید یا iOS طراحی میشوند. برای برنامهنویسی iOS بهترین زبانهای برنامهنویسی، Swift و Objective-C هستند. Objective-C زبان قویتری است ولی یادگیری آن دشوارتر میباشد. Swift یک زبان جدید برای برنامهنویسی iOS است ولی روز به روز گستردهتر شده و محبوبیت بیشتری کسب میکند. یادگیری این زبان از Objective-C آسانتر است.
بهترین زبانهای برنامهنویسی اندروید برای ساخت یک اپلیکیشن نیتیو، Kotlin یا Java هستند. Java قدیمیتر و محبوبتر است ولی Kotlin نیز خیلی با آن فاصله ندارد.
مهمترین مزیت ساخت اپلیکیشن به روش نیتیو برای دستگاهی که روی آن نصب میشود این است که امنیت دستگاه، سرعت و قابلیتهای آن را تماما حفظ خواهد شد. تجربهی کاربری و سرعت اپلیکیشنهای نیتیو نیز نسبت به دیگر اپلیکیشنها بهتر است.
مهمترین ایراد ساخت اپلیکیشن به روش نیتیو آن است که توسعهدهندگان باید برای هر سیستم عامل یک اپلیکیشن بسازند.
برای ساخت اپلیکیشنهای هیبریدی از یک فناوری دارای چند پلتفرم شامل جاوااسکریپت، CSS، HTML5 یا هرسه استفاده شده و این اپلیکیشنها، ضرورتا اپلیکیشنهایی تحت وب در یک قالب نیتیو هستند.
مزیت اصلی اپلیکیشنهای هیبریدی این است که به جای ساخت چندین اپلیکیشن برای سیستمهای عامل مختلف، تنها یک اپلیکیشن اصلی میسازید که روی همهی آنها قابل اجرا است. بزرگترین ایراد ساخت اپلیکیشن به روش هیبریدی، عملکرد ضعیف این اپلیکیشنها است.
از این روش برای ساخت اپلیکیشنهای تحت وب استفاده میشود. این اپلیکیشنها همانند صفحات عادی وب هستند اما قابلیتهای مثل کارکردن به صورت آفلاین، پوشنوتیفیکیشن و دسترسی به سختافزار دستگاه که تنها در اپلیکیشنهای نیتیو مشاهده میشوند، دارند. اپلیکیشنهای PWA هنوز جدید هستند و پشتیبانی چندانی ندارند.
اگر از دانش کدنویسی برای طراحی اپلیکیشن فروشگاهی بیبهره هستید، ناامید نشوید! هنوز یک راه دیگری پیش روی شماست که از آن طریق میتوانید بدون دانستن حتی یک کلمه زبان برنامهنویسی، یک اپلیکیشن بسازید. شاید از خود بپرسید چگونه یک برنامه بسازیم بدون کدنویسی؟
باید بگوییم چندسالی است که اپلیکیشنهایی تحت انواع اپ بیلدر (App builder) یا اپ ساز توسعه یافتهاند که به شما این امکان را میدهند تنها با چند تپ ساده روی صفحهی گوشی خود، یک اپلیکیشن تقریبا حرفهای بسازید.
بهترین برنامههای اپ ساز عبارتند از: BuildFire، AppyPie، Thunkable، AppInstitiute و Andromo. علاوه بر این اپلیکیشنها، وبسایتهایی نیز موجود هستند که امکان ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی را فرآهم میآورند.
توان ساخت یک اپلیکیشن حرفهای به معنی این نیست که حتما شما یک توسعهدهندهی اپلیکیشن موفق هستید. اینکار با توجه به وجود بیش از یک میلیون اپلیکیشن در اپاستور و پلیاستور، کار دشواری است اما نگران نباشید! ما در ادامهی این مقاله به شما میآموزیم که چگونه در این حوزه به موفقیت برسید. امروزه بسیاری از افراد میخواهند سایت آنها در موبایل هم نمایش داده شود. اگر این قصد را دارید پیشنهاد میکنم ار ایده تبدیل سایت به اپلیکیشن استفاده کنید و سایت مورد نظر خود را به اپ کاربردی کسب و کار خود تبدیل کنید.
برای برنامه نویسی و تولید اپلیکیشن های Android شما باید زبان های Java یا Kotlin را بلد باشید. برای افرادی که هیچ تجربه ای در این زمینه ندارند توصیه میشود ابتدا یک دوره برنامه نویسی جاوا برای اندروید شروع کنند. البته مستندات توسعه دهندگان گوگل هم مناسب یادگیری هست ولی برای افرادی که به انگلیسی تسلط دارند و حداقل قبلا تجربه ی برنامه نویسی داشته اند .
قبل از اینکه شروع مراحل ساخت اپلیکیشن اندروید، باید این نکته را در نظر داشته باشید که در بازار موبایل ها و دستگاه های بسیار زیادی برای این سیستم عامل وجود دارد چون Android برخلاف iOS اوپن سورس است و شرکت های مختلف روی دستگاه های خود آنرا سازگار کرده اند از جمله موبایل های هوشمند انواع برند ها، تبلت های مختلف و در نهایت دستگاه ها و اندروید باکس های زیادی هستند که از اندروید بهره میگیرند. طوری شده است که حتی تلویزیون های خانگی با سیستم عامل اندرویدی عرضه میشوند. اما جای نگرانی نیست بعد از درک مفاهیم گستردگی اندروید و سازگاری اپلیکیشن خود با دستگاه های مختلف شما بازار بزرگی از موبایل ها را در دست خواهید گرفت .
شما باید زبان های برنامه نویسی Objective-C و Swift را یاد بگیرید. اما دقیقا کدام یک را باید انتخاب کنید؟ اگر قصد شما از یادگیری برنامه نویسی iOS این است که محصول شخصی خود را تولید کنید swift گزینه ی بهتری خواهد بود.swift در سال 2014 معرفی شد و از آن زمان تا کنون بازخورد های مثبتی دریافت کرده است . ولی اگر قصد دارید برنامه نویسی iOS را با هدف استخدام شدن در شرکت های برنامه نویسی یاد بگیرید گزینه ی Objective-C گزینه ی بهتری خواهد بود.
هزاران اپ iOS وجود دارد که با Objective-C ساخته شده است برای بروزرسانی و مدیریت آنها نیاز به برنامه نویس Objective-C است. شرکت اپل کتابخانه ی توسعه دهندگان iOS را فراهم کرده است که مستندات بسیار خوبی برای برنامه نویسان موبایل است . شما میتوانید آموزش ها و ویدیوهای بسیاری را پیدا کنید که به شما در برنامه نویسی iOS کمک خواهند کرد. با استفاده از این مستندات پیچیدگی یادگیری توسعه ی اپ های iOS به بخش های کوچک تقسیم میشود و شما به راحتی میتوانید انها را یاد بگیرید . در حقیقت بخش توسعه دهندگان iOS وبلاگ های آموزشی زیادی است .
همان طور که گفته شد، اندروید و ios دو غول در دنیای سیستمعاملهای تلفن همراه هستند که تقریبا باقی سیستمعاملها را از رده خارج کردهاند. رقابت بین این دو بسیار تنگاتنگ است و اگر چه که اندروید توانسته توجه بسیاری از شرکتهای تولیدکننده تلفن همراه را جلب نماید و سهم بیشتری از بازار جهانی را در دست بگیرد، اما کمپانی اپل نیز با معرفی محصولات فوقحرفهای و باکیفیت خود طرفداران بسیاری را به سوی خود کشانده است.
مراحل ساخت اپ ios یا اندروید تحت تاثیر تفاوتهای این دو سیستمعامل مطرح قرار گرفته است، که در این بخش به آنها اشاره میکنیم:
کمپانی اپل همان طور که از ظاهر محصولاتش هم پیداست، بر سادگی و کاربردی بودن تمرکز دارد. به همین علت، رابط کاربری سیستمعامل ios نیز در عین کاربردی بودن، بسیار ساده و روان است. به طوری که افراد با حداقل سن یا سطح سواد، توانایی کار با این تلفنهای همراه را دارند.
اما در مقابل سیستمعامل اندروید تلاش خود را بر ایجاد حداکثر انعطافپذیری گذاشته است و کدهای سورس خود را به صورت باز در دسترس شرکتهای مختلف قرار میدهد تا آنها بسته به نیاز و سلیقه خود آن را شخصیسازی نمایند.
اپل برای حفظ حداکثری امنیت دستگاههای تولیدی خود، موضوع اپل آیدی را مطرح کرده است. با استفاده از اپل آیدی شما به عنوان مالک یکی از دستگاههای این کمپانی اجازه استفاده از خدمات آن را خواهید داشت.
به همین دلیل برای طی کردن مراحل ساخت اپ ios باید در درجه اول اپل آیدی را در نظر بگیرید زیرا برای دسترسی به اطلاعات کاربران بای از آن کمک بگیرید. اما سیستمعامل اندروید تمام اطلاعات را از طریق سرویس جیمیل نگهداری میکند که طبیعتا امنیت پایینتری خواهد داشت.
محصولات اپل برای انتقال داده و فایلها بین دو تلفن همراه و یا بین تلفنهمراه و سیستم کامپیوتر شخصیتان، محدودیت بالایی را در نظر گرفته است که این مورد برای بسیاری از کاربران واقعا ناخوشایند و آزاردهنده است!
پیش از آن که به سوال “چگونه اپلیکیشن بسازیم؟” پاسخ دهیم نیاز است تا مهمترین و کاربردی ترین نکاتی که در خصوص طراحی و ساخت اپلیکیشن باید بدانید را مورد بررسی قرار دهیم:
مهمترین نکاتی که پیش از شروع طراحی اپلیکیشن بایستی به آن توجه کنید، تحقیق در مورد مخاطبان هدف است. تعیین نیاز و بررسی مشکلات آنها به شما کمک کند که بتوانید اپلیکیشنی را طراحی کنید که پاسخگوی نیاز مخاطبان هدف باشد. به عبارت دیگر مشخص نمودن هدف این امکان را میدهد تا در راستای برآورده کردن نیازهای کاربران به طراحی و توسعه اپلیکیشن بپردازید و ارزش افزوده ای را ارائه دهید.
شرط پیروزی در میدان رقابت این است که پس از بررسی و تحلیل رقبای خود به فکر ایجاد قابلیت های خاص در طراحی اپلیکیشن خود باشید تا بتوانید کاربران و مخاطبان بسیاری را ترغیب کنید تا از اپلیکیشن شما استفاده نمایند. به همین خاطر زمانی بهترین پاسخ را به سوال چگونه اپلیکیشن بسازیم خواهید داد که بتوانید با بهره گیری از نقاط ضعف رقبای خود اپلیکیشنی با ویژگی های منحصر به فرد بسازید.
سرعت و بهینه سازی در ساخت و طراحی اپلیکیشن از اهمیت بسیاری برخوردار است. این در حالی است که پس از ساخت اپلیکیشن، بایستی بارگذاری آن سریع انجام شود و عملکرد مناسبی از خود نشان دهد. در غیر این صورت کاربر از ادامه استفاده از آن پشیمان خواهد شد. از این رو نیاز است به هنگام طراحی اپلیکیشن به نکاتی همچون بهینه سازی کد و به کارگیری از تکنیک های بهینه سازی مانند استفاده از حافظه نهان، کاهش درخواست های شبکه و فشرده سازی تصاویر توجه ویژه ای شود.
آن چه باعث جذب کاربر میشود، طراحی بصری اپلیکیشن است. به همین خاطر بایستی علاوه بر محتوا از نظر بصری نیز بسیار زیبا و جذاب باشد. آمارها نشان میدهد مسئله ای که نظر اکثر کاربران در زمان دانلود اپلیکیشن به آن جلب میشود، طراحی ظاهری آن است. بنابراین استفاده از روندهای کلیدی طراحی میتواند شما را در این امر یاری کند.
اگر قصد طراحی اپلیکیشن حرفه ای را دارید، باید این نکته را به خاطر داشته باشید که طراحی را برای چندین پلتفرم انجام دهید. از طرفی تنوع در دستگاه ها و سیستم عامل ها موجب میشود تا به فکر ساخت اپلیکیشن برای چندین پلتفرم باشید. گفتنی است این موضوع در بازاریابی اپلیکیشن تاثیر بسزایی دارد به بیانی دیگر ساخت اپلیکیشن برای یک سیستم عامل میتواند منجر به از دست دادن کاربران بسیاری گردد. به همین خاطر است که پس از طراحی اپلیکیشن برای چندین سیستم عامل و پتلفرم های مختلف مانند تلفن همراه، تبلت و وب بایستی از عملکرد صحیح اپلیکیشن در تمامی این پلتفرم ها اطمینان حاصل کنید.
از دیگر نکات مهم در طراحی اپلیکیشن می توان به قابلیت استفاده در حالت آفلاین اشاره نمود. گفتنی است طراحی اپلیکیشن به صورت آفلاین و یا بخش هایی از آن میتواند حس خوبی را به کاربر منتقل کند. از طرف دیگر رابط کاربری ساده و شفاف را میتوان به عنوان مهمترین عامل موفقیت در طراحی اپلیکیشن دانست.
مشخص کردن هدف از مراحل طراحی اپلیکیشن و اینکه اپلیکیشن در زندگی کاربران چه تاثیری دارد و یا کاربران اپلیکیشن شما را برای چه کاری می خواهند قبل از درگیرشدن با جزئیات لازم است.
برای آنکه مراحل توسعه سریع تر انجام شود باید یک هدف واضح برای هر اپلیکیشن موبایل تعریف کرد.
برای آنکه قابلیت های اصلی برنامه شما مشخص شود بایستی طرح اولیه اپلیکیشن را نه بصورت حرفه ای بکشید.توجه کنید که این طرح اولیه از آن جهت که برای اعضای تیم توسعه هم یک منبع خوب و هم برای بهتر فهمیدن ساختار اپلیکیشن به کار می رود باعث اهمیت این مرحله می شود.
پس از مشخص شدن هدف اپلیکیشن و طرح اولیه، تحقیقات خود را در 4 بخش زیر آغاز کنید :
تا به امروز میلیون ها اپلیکیشن طراحی شده است و ممکن است اپلیکیشنی که در زمینه طرح شما فعالیت می کند وجود داشته باشد.اما نباید ناامید شوید و بر روی طرح خود تمرکز کنید و با در نظر گرفتن اشتباهات رقیبان، آنها را در طرح خود اصلاح کنید و یک اپلیکیشن منحصر به فرد طراحی کنید.
سایت های زیادی در این زمینه وجود دارد که می توانید از آنها برای پیداکردن یک طرح الگو استفاده کنید.
برای آنکه یک ایده را عملی کنید راه های مختلفی وجود دارد که باید سعی کنید بهترین راه را انتخاب کنید.همچنین باید قوانین کسب و کار را بررسی و مجوزهای موردنیاز را تهیه کنید.
راه های زیادی در این زمینه وجود دارد و شما باید تعیین کنید برای اینکه مشتریان خود را جذب کنید از چه راهی استفاده خواهید کرد.این روش روی مراحل توسعه اپلیکیشن شما تاثیر می گذارد.
به کمک ابزارهای آنلاینی مانند Moqups ، Balsamiq ، Mockingbot و HotGloo ، میتوانید یک Wireframe از اپلیکیشن موبایل خود طراحی کنید.
در این مرحله باید سرور، وب سرویس ها و API ها و طرحی از پایگاه داده اپلیکیشن موبایل را تعیین کنید.با ذخیره کردن این موارد در مراحل بعدی توسعه پروژه می توانید به آنها مراجعه کنید.
آزمایش به این صورت است که wireframe را در اختیار تعدادی از اطرافیان خود قرار دهید و نظر آنها را پس از کار با اپلیکیشن بخواهید و در صورت وجود مشکلات، لیستی از آنها تهیه کنید و برای رفع مشکلات موجود تلاش کنید.
در این مرحله اعضای تیم توسعه باید برنامه نویسی را آغاز و طرح های گفته شده در مرحله پنجم را راه اندازی کنند.
در این قسمت طراحان شروع به طراحی پوسته اپلیکیشن می کنند و وظیفه آنها طراحی پوسته به کمک wireframe با کیفیت بالا می باشد.
پس از طی کردن تمام مراحل ساخت اپ ios و تست و ارزیابی نهایی، باید محصول خروجی را در پلتفرمهای معتبر منتشر نمایید تا شناخته شود و به سودآوری نزدیک شوید. انتشار اپلیکیشن دریچهای است که نام تجاری شما را در معرض دید میلیونها کاربر قرار داده و مشتریان بسیاری را مجذوب کسب و کار شما میکند!
هنگامی که اپلیکیشن شروع به کار می کند؛ باید یکسری فایل را برای شروع کار خود بارگذاری کند. این موضوع باعث کند شدن سرعت لودینگ اپ می شود که راهکار آن کاهش فایل ها برای بارگذاری است. مواردی که اپلیکیشن باید در اول بارگیری(loading) کند را تا جایی که امکان دارد، کاهش دهید. باز شدن سریع یک اپ بسیار برای کاربران لذت بخش است. زمانی که یه اپلیکیشن اطلاعات زیادی را ارائه میدهد این موضوع باعث می شود که کاربر سر درگم شود و در نهایت از اپ خارج شود.
سرعت اجرای اَپ برای کاربران از اهمیت بالایی برخوردار است و یکی از مهمترین استاندارد های طراحی اپلیکیشن است. همه کاربرانی که از اپلیکیشن شما استفاده می کنند؛ دوست دارند کارشان در کمترین زمان انجام شود. یک دوره زمانی استاندارد وجود دارد که کاربران منتظر ظاهر شدن محتوا می مانند بنابراین وقتی سرعت اپلیکیشن پایین باشد کاربران مجبورمی شوند بیشتر از آن زمان استاندارد در اپلیکیشن منتظر بمانند. و این یک تجربه کاربری منفی است وهمین موضوع ساده علت برتری بسیاری از رقبا نسبت به یکدیگر بوده. برای بالابردن سرعت اپلیکیشن می توانید از سرورهای قوی استفاده کنید زیرا این کار در روان کار کردن اپلیکیشن کمک خواهد کرد.
بسیاری از افراد برای اَپ های تازه تولید شده ی خود از هاست استفاده کنند. اما باید گفت که استفاده از یک سرور قوی باعث می شود سرعت باز شدن اپلیکیشن شما بسیار بالا برود. سرور مناسب سرعت اپ را تا حد زیادی بالا می برد، در سریع باز شدن اپ تاثیر بسزایی دارد همچنین باعث روان تر شدن عملکرد برنامه نیز می شود. البته باید گفت که کد نویسی هم در این بین تاثیر دارد که متدهای جدید و بهینه تر قطعا اثر خوبی در پی دارد. هاست نیز برای شروع کار بد نیست، اما سرور قدرتمند، بازخورد مناسبی برای اپلیکیشن خواهد داشت. همچنین پشتیبانی یک سرور قوی از اپلیکیشن شما، کمک می کند تا اَپ مورد نظرتان بسیار روان کار کند و سرعت بالایی در اجرای دستور العمل ها داشته باشد.
امروزه دو سیستم عامل ios و اندروید در بین گوشیهای موبایل قابل استفاده هستند بنابراین بهتر است اپلیکیشنی داشته باشید که بر روی همه این سیستم عاملها قابلیت اجرا داشته باشد. زیرا اگر اپلیکیشن شما فقط برروی یک نسخه برای یک دسته از کاربران اندروید یا آیفون قابل اجرا باشد شما بسیاری از مشتریان خود را از دست خواهید داد. برنامه نویسی هر دو سیستم عامل، تفاوت چندانی ندارد اما تفاوت عمده در رزولوشن و اندازه صفحه است پس بهتر است قبل از ارائه اپلیکیشن، آن را بر روی همه این سیستم عاملها امتحان کنید.
امنیت یکی از عواملی است که همیشه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و خواهد بود این مسأله در مورد اپلیکیشنها هم صادق است. بنابراین امنیت یکی از استاندارد های طراحی اپلیکیشن است و یک رکن اساسی و مهم به شمار میرود، مخصوصا برای اپلیکیشنهایی که اطلاعات مهم شخصی و اطلاعات بانکی اشخاص را ذخیره میکنند. پس اگر می خواهید به یک توسعه دهنده موبایل موفق تبدیل شوید، امنیت در طراحی اپلیکیشن موبایل از مهمترین نکاتی می باشد که باید به آن توجه کنید.
علایق کاربران و نیازهای انها به طور مداوم در حال تغییر است و شما تنها با به روز نگه داشتن بعد از طراحی اپلیکیشن خود می توانید همیشه پاسخگوی نیاز ها و سلایق مشتریان و کاربران باشید و کاربرن خود را حفظ کنید. بعد از شناسایی مشکلات اپلیکیشن توسط فید بک کاربران در اپلیکیشن میتوانید آنچه را که در بازخوردها به عنوان مشکلات یا نیازهای کاربران کشف کردید، در به روز رسانیهای برنامه بهکار بگیرید. همچنین موتورهای جستجو به روز رسانی منظم را دوست دارند بنابراین اگر شما اپ خود را آپدیت نکنید و از محتوای مفید استفاده نکنید، ممکن است رتبه خود را در اپ استور ها از دست بدهید.
یک کسب و کار زمانی می تواند ادعا کند که در طراحی اپلیکیشن ios و اندروید موفق شده است؛ که استاندارد های طراحی اپلیکیشن را رعایت کرده باشد و کاربر بتواند با اپلیکیشن ارتباط برقرار کند. در طراحی اپلیکیشن اندروید باید دقت داشته باشید که کاربر در اپ احساس راحتی کند. به همین منظور باید تا جای ممکن دریافت اطلاعات از کاربر را کم کنید.
برای مثال از آن ها انواع اطلاعات غیر ضروری مانند کد پستی و یا آدرس محل کار را نخواهید. برای گرفتن اطلاعات حیاتی از آن ها، بهتر است از Validation ها استفاده کنید. این کار باعث می شود بدون کوچکترین خطا اطلاعات مورد نظرتان را دریافت کنید. در بعضی از شرکت های برنامه نویسی طراح ux و ui وجود ندارد. و تیم برنامه نویسی با تکیه بر پروژه های مشابه یا استفاده از دیزاین های آماده گرافیک پروژه را انجام میدهند. بنابراین این شرکت ها توانایی رقابت با رقیب را از نظر گرافیک اپلیکیشن ندارند.
برای موارد مهمی که می خواهید به کاربرانتان نشان دهید؛ احتیاجی به استفاده از اِفکت های شلوغ و پلوغ و پیچیده نیست. بهترین روشی که می توانید با آن مطالب مهم خود را نمایش دهید استفاده از تصاویر است. بسیاری از کاربران دیدن تصاویر را به خواندن متن ترجیح می دهند. پس بهتر است شما نیز از این فرصت استفاده کنید و مطالب مهم خود را به بهترین شکل نمایش دهید. میتوانید از ترکیب متن و ویدئو نیز به نسبت نیاز خود در طراحی اپلیکیشن اندروید استفاده کنید.
شاید از خود بپرسید آیا می توان با کمک گوشی موبایل اپلیکیشن بسازیم؟ یا چگونه با گوشی برنامه نویسی کنیم ؟ یا ایا میشود با گوشی برنامه نویسی کرد؟ در جواب باید بگوییم: بله، امکان برنامه نویسی و کد نویسی با استفاده از یک اپلیکیشن در سیستم عاما اندروید وجود دارد اما باید توجه داشته باشید که قطعا کدنویسی با استفاده از گوشی موبایل کار آسانی نیست و محدودیت هایی وجود دارد و برای طراحی اپلیکیشن های حرفه ای بهتر است از کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز استفاده کنید.
اما چگونه برنامه بسازیم با گوشی؟
برای ساخت اپلیکیشن و کدنویسی با گوشی نیازمند محیط توسعه (IDE) هستید که برای اندروید می توانید از Android IDE و برای ای او اس می توانید از Textastic استفاده کنید.
چگونه برنامه بسازیم در اندروید با گوشی؟
شما با استفاده از نرم افزارها و ابزارهای زیر میتوانید در اندروید با استفاده از گوشی برنامه بسازید:
دنیای طراحی اپلیکیشن موبایل بسیار بزرگ است. برای اینکه بتوانید قدمی محکم در این دنیا بردارید بهتر است که اول آن را بشناسید. امید است با ارائه نکات کلیدی اشاره شده در این مقاله در راستای آموزش طراحی اپلیکیشن توانسته باشیم گامی موثر برداشته باشیم. حتما با ارسال نظرات و پيشنهادات خود را در قسمت دیدگاه ها ما را در بهبود کیفیت مقالات یاری نمایید.
اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید
related blogs
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
آکادمی ایراکد
مشاوره فنی و تخصصی رایگان
جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود
Comments
جای شما در میان برندهایی که به ما اعتماد کردند، خالیست
Our Customers
Registration Form
آدرس دفتر مرکزی:
تهران ، جردن ، خیابان تابان غربی ، برج نور ، طبقه ۱
تهران ، میرداماد ، تقاطع نور و تابان غربی ، برج اداری تجاری نور ، طبقه ۱
فروش :
پشتیبانی :
همراه :
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ایراکد می باشد
Registration Form
۱۴ Responses
سلام آیا طراحی اپلیکیشن های انجام شده توسط شما از تعداد محصول بالا پشتیبانی میکند ؟
برای ساخت و طراحی از اپ ساز استفاده میکنید یا کد نویسی می کنید؟
چه نوع اپلیکیشنهایی میتوانم بسازم؟
آیا برای ساخت اپلیکیشن نیاز به دانش فنی و کدنویسی هست؟
ترجمه پشتو برای همه زبان های دنیا
اپلکېشېن کی در آن از یک زبان به زبان دیکر صوتی ترجمه شود
ترجمه پشتو برای همه زبان های دنیا اپلکېشېن کی در آن از یک زبان به زبان دیکر صوتی ترجمه شود
ایا با گوشی میشه برنامه نویسی کرد؟
بله ولی محدودیت داره و کار آسونی نیست
سلام با برنامه اپ استادیو میشه بدون کد نویسی با گوشی برنامه ساخت
اینکه از ابتدای شروع ساخت اپلیکیشن رو کامل شرح دادید ممنونم دید من رو به این موضوع باز کرد
سپاس بیکران از نظر لطف شما
درود
برای شروع ساخت اپلیکیشن چه پیشنیازهایی لازمه ؟
به زودی مطلبی در این مورد در سایت منتشر خواهد شد.
می خواهم یک بازی با کیفیت و خیلی خوب و خشن درست کنید