درآمد اپلیکیشن های رایگان از کجا تامین میشود؟

مقدمه

یکی از سوالاتی که شاید ذهن شما و بسیاری دیگر را درگیر خود کرده باشد این است که درآمد طراحی اپلیکیشن های رایگان از کجا تعیین میشود؟ همانطور که مشاهده می‌کنید تعداد دانلودهای اپلیکیشن‌های رایگان بسیار بالاتر از اپلیکیشن های پولی است و همیشه برای کاربران در اولویت قرار دارند زیرا بدون صرف هزینه آن‌ها را به مقصدشان می‌رساند. اکنون زمان آن رسیده تا راز کسب درآمد توسط این اپلیکیشن‌ها آشکار شود.

آنچه در این مقاله می خوانید:

یکی از سوالاتی که شاید ذهن شما و بسیاری دیگر را درگیر خود کرده باشد این است که درآمد طراحی اپلیکیشن های رایگان از کجا تعیین میشود؟ همانطور که مشاهده می‌کنید تعداد دانلودهای اپلیکیشن‌های رایگان بسیار بالاتر از اپلیکیشن های پولی است و همیشه برای کاربران در اولویت قرار دارند زیرا بدون صرف هزینه آن‌ها را به مقصدشان می‌رساند. اکنون زمان آن رسیده تا راز کسب درآمد توسط این اپلیکیشن‌ها آشکار شود. درآمد اپلیکیشن‌های رایگان از جمله اینستاگرام و اسنپ چت که کلیه‌ی خدمات خود را بدون دریافت مبلغی در اختیار افراد قرار می‌دهند، از راه‌های مختلفی تامین می‌شود. در این مقاله قصد داریم پلن‌ها و نقشه‌های درآمدی این اپلیکیشن‌های رایگان را بررسی کنیم تا شما با سود سرشار ماهانه‌ی آنها آشنا شوید.

 

تبلیغات درون برنامه ای برای تامین درآمد اپلیکیشن های رایگان موبایل

یکی از راه‌های کسب درآمد اپلیکیشن های رایگان، انتشار تبلیغات درون اپلیکیشنی می باشد. این یکی از بهترین و موثرترین راه‌های درآمد زایی برای اپلیکیشن‌های رایگان است. زیرا افراد مختلف بخش عمده‌ای از زمان خود را صرف استفاده از اپلیکیشن‌های موبایلی خاص و گشت زدن در آن می‌کنند. بنابراین این یک فرصت فوق العاده برای انتشار تبلیغ در آنجا است. روش کسب درآمدی این اپلیکیشن‌ها به این صورت است که افراد با مشاهده تبلیغ و کلیک بر روی آنها از تبلیغ دهنده پول می‌گیرد.

با تبلیغات درون اپلیکیشنی می‌توان با توجه به علایق و نیازهای مخاطبین اپلیکیشن‌های خاص تبلیغات هدفمند و موثر منتشر کرد. انواع تبلیغات ویدیویی بینابینی، تبلیغات ویدیویی موبایلی، تبلیغات ویدیویی جایزه‌ای، تبلیغات پیش نمایشی، تبلیغات بنری استاندارد، تبیلغات بنری بینابینی و تبلیغات بنری همسان را می‌توان جزء تبلیغات درون اپلیکیشنی دانست که می‌تواند بخشی از درآمد اپلیکیشن‌های رایگان را تشکیل دهد.

 درآمد اپلیکیشن های رایگان از کجا تعیین میشود

اسپانسر؛ یکی از منبع های درآمدی اپلیکیشن های رایگان

در سطح جهانی اگر بررسی کنیم خواهیم دید که بیشتر اپلیکیشن هایی که وارد بازار می‌شوند در ابتدا اسپانسر مناسبی دارند، که متاسفانه در ایران بسیار کم وجود دارد. اسپانسر شامل تیم، شرکتی یا فردی می‌باشد که هزینه های مربوط به اپلیکیشن را پرداخت می‌کند و گاها هزینه ای ماهانه بر اساس فعالیت تعیین میکند که به عوامل اپلیکیشن پرداخت می‌کنند.

بسیاری از اپلیکیشن ها اسپانسرهایی دارند که هزینه هایی را در قبال یک سری شرایط به تیم توسعه دهنده خواهند پرداخت. به طور مثال شما یک اپلیکیشن تحت عنوان جاهای دیدنی ایران خواهید ساخت، باید به دنبال اسپانسر مناسبی بگردید تا شما را ساپورت کند، یک شرکت سیاحتی مسافری گزینه‌ی مناسبی است که شما باید به دنبال آن بگردید، چون شانس قبولی بیشتری دارد. که مثلا گاها در بین پست ها و عکس هایی که در اپلیکیشن گذاشته خواهد شد، تبلیغات تورهای سیاحتی خواهند گذاشت. که به طور هدفمند بازدهی مناسبی دارد و یا بر روی عکس ها لوگوی شرکت سیاحتی و.. درج میشود.

خریدهای درون اپلیکیشنی یک روش محبوب بسیاری از اپلیکیشن ها و بازی ها

دیگر روش محبوبی که بسیاری از اپلیکیشن ها و بازی ها از طریق آن درآمد دارند پرداخت درون برنامه ای می باشد؛ بیشتر اپلیکیشن‌های بازی از این روش و استراتژی درآمد زایی و کسب سود استفاده می‌کنند. خریدهای درون برنامه ای در اصل پیشنهادات اغواکننده ای هستند که توسعه دهندگان به صورت استراتژیک ایجادشان می کنند تا شما را به عنوان کاربر برنامه خود ترغیب به خرید نمایند. در ازای این پرداخت ها هم کاربر افزونه، نیروی اضافه برای ادامه بازی و شتاب دهنده هایی را دریافت می کنند.

احتمالا شما در بازی ها مواردی از پرداخت درون برنامه ای را مشاهده کرده اید. مثلا برای دریافت یک ویژگی و آپشن جذاب باید حتما آنها را خریداری کنید و با فعالیت زیاد هم نمیتوانید به آنها دست پیدا کنید اگر هم بتوانید رایگان به آن ویژگی دست پیدا کنید زمان زیادی از شما میگیرد و کار شما بسیار سخت تر میشود.

برای بالا بردن نرخ خرید درون برنامه ای از اپلیکیشن یا بازی باید بتوانید پیشنهادات اغوا کننده ای به کاربر دهید. طوری که او به راحتی نتواند به آن دست پیدا کند. در حال حاضر حدودا پنج درصد از کاربران پول خود را صرف خریدهای درون برنامه ای می کنند با این همه رقمی که از این بخش حاصل می شود ۲۰ برابر بیشتر از چیزی است که شرکت ها از مجموع دیگر کاربران خود در می آورند. پیش بینی شده که تا پایان امسال درآمدها از محل خریدهای درون برنامه ای به رقم ۳۷ میلیارد دلار برسد که این نشان می دهد مردم برای رسیدن به مراحل بعدی در بازی ها حاضرند تا کجا پیش بروند.

 

درآمدزایی اپلیکیشن های رایگان

کسب درآمد از اپلیکیشن رایگان با مدل فری میوم (Freemium Upsell)

هرچند تبلیغات برای صاحبان اپلیکیشن یک منبع درآمد است. اما برای کاربران بسیار آزاردهنده خواهد بود. طراحان اپلیکیشن برای اینکه کاربران از شر تبلیغات آزاردهنده بین استفاده از خدمات و بازی خلاص شوند، به آنها استفاده از نسخه کامل با پرداخت مبلغی را پیشنهاد می‌دهند. این روش درآمدزایی شباهت زیادی به خریدهای درون برنامه ای دارد اما تفاوت هایی هم میان آنها برقرار است که درادامه با شما در میان خواهیم گذاشت. در این روش کاربران برای آنکه به مجموعه کامل امکانات و قابلیت های یک اپلیکیشن یا بازی دسترسی پیدا کنند باید مبلغی را بابت خرید نسخه پریمیم آن پرداخت نمایند.

یعنی برنامه های فری میوم بصورت رایگان به کاربران ارائه می شوند اما دارای ویژگی هایی که باید برای آن پول پرداخت شود که از طریق خریدهای درون برنامه ای قابل دسترسی است. کاربران نسخه برنامه رایگان را دانلود می کنند و اگر متوجه شدند که محتوای آن ارزش پرداخت دارد، با انجام عملیات خرید، به عملکرد کامل برنامه دسترسی پیدا می کنند. این یک راه عالی برای پیدا کردن سریعتر کاربران جدید است، زیرا ویژگی های حق اشتراک اختیاری برای آنها می گذارد. از نظر فنی ، این ساده ترین مدل درآمد برای ناشران برنامه است و می توان به عنوان آن را یک ابزار بازاریابی خوب بشمار آورد.

15٪ برنامه ها به جای اجرای خریدهای درون برنامه، از نسخه های فری فیوم برای باز کردن ویژگی های اضافی برنامه استفاده می کنند.

درآمدزایی اپلیکیشن های رایگان با خرید اشتراک

در این روش کاربر به‌صورت آزمایشی از بخشی خدمات استفاده می‌کند و برای دسترسی به ادامه برنامه از کاربر درخواست می‌شود، هزینه هفتگی، ماهانه یا سالانه بپردازد. این مدل کسب درآمد اغلب برای برنامه‌های آموزشی، صوتی و تصویری مانند Spotify و Google Music استفاده می‌شود و فقط 5 درصد از برنامه نویسان موفق برای کسب درآمد، از روش اشتراک استفاده می‌کنند.

 

کسب درآمد اپلیکیشن های رایگان

 

نتیجه گیری

راه های مؤثر زیادی برای کسب درآمد از اپلیکیشن های رایگان وجود دارد، اما نیاز به برنامه ریزی ها و استراتژی های بازاریابی خوب دارد. بر اساس منابع معتبر قابل دسترس، تبلیغات هنوز 65 درصد از کل برنامه های موجود در بازار را به عنوان روش درآمدزایی از اپلیکیشن حفظ کرده است. در نتیجه بهتر است توسعه دهندگان از استراتژی های بازاریابی ترکیبی برای درآمدزایی از اپلیکیشن استفاده کنند.

حتما با ارسال نظرات و پیشنهادات خود در قسمت دیدگاه ها ما را در بهبود کیفیت مقالات یاری نمایید.

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره فنی و تخصصی رایگان

جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form