قالب رایگان، قالب پرمیوم وردپرس: کدام یک برای طراحی وبسایت شما بهتر است؟+(مزایا و معایب)

قالب رایگان، قالب پرمیوم وردپرس: کدام یک برای طراحی وبسایت شما بهتر است؟+(مزایا و معایب)

مقدمه

اگر می خواهید وبسایت شما بدرخشد و حرفی برای گفتن داشته باشد باید بدانید که انتخاب یک قالب درست اولین گام برای ساختن یک وبسایت موفق است. اما شاید براتون سوال پیش بیاید که  آیا ارزش دارد که قالب های پرمیوم را بخرید یا بهتر است از قالب های رایگان استفاده کنید ؟  در ادامه مقاله ما به مقایسه ی قالب های رایگان و پرمیوم می پردازیم و مزایا و معایب هر کدام را بررسی می کنیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

برای طراحی سایت وردپرس یکی از مهمترین تصمیماتی که باید بگیرید انتخاب یک قالب مناسب برای وبسایتتان است.  قالب وردپرس یا پوسته  اسکلت و چارچوب اصلی سایت شما را تشکیل می دهد. قالب به مجموعه ای از استایل ها شامل رنگ بندی، اندازه ها، جایگاه عناصرو … گفته می شود که ظاهر سایت شما را تشکیل می دهند. اولین چیزی که کاربر هنگام ورود به سایت شما مشاهده می کند قالب یا همان ظاهر سایت شما است، یک قالب کاربرپسند و جذاب تجربه ی کاربری خوبی را ایجاد می کند و کاربر را ترغیب می کند تا در سایت شما بماند. برای انتخاب قالب دو گزینه پیش رو دارید: قالب های رایگان و قالب های پرمیوم.

قالب های رایگان را انتخاب کنم یا قالب های پرمیوم؟

 

مقایسه قالب های رایگان و پرمیوم وردپرس

قالب های رایگانقالب های پرمیوم
رایگان هستندهزینه دارند
ویژگی های پایهویژگی های پیشرفته
قابلیت سفارشی سازی محدودقابلیت های سفارشی سازی بالا
پشتیبانی محدودپشتیبانی حرفه ای
طراحی سادهطراحی حرفه ای
مناسب وبلاگ های شخصی، وبلاگ های کوچک و سادهمناسب وبسایت های حرفه ای، فروشگاه های آنلاین، کسب و کارها
ممکن از نظر امنیتی ضعیف باشندمعمولا امن تر هستند

 

قالب های رایگان وردپرس

به راحتی قالب های رایگان را  می توانید از مخزن وردپرس دانلود کنید، یا از سایت های مثل WordPress.org دریافت کنید. این قالب ها برای سایت های ساده و شخصی مناسب هستند.

 

جنبه های مثبت قالب های رایگان

رایگان بودن : یکی از بارزترین مزایای قالب های رایگان این است که نیازی به پرداخت هزینه نیست. و این یک مزیت عالی برای افراد مبتدی و صاحبان مشاغل کوچک و کسانی که بودجه ی محدودی دارند و به راحتی می توانند یک قالب مناسب برای سایت خود پیدا کنند.

نصب آسان : شما می توانید به راحتی قالب های رایگان را از مخزن وردپرس با چند تا کلیک ساده نصب و راه اندازی کنید. چون تنظیمات ساده ای دارند، افراد تازه کار یا هر کسی که می خواهد سریع سایت خود را راه اندازی کند به راحتی می توانند از این قالب ها استفاده کنند.

تنوع بالا : در مخزن وردپرس و سایت های دیگر که قالب های رایگان را ارئه می دهند تعداد بسیار زیادی قالب رایگان با طراحی ها و ویژگی های مختلف وجود دارد که می توانید از بین آنها قالب دلخواه خودتان و مناسب را انتخاب کنید.

فرصتی برای آزمایش : تم های رایگان یک فرصت عالی برای آزمایش قابلیت های مختلف یک قالب هستند. اگر می خواهید با وردپرس کار کنید و تجربه کسب کنید، قالب های رایگان بهترین گزینه هستند.  شما می توانید چندین تم را آزمایش کنید تا بهترین تم که مناسب وبسایت شما است را انتخاب کنید.

 

جنبه های منفی قالب های رایگان

پشتیبانی محدود : یکی از معایب اصلی قالب های رایگان این است که در صورت بروز مشکل پشتیبانی محدودی برای این قالب ها وجود دارد.

امکانات محدود : معمولا تم های رایگان ویژگی های کمتری نسبت به قالب های پرمیوم دارند.

طرح های تکرار ی : از آنجایی که تم های رایگان به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند پس این امکان هست که که وبسایت شما همانند بسیاری از وبسایت های دیگر باشد و وبسایتتان یک وبسایت متمایز و منحصر به فرد نباشد.

 

قالب های پرمیوم وردپرس

برای دانلود این قالب های پرمیوم باید هزینه پرداخت کنید، اما ویژگی های بیشتری نسبت به تم های رایگان دارند. قالب های پرمیوم توسط توسعه دهندگان حرفه ای ایجاد شده اند و دارای امکانات پیشرفته تری هستند. این قالب ها بیشتر برای وبسایت های تجاری و حرفه ای مناسب هستند.

 

برخی از مزایای قالب های پرمیوم

پشتیبانی اختصاصی و حرفه ای : یکی از مزیت های بزرگ قالب های پرمیوم وردپرس پشتیبانی اختصاصی و حرفه ای است که ارائه می دهند. این به این معناست که هر وقت شما با مشکلی مواجه شدید یا نیاز به راهنمایی برای سفارشی سازی دارید می توانید پشتیبانی سریع دریافت کنید.

ویژگی های گسترده و پیشرفته : دارای ویژگی های متنوعی مانند اسلایدر های حرفه ای، طرح بندی های انعطاف پذیر و … هستند.

طراحی منحصر به فرد :  تم های پرمیوم در مقایسه با تم های رایگان کم تر مورد استفاده قرار می گیرند. طراحی منحصر به فرد این قالب ها می تواند سایت شما را حرفه ای تر و متناسب با برندتان جلوه دهد.

سئو و امنیت بالا: بسیاری از قالب های پرمیوم برای موتور های جستجو بهینه شده اند و بهبود رتبه وبسایت شما کمک می کنند. همچنین این تم ها از امنیت بالایی برخوردارند که به آسیب پذیری کمتر در برابر تهدیدات امنیتی کمک می کند.

 

برخی از معایب قالب های پرمیوم

هزینه : نیاز به پرداخت هزینه برای خرید قالب.

پیچیدگی : ممکن برای افراد مبتدی کمی پیچیده باشند.

نصب دستی: برخلاف تم های رایگان که به راحتی می توانید از مخزن وردپرس خود نصب کنید. تم های پرمیوم نیاز به نصب دستی دارند، یعنی شما باید تم را دانلود کنید و سپس آن را در سایت خود آپلود کنید. حتی ممکن برای راه اندازی برخی از قالب ها نیاز باشد یک افزونه ی اضافی دانلود کنید.

نسخه صوتی مقاله، تولید شده با کمک هوش مصنوعی :

بین قالب های رایگان و پرمیوم وردپرس کدام را باید انتخاب کنید؟

قالب های رایگان را انتخاب کنم یا قالب های پرمیوم؟

تصمیم گیری در انتخاب بین تم های رایگان و تم های پرمیوم در نهایت با خود شما است. هنگام انتخاب قالب  بهتر است موارد زیر را در نظر بگیرید:

بودجه : اگر بودجه ی محدودی دارید قطعا تم های رایگان بهترین انتخاب هستند. اما اگر به دنبال امکانات پیشرفته و طراحی حرفه ای هستید و محدودیت بودجه ندارید انتخاب یک قالب پرمیوم برای شما مناسب تر است.

نیازها : باید در نظر بگیرید که به چه ویژگی هایی نیاز دارید. اگر به ویژگی های پایه نیاز دارید قالب رایگان کافی است. اما اگر نیاز به ویژگی های پیشرفته مانند فروشگاه آنلاین، امکانات چند زبانه، فرم های تماس حرفه ای و .. نیاز دارید پس باید سراغ یک قالب پرمیوم بروید.

مهارت : اگر دانش فنی محدودی دارید قالب های رایگان با تنظیمات ساده تر برای شما گزینه ی بهتری هستند. اما اگر از دانش فنی مناسبی برخوردارید می توانید از قالب های پرمیوم که امکانات پیشرفته تری را در اختیارتان قرار می دهند استفاده کنید.

هدف : اگر هدف شما راه اندازی یک وبسایت یا وبلاگ کوچک است تم های رایگان گزینه ی خوبی هستند. و برای راه اندازی وبسایت های حرفه ای و در مقیاس یزرگ بهتر است یک قالب پرمیوم را انتخاب کنید.

 

در انتخاب قالب به این موارد هم توجه کنید

  • سرعت بارگذاری : قالبی را انتخاب کنید که سرعت بارگذاری سایت شما را کاهش ندهد.
  • واکنش گرا بودن : قالبی که انتخاب می کنید باید برای نمایش در دستگاه های مختلف( موبایل، تبلت، دسکتاپ) بهینه سازی شده باشد.
  • سازگاری با افزونه ها : قالب باید با افزونه هایی که می خواهید استفاده کنید سازگار باشد.

 

 

کلام پایانی

همانطور که در ابتدا گفتیم انتخاب قالب مناسب برای وبسایت شما یک تصمیم مهم است. با انتخاب یک قالب مناسب می توانید ظاهر حرفه ای و کاربر پسندی برای سایت خود ایجاد کنید. مهم ترین نکته در انتخاب قالب این است که قالبی را انتخاب کنید که به شما کمک کند تا به اهداف خود برسید.

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره فنی و تخصصی رایگان

جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form