آموزش ساخت اپلیکیشن موبایل بدون دانش برنامه‌نویسی

آموزش ساخت اپلیکیشن موبایل بدون دانش برنامه نویسی

مقدمه

چندین سال است که طراحان اپلیکیشن، اپ‌هایی طراحی کرده‌اند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید اپلیکیشن‌های موبایل بسازید. این اپلیکیشن‌ها که اپ ساز یا اپ بیلدر (App builder) نام دارند، تا همین چندسال پیش، قابلیت‌های بسیار محدودی داشتند و با آن‌ها تنها می‌توانستید اپلیکیشن‌هایی استاتیک بسازند ولی اپ سازهای امروزی، به شما امکان ساخت اپلیکیشن‌های موبایل داینامیک را می‌دهند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

چندین سال است که طراحی اپلیکیشن، اپ‌هایی طراحی کرده‌اند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید اپلیکیشن‌های موبایل بسازید. این اپلیکیشن‌ها که اپ ساز یا اپ بیلدر (App builder) نام دارند، تا همین چندسال پیش، قابلیت‌های بسیار محدودی داشتند و با آن‌ها تنها می‌توانستید اپلیکیشن‌هایی استاتیک بسازند ولی اپ سازهای امروزی، به شما امکان ساخت اپلیکیشن‌های موبایل داینامیک را می‌دهند.

اگر برای یک کسب‌و‌کار کوچک نیاز به یک اپلیکیشن دارید، اپ بیلدرها تمام نیازهای شما را رفع می‌کنند و نیازی نیست که پولی اضافی به یک برنامه‌نویس بدهید. امروزه اپ سازها به شما این امکان را می‌دهند تا:

  • محتوا به صورت اتوماتیک از وبلاگ، سیستم محتوا یا فروشگاه آنلاین شما وارد اپلیکیشن شما شود.
  • پوش نوتیفیکیشن برای اپلیکیشن خود درست کنید.
  • یک پورتال برای کابران فرآهم آورید.
  • تجارت الکترونیک انجام دهید.

قابلیت آخر، مهمترین قابلیتی است که یک اپلیکیشن اپ ساز باید داشته باشید زیرا اکثر کسانی که می‌خواهند برای خودشان اپلیکیشن بسازند، این کار را برای تجارت‌ الکترونیک خود انجام می‌دهند. در ادامه‌، بهترین اپلیکیشن‌های اپ ساز را به شما معرفی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید :

بهترین اپلیکیشن سازهای خارجی:

بهترین اپلیکیشن سارهای خارجی

۱-اپ ساز BuildFire:

اپلیکیشن اپ ساز BuildFire

بعضی از برندهای اپلیکیشن اپ ساز، قابلیت‌های اپلیکیشن خود را با شفافیت بیان نمی‌کنند تا شما آن را نصب کنید. اپ بیلدر BuildFire قابلیت‌های بسیار زیادی ندارد ولی توسعه دهندگان آن تمام قابلیت‌هایی که دارد و ندارد را با شفافیت زیاد بیان می‌کنند.

ویژگی اصلی BuildFireسیستم پلاگین آن است. هر اپلیکیشن یا ساخت اپلیکیشن فروشگاهی  که با این پلتفرم بسازید، با مجموعه‌ای از پلاگین‌ها و ویجت‌ها کار می‌کند. پلاگین‌ها، نرم‌افزارهایی هستند که به شما امکان اضافه‌کردن قابلیت‌های مختلف به اپلیکیشن‌تان را می‌دهند.

برای مثال اگر می‌خواهید ویدئو به اپلیکیشن خود اضافه کنید، می‌توانید از پلاگین یوتیوب استفاده کنید. اگر می‌خواهید یک اپلیکیشن برای تجارت الکترونیک بسازید می‌توانید از پلاگین‌های Shopify، Square، PayPal و … استفاده کنید.

رابط کاربری BuildFire بسیار منعطف است. شما می‌توانید ساخت اپلیکیشن خود را در این اپ ساز با طراحی صفحه‌اصلی شروع کرده و سپس صفحات دیگر و محتوای صفحات را اضافه کنید. در ادامه می‌توانید قابلیت‌های ریل-تایم مثل محتوای وبلاگ، پروفایل کاربران، پوش‌نوتیفیکیشن و … را به اپلیکیشن اضافه کنید. به علاوه، این اپ بیلدر، ده‌ها قالب به شما عرضه می‌کند که کار ساخت اپلیکیشن را سریع‌تر می‌کنند.

هر قابلیت این اپلیکیشن اپ ساز با یک ویدئوی آموزشی یا یک پست در وبلاگ آن توضیح داده شده است. BuildFire وبینارهای آموزشی متعددی برای کاربرانش برگزار می‌کند.

قیمت طرح‌های پایه‌ی BuildFire در حال حاضر به طور ماهیانه ۸۹ دلار است. این طرح‌ها برای برآورده کردن نیازهای اصلی یک طراحی اپلیکیشن فروشگاهی، کافی هستند. قیمت طرح‌های حرفه‌ای تا ۱۴۹ دلار بر ماه نیز می‌رسد. قیمت طرح انترپرایز که تمامی قابلیت‌های BuildFire را دارد نیز ۴۹۹ دلار بر ماه است. تمامی اپلیکیشن‌هایی که با این اپ ساز ساخته می‌شوند، کاملا با سیستم‌های عامل iOS و اندروید سازگار هستند.

۲-اپ ساز AppyPie:

اپلیکیشن اپ ساز AppyPie

این اپلیکیشن اپ بیلدر علاوه بر پشتیبانی کامل از سیستم‌های عامل اندروید و iOS، امکان PWA نیز فرآهم می‌آورد و بنابراین، اپلیکیشن شما دارای یک نسخه‌ی تحت وب نیز خواهد بود.

کارکردن با این اپلیکیشن اپ ساز بسیار ساده است. ابتدا ایده‌ی خود را مطرح می‌کنید و سپس روی قابلیت‌هایی که AppyPie عرضه می‌کند، تمرکز می‌کنید. این قابلیت‌ها به صورت بلوک‌های ساختاری اپلیکیشنی که شما می‌سازید، عمل می‌کنند. با این اپ بیلدر می‌توانید انواع اپلیکیشن‌های زیر را بسازید:

  • شبکه اجتماعی
  • چندرسانه‌ای
  • تجارت الکترونیک
  • اطلاعاتی
  • تماس

یکی از بهترین ویژگی‌های AppyPie این است که به طور رایگان به شما کمک می‌کند تا اپلیکیشن خود را در گوگل‌پلی یا اپ‌استور منتشر کنید. کار کردن با این اپلیکیشن خیلی راحت است و یک پیشخوان مرکزی دارد که از آن‌جا می‌توانید تمامی اپلیکیشن‌هایی که نیاز دارید را مدیریت کند.

۳-اپ ساز Thunkable:

اپلیکیشن اپ ساز Thunkable

رابط کاربری بسیار راحت Thunkable و شباهت زیاد به پلتفرم برنامه‌نویسی Scratch ویژگی اصلی آن است. در عکس زیر می‌توانید رابط کاربری را که در اکثر مواقع با آن کار می‌کنید، ببینید. مجموعه‌ی بلوک‌ها به شما نشان می‌دهد که رفتار اپلیکیشن شما چگونه خواهد بود. این اپلیکیشن اپ ساز برای آموزش یادگیری برنامه‌نویسی موبایل بسیار عالی است.

۴-اپ ساز AppInstitute:

اپلیکیشن اپ ساز AppInstitute

این اپ بیلدر برای ساخت اپلیکیشن‌های مناسب برای کسب‌وکارهای کوچک طراحی شده است. ساختن یک اپلیکیشن با اپلیکیشن اپ بیلدر AppInstitue کاری بسیار راحت است و شامل مراحل زیر می‌باشد:

۱- انتخاب یک قالب: شما می‌توانید با انتخاب یک قالب پیش‌ساز، خیلی راحت یک اپلیکیشن برای خودتان بسازید. قالب‌های AppInstitute شامل انواع ورزشی، رستوران‌ها، خدمات و … می‌باشد.

۲- عناصر برندتان را اضافه کنید: پس از انتخاب قالب، عناصر مرتبط با کسب‌وکار خود، مثل لوگو، لینک‌های شبکه‌های اجتماعی، تصاویر و … را اضافه کنید.

۳- محتوای اپلیکیشن را سفارشی‌سازی کنید: هرچیزی، از صفحه گرفته تا متن را ویرایش کنید.

۴- اپلیکیشن خود را منتشر کنید: با تنها یک کلیک می‌توانید اپلیکیشن‌ خود را در یک اپ‌استور محبوب منتشر کنید.

تا زمانی که نخواهید اپلیکیشن خود را منتشر کنید، استفاده از AppInstitute  رایگان خواهد بود.

۵- اپ ساز Andromo:

اپلیکیشن اپ ساز Andromo

 

اگر می‌خواهید اپلیکیشن‌های موبایل بسازید و از این راه پول دربیاورید، بهترین گزینه برای شما اپلیکیشن اپ ساز اندرومو است. این اپلیکیشن که فقط از اندروید پشتیبانی می‌کند، یکی از بهترین بسترها برای ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی است.

یکی از دلایل موفقیت Andromo یکپارچگی آن با عناصر طراحی همگانی است. چه بخواهید یک کتابخانه‌ی موزیک یا یک راهنمای سفر بسازید، این اپلیکیشن اپ بیلدر ابزار مورد نیاز را در اختیار شما می‌گذارد و نیازی به نوشتن هیچگونه کدی ندارید. با این حال، هر اپلیکشینی که با Andromo می‌سازید به صورت کد اندروید ساخته می‌شود و می‌توانید آن را بدون هیچ مشکلی در پلی‌استور منتشر کنید.

6.اپ ساز APPMAKER :

 APPMAKER یکی از بهترین اپلیکیشن سازهای اندروید است که باز هم با کمک فضای میزبانی ابری و به ساده‌ترین روش، طراحی یک اپلیکیشن را میسر می‌کند. امکانات و قابلیت‌های موجود در این ابزار نیز بسیار زیاد است و مواردی مانند؛ افزودن ویدئو، موسیقی، گالری تصاویر، گوگل مپ، تقویم و … در آن جای دارد.

این ابزار هیچگونه محدودیتی از بابت تعداد اپلیکیشن و یا به روزرسانی آنها ندارد و با تهیه اشتراک می‌توانید فعالیت با آن را آغاز نمایید. نکته دیگر اینکه تجارت الکترونیک به مدد این ابزار بسیار آسان است زیرا قادر است فروشگاه اینترنتی ووکامرسی را به اپلیکیشن اندروید و یا IOS تبدیل نماید!

7. اپ ساز YAPP :

YAPP آخرین مورد از بهترین برنامه‌سازهای اندروید خارجی است. این ابزار نیز به صورت تست رایگان دو هفته‌ای قابل دسترس بوده و ساده‌ترین و کم‌هزینه ترین ابزار آنلاین نام گرفته است. کار با آن نیز بسیار آسان است و تنها در چند دقیقه می‌توانید برنامه دلخواه را به مرحله انتشار در مارکت‌ها برسانید.

بیشتر بخوانید :

بهترین اپلیکیشن سازهای ایرانی: 

اگر ایده یک اپلیکیشن داخلی را برای کسب و کار خود در ذهن پرورش داده‌اید، بهتر است سری به بهترین برنامه‌سازهای اندروید داخلی برای طراحی اپلیکیشن بزنید و در صورتی که ایده شما با کمک آنها قابل اجراست، در وقت و هزینه‌های اولیه خود صرفه‌جویی چشم‌گیری نمایید!

1. اپلیکیشن ساز اپتو:

برنامه‌ساز اپتو یکی از بهترین برنامه‌سازهای اندروید ایرانی است که با پلن‌های قیمت‌گذاری منصفانه و مقرون به صرفه در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

با کمک اپتو شما می‌توانید یک نسخه آزمایشی از برنامه خود را به صورت رایگان و به مدت سه ماه طراحی نمایید، لازم به ذکر است که امکان گرفتن خروجی از اپلیکیشن طراحی‌شده وجود ندارد.

امکانات و ویژگی‌های در دسترس در این ابزار به شما در ساخت هر نوع اپلیکیشنی برای دو سیستم عامل اندروید و IOS کمک خواهند کرد. ساخت فروشگاه به منظور عرضه محصولات فیزیکی یا دانلودی با امکان پرداخت درون برنامه‌ای از جمله ویژگی‌های عالی اپتو به شمار می‌رود.

 

اپتو بهترین برنامه سازهای اندروید

 

2. اپلیکیشن ساز پازلی:

برنامه‌ساز پازلی نیز همچون دیگر برنامه‌سازهای اندروید، موقعیت طراحی یک اپلیکیشن را به ساده‌ترین روش و بدون نیاز به برنامه‌نویسی را فراهم آورده است. امکانات و ابزارهای موجود در این برنامه‌ساز اندروید دست شما را تا حد زیادی باز می‌گذارد تا هر چه بیشتر و بیشتر ایده و هدف خود را عملی نمایید.

در پایان نیز می‌توانید نسخه APK اپلیکیشن را دانلود کرده و یا از طریق انتشار در مارکت‌های داخلی همچون؛ مایکت و کافه بازار به دست کاربران برسانید.

 

3. اپلیکیشن ساز ایراکد:

و اما اپلیکیشن ساز ایراکد که فرصتی هیجان‌انگیز برای مالکیت یک اپلیکیشن همه فن حریف را در اختیارتان قرار می‌دهد! با کمک اپ‌ساز ایراکد تنها کافیست نوع اپلیکیشن (شهرداری، گردشگری، پزشکی، ورزشی، خبری و … ) را انتخاب نموده و اپلیکیشن مدنظر خود را طراحی و پیاده‌سازی نمایید.

امکاناتی از قبیل؛ قرار دادن تبلیغ، ارسال نوتیفیکیشن برای کاربران، عدم وجود محدودیت دسته بندی محصولات، امکان افزودن محتواهای چندرسانه‌ای، ورود و ثبت نام کاربران و ده‌ها قابلیت دیگر در برنامه‌ساز اندروید ایراکد جای دارند.

اپلیکیشن ساز ایراکد، آخرین مورد از بهترین برنامه‌سازهای اندروید بود که به شما عزیزان معرفی کردیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام از این ابزارها بهتر است از وبسایت رسمی آنها دیدن نمایید.

نتیجه گیری

ساخت و ارائه یک اپلیکیشن در مارکت‌های داخلی و خارجی کمک شگرفی به دیده شدن و برندینگ شما خواهد کرد پس اگر به دنبال برقراری تعاملی مفید با کاربران خود هستید تا فروش خود را دگرگون کنید، پیشنهاد ما این است تا از بهترین اپلیکیشن سازها استفاده نمایید.

 

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره رایگان

برای سفارش طراحی سایت، طراحی اپلیکیشن، سئو ودیجیتال مارکتینگ فرم زیر را تکمیل نمایید.

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form