آموزش نصب وردپرس روی لوکال

آموزش نصب وردپرس روی لوکال

مقدمه

یکی از راه ها آموزش وردپرس استفاده از لوکال هاست و نصب وردپرس روی زمپ می‌باشد.شما با نصب زمپ بدون هیچ هزینه ای می توانید برای سایت خود یک هاست ایجاد نمایید.طراحان سایت می توانند برای جلوگیری از اشتباه در سایت خود ابتدا روی لوکال هاست سایت را طراحی کنند و سپس آن را انتقال دهند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

در این مجموعه از آموزش طراحی سایت با وردپرس، به ابتدایی ترین قدم های شروع راه اندازی یک وبسایت با این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند پرداخته ایم. در این قسمت نحوه نصب وردپرس روی لوکال هاست را شرح خواهیم داد.

در صورتی که فرصت مطالعه مقاله را ندارید میتوانید آموزش این بخش را به صورت ویدئویی نیز تماشا نمایید.

آموزش نصب وردپرس روی لوکال

یکی از راه ها آموزش وردپرس استفاده از لوکال هاست و نصب وردپرس روی زمپ می‌باشد.شما با نصب زمپ بدون هیچ هزینه ای می توانید برای سایت خود یک هاست ایجاد نمایید. طراحان سایت می توانند برای جلوگیری از اشتباه در سایت خود ابتدا روی لوکال هاست سایت را طراحی کنند و سپس آن را انتقال دهند.

بیشتر بخوانید :

آموزش نصب Xampp

در ابتدا برای شروع کار آخرین نسخه برنامه Xampp را برای سیستم عامل خود دانلود کنید. پس دانلود باید فایل اجرایی نرم افزار را اجرا کنید و مراحل نصب را شروع کنید.

تیک های این قسمت را مانند تصویر تنظیم کنید.

پس از عبور از این مرحله ، شما باید درایو مورد نظرتون برای نصب برنامه در سیستم خودتون رو انتخاب کنید، که به طور پیشفرض داخل درایو C هست و شما می تونید به طور دلخواه تغییر دهید.در مرحله بعد زبان مورد نظر را انتخاب کنید.

پس از انتخاب زبان مرحله زیررا مشاهده خواهید کرد، که باید تیک آن را بردارید.

آموزش نصب زمپ
آموزش نصب xamp

روی next  کلیک کرده تا نصب آن کامل شود.

برنامه را باز کنید و دو گزینه  Apache و MySql  را استارت بزنید تا سبز شوند.اگر سبز نشدند، آنتی ویروس خود را غیرفعال کنید.

آموزش تصویری وردپرس روی لوکال هاست

برای اطمینان از نصب کامل لوکال هاست و اجرای صحیح آن کافی است مرورگر خودتون رو باز کرده و به آدرس http://localhost مراجعه کنید.به صورت زیر صفحه اصلی Xampp برای شما نمایش داده میشه که نشون از موفقیت آمیز بودن صحیح مراحل نصب داره.

آموزش تصویری وردپرس روی لوکال هاست

 

لازم به ذکر است که زمپ یکی از شبیه سازهای قدرتمند برای داشتن لوکال هاست است. ومپ (wamp) یکی دیگر از این نرم افزارهای کاربردی است که میتوانید برای شبیه سازی یک هاست از آن استفاده نمایید.

برای اطلاع از تفاوت های این دو شبیه ساز پیشنهاد میکنیم مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.

نصب وردپرس

ابتدا باید وردپرس را دانلود کنید. فایل دانلود شده که بصورت زیپ میباشد را اکسترکت کنید و کل فایل های‌ WordPress را انتخاب کرده و کپی کنید. حالا باید وارد فولدر Xampp شوید و در فولدر htdocs ، فولدری جدید ایجاد کنید. تمام فایل هایی که از وردپرس کپی کره اید در اینجا جایگذاری

کنید.

 

آموزش ساخت دیتابیس در لوکال هاست

برای ساخت پایگاه داده به آدرس http://localhost/phpmyadmin مراجعه کنیدو وارد صفحه مدیریت پایگاه داده یا همون دیتابیس شده و پایگاه داده برای طراحی سایت خود در محیط لوکال هاست وردپرس را بسازید.

آموزش تصویری وردپرس روی لوکال هاست

 

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

وارد localhost/wp شوید و بزن بریم را انتخاب کنید.

در این قسمت پایگاه داده ای که ایجاد کردیم را استفاده می کنیم.

آموزش تصویری وردپرس روی لوکال هاست

صفحه زیر برای شما نمایش داده میشه که میتونید اطلاعات مربوط به سایت رو در اون وارد کنید.اطلاعات نام کاربری ،عنوان سایت، رمز انتخابی و ایمیل اطلاعاتی است که باید وارد کنید. با فعال و غیرفعال کردن تیک گزینه نمایش به موتورهای جستجو هم میتونید وضعیت ایندکس سایت در موتورهای جستجو رو کنترل کنید. با ثبت اطلاعات ووردپرس شما راه اندازی می شود و فقط باید نام کاربری و رمز خود را وارد کنید تا وارد پیشخوان شوید.

آموزش تصویری وردپرس روی لوکال هاست

 

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره فنی و تخصصی رایگان

جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

یک پاسخ

  1. از یجا به یجای دیگ پریدید یهو
    حتی نگفتید چطوری پوشه ورد پرس درست کنیم
    حتی نگفتید چطوری پایگاه داده رو شکل بدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form