تفاوت زمپ و ومپ در چیست؟

تفاوت زمپ و ومپ در چیست؟

مقدمه

افرادی که به تازگی می خواهند طراحی سایت وردپرس را انجام دهند واژه ومپ و زمپ را شنیده و به سراغ پاسخی برای سوالاتشان هستند. ما درکنارتان هستیم تا به بهترین نحو توضیحات کاملی در این خصوص در اختیار علاقمندان دنیای برنامه نویسی قراردهیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

بسیاری از دوستانی که به تازگی برای یادگیری زبان برنامه نویسی همچون پایتون و یا PHP اقدام کرده اند یا افرادی که به تازگی می خواهند طراحی سایت وردپرس را انجام دهند واژه ومپ و زمپ را شنیده و به سراغ پاسخی برای سوالاتشان هستند. ما درکنارتان هستیم تا به بهترین نحو توضیحات کاملی در این خصوص در اختیار علاقمندان دنیای برنامه نویسی قراردهیم.

دوستان تازه کاری که اکنون اقدام به یادگیری CMS های وردپرس کرده اند برای شما پیشنهاد بهتری داریم . شما به راحتی برای ورود به این عرصه ابتدا می توانید بدون خرید هاست و دامین سایت خود را بر روی لوکال خود بالا بیاورید . شاید بپرسید چگونه در ادامه همراه ما باشید.

تفاوت ومپ و زمپ در چیست؟

WAMP :

ومپ مخفف کلماتی چون Windows, Apache, MySQL, PHP بستری را فراهم می کند تا شما بتوانید تمامی سرویس های مذکور را روی سیستم عامل ویندوز خود به صورت یکجا نصب و بدون نیاز به تنظیمات خاصی راه اندازی کنید. از ومپ برای تست ، نصب ، برنامه نویسی و اجرا گرفتن از نرم افزارهای تحت وب و یا open Source استفاده می گردد. این رابطه کاربری برای تمامی برنامه نویسان PHPوPeral توصیه می شود. این نرم افزار شبیه سازی شده و تمامی مخلفات لینوکسی آن روی ویندوز محیا می شود و به راحتی می توانید تمام نرم افزارهایی در قالب Web Applicstion را در این محیط نصب و راه اندازی کنید.

ابزاری قدرتمندکه سیستم شما به یک سرویس محلی(Local Server) تبدیل کرده و مبتنی برپلتفرم ویندوز می باشد

قابلیت های WAMP Server :

  • رایگان
  • پشتیبانی کامل از MY SQL
  • پشتیبانی از آخرین نسخه Apache
  • پشتیبانی از آخرین نسخه PHP
  • اجرای بلادرنگ
  • امنیت
  • دردسترس بودن
  • پذیرای تمامی CMSها
  • مناسب برای تمام developerهای صفحات وب

تصویری از صفحه اصلی نرم افزار WAMP

تصویری از صفحه اصلی نرم افزار WAMP

بیشتر بخوانید :

XAMPP :

تمام مواردی که دربالا در خصوص نرم افزار WAMP شرح دادیم برای نرم افزارXAMPP هم صدق می کند . زمپ هم مانند ومپ عمل می کند و به نوعی شبیه سازی شده براساس لوکال هاست شما بر روی سیستم عامل مورد استفاده قرار می گیرد. قابل ذکر است که ما مانند زمانی که از WAMP استفاده می کنیم و سیستم عامل یا OS ، Database یا پایگاه داده ، زبان اسکریپت نویسی و فضای ذخیره سازی یا Hostرا به کار گرفتیم برای XAMPP هم اینکار را می توان انجام داد و پس از نصب و راه اندازی XAMPP می توان با چند کلیک  Apacheو MySQL وPerl و PHP را فعال کرده و به کارخود بپردازیم . شایان ذکر است که از این قبیل برنامه ها در موتورجستجوی گوگل به وفورقابل دانلود و نصب می باشد اما بهترین های آنها در مرحله اول WAMP و پس از آن XAMPP می باشد .

نکته پایانی XAMPP برای توسعه و همچنین اجرای وبسایت یک Stack کامل و متن باز می باشد که برای برنامه های تحت وب درنظر گرفته شده است .

X نشان دهنده cross platform بودن آن است که لینوکس ، ویندوز مک یا … می تواند به عنوان سیستم عامل باشد.

وب سرور Apache : به عنوان وب سرور

PHP یا پایتون :به عنوان زبان برنامه نویسی

My SQL به عنوان پایگاه داده

 

قابلیت های XAMPP :

قابلیت های XAMPP

  • نصب و یکپارچه سازی Apache, AySQL,PHP,
  • تست و یادگیری CMS ها بدون نیاز به خرید هاست و دامین
  • قابلیت نصب CMS محبوب وپرطرفدار وردپرس
  • قابلت تعریف رمزعبورو حساب کاربری برای تامین امنیت
  • به صورت خودکار خودرا به روزرسانی می کند
  • رایگان و دردسترس

 

WAMP : مخصوص سیستم عامل  Windows

XAMPP : برای تمای سیستم عامل ها

تفاوت XAMPP وWAMP :

  • در XAMP شما می توانید تنظیمات دلخواهی نسبت به WAMP داشته باشید.
  • XAMPP به خاطر سرویس ftp حجم بیشتری از هارد را استفاده می کند
  • XAMPP از تظر مصرف حافظ رم از WAMP عملکرد بهتری دارد .
  • XAMPP مولتی پلتفرم و WAMP مخصوص ویندوز می باشد.
  • اگر از CMSجوملا استفاده می کنید سعی کنید از XAMPP استفاده کنید زیرا WAMP خطاهای زیادی را به شما نشان می دهد.

تصویری از صفحه اصلی نرم افزار PXAMP

توضیحی مختصر برای علاقمندان وردپرس :

بنده به این دسته از عزیزان پیشنهاد می کنم در ابتدای فعالیت خود به انتخاب یکی از این نرم افزارهایی ومپ و زمپ را که در بالا به آن اشاره شد را نصب کرده و سپس فایل نصبی وردپرس را دانلود کرده و در درایو ویندوز خود نصب کرده نرم افزار ومپ یا زمپ را اجرا کرده و گزینه APche و MySQL را فعال کرده و مشغول نصب وردپرس خود شوند .

این کار همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردم برای تازه کاران بسیار مفید بوده زیرا بدون هزینه و بسیار آسان صورت می گیرد زیرا هاست شما همان سیستم شما خواهد بود و شما فعالیت خود را روی لوکال هاست خود آغاز می کنید که این امر خود باعث می شود زمانی که از نظر خود به درجه ایی رسیدید که بتوانید در دنیای واقعی اینترنت قدم بگذارید بدون ترس و نگرانی این کار را انجام دهید

در پایان باید افزود: نرم افزارهایی چون زمپ و ومپ راه را برای ما بسیار هموار کرده تا ما بتوانیم بدون نیاز به نصب نرم افزارهای سنگین آن ها را با فعال کردن چند گزینه در هر زمانی که بخواهیم در اختیار داشته باشیم و از آن ها بهره مند شویم

ما در این مقاله سعی کردیم تمام نکاتی را که شما باید قبل از ورود به دنیای کدنویسی و یا نصب CMSهای مدنظر خود بدانید را برای شما شرح دادیم تا بتوانید به راحتی در این راه قدم بگذارید بادیدی باز و آشنایی کامل با نرم افزارهای WAMPو XAMPP .

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره رایگان

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form