ایراکد > آکادمی > آموزش دیجیتال مارکتینگ > 2 نمونه از تکنیک های ایمیل مارکتینگ
استفاده از تکنیک های ایمیل مارکتینگ به عنوان یکی از روشهای مهم تبلیغاتی و فروش در دنیای امروز به شمار میآید. با استفاده از این روش، شرکتها و کسب و کارها میتوانند به سرعت با مخاطبان خود در ارتباط باشند و اطلاعات، پیشنهادها و تبلیغات خود را به آنها ارسال کنند.
با توجه به اینکه ایمیل مارکتینگ یکی از ابزارهای قدرتمند در رشته دیجیتال مارکتینگ است، استفاده بهینه از تکنیکهای آن میتواند برای کسب و کارها نتایج بسیار مثبتی به همراه داشته باشد. در این مقاله سایت ایراکد، به بررسی مبانی و اصول ایمیل مارکتینگ پرداخته ایم.
ما در تکنیک های ایمیل مارکتینگ دو پارامتر مهم داریم به نام های: open rate و click rate.
Open rate همان نرخ باز شدن ایمیل است و هرچه بیشتر باشد به مراتب بهتر خواهد بود. برای اینکه نرخ باز شدن ایمیل بالا برود باید دو کار انجام دهیم. اول اینکه موضوع ایمیل ما باید که عنوان کوتاه ولی جذاب باشد که کاربر روی آن کلیک کند. سعی کنید موضوع ایمیل نهایتا بین 7-8 کلمه باشد.
استفاده از ایموجی در موضوع ایمیل به شدت توصیه می شود البته به مراتب کم استفاده از اعداد در موضوع ایمیل خیلی کمک می کند. اگر موضوع ایمیل سوالی باشد جذاب است، در نتیجه علامت سوال و علامت تعجب هم در موضوع ایمیل می تواند در افزایش نرخ باز شدن ایمیل تاثیرگذار باشد.
نکته دوم اینکه فرستنده ایمیل خیلی مهم است که به اسم گذاشته شود. مثلا اگر شما از طرف سازمانی هم ایمیل ارسال می کنید هیچ اشکالی ندارد که اسم خودتان را به عنوان فرستنده قرار دهید. سعی کنید اسم کوچک خودتان را قرار دهید (مثلا: علی از سازمان …). این نکته در ایمیل مارکتینگ کشورهای خارجی خیلی استفاده می شود ولی در کشور ما بخاطر فرهنگ ما خیلی افراد شاید راغب به استفاده از آن نباشند ولی می تواند تاثیرگذار باشد و نرخ باز شدن ایمیل را بالا ببرد.
بعد از اینکه کاربر روی ایمیل کلیک کرد و آن را باز کرد، نکته مهم بعد فرمت ایمیل است. فرمت کلی ایمیل مثل سایت از یک header، footer و content تشکیل شده است که همان body ایمیل ما محسوب می شود. یک نمونه فرمت پیشنهادی که کاربر ممکن است بیشتر با آن تعامل ایجاد کند به صورت زیر است:
Header ایمیل می تواند یک نوار خیلی باریک باشد و اسم برند ما در آنجا زده شده باشد. اگر می خواهید از تصویر استفاده کنید. بهتر است چند خطی بنویسید و بیشتر درباره موضوع ایمیل صحبت شود و بعد از دو سه خط باید یک دکمه call to action قرار دهیم و اشاره کنیم کاربر برای چه کاری باید وارد سایت شود. دلیل اینکه بعد از دو سه خط باید یک دکمه باشد این است که تجربه ثابت کرده نرخ کلیک را بالا می برد.
در قسمت پایین ایمیل هم footer قرار دارد و می تواند اطلاعاتی مثل آدرس شرکت شما، شماره تلفن، و… استفاده شود. نکته جالبی که در ایمیل های خارجی مشاهده می شود این است که عکس، اسم و مشخصات فرستنده ایمیل هم در footer قرار می گیرد و می تواند جذاب باشد و می توانیم از این طریق با خواننده ایمیل احساس صمیمیت و نزدیکی ایجاد کنیم.
اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید
related blogs
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
آکادمی ایراکد
مشاوره فنی و تخصصی رایگان
جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود
Comments
جای شما در میان برندهایی که به ما اعتماد کردند، خالیست
Our Customers
Registration Form
آدرس دفتر مرکزی:
تهران ، جردن ، خیابان تابان غربی ، برج نور ، طبقه ۱
تهران ، میرداماد ، تقاطع نور و تابان غربی ، برج اداری تجاری نور ، طبقه ۱
فروش :
پشتیبانی :
همراه :
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ایراکد می باشد
Registration Form