طراحی سایت فروشگاهی با cms اختصاصی

چکیده

طراحی سایت امروزه یکی از مهمترین معیارها برای فروش در دنیای اینترنتی امروز است. با طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی میتوانید فروش چند برابری برای محصولات و خدمات خود داشته باشید. در این دوره ساخت سایت اختصاصی برای کسانی که به فکر پیشرفت در کسب و کارشان هستند بسیار مفید میباشد.

آنچه در این مقاله می خوانید:

طراحی سایت امروزه یکی از مهمترین معیارها برای فروش در دنیای اینترنتی امروز است. با طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی میتوانید فروش چند برابری برای محصولات و خدمات خود داشته باشید. امروزه فروشگاه‌های اینترنتی تقریبا در حال گرفتن جای فروشگاه‌های حضوری هستند. در سال ۲۰۲۰ با شیوع بیماری کرونا اهمیت خرید اینترنتی بیش از پیش آشکار شد. به علاوه با افزایش نیاز به صرفه‌جویی در سوخت‌های فسیلی که معمولا سوخت‌های اصلی مورد نیاز برای حمل و نقل هستند، اهمیت خدمات آنلاین روز به روز بیشتر می‌شود. در این دوره ساخت سایت اختصاصی برای کسانی که به فکر پیشرفت در کسب و کارشان هستند بسیار مفید میباشد.

طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی

بعضی فروشگاه‌های صرفا برای فروش نوعی خاصی از محصولات طراحی می‌شوند. چنین فروشگاه‌هایی باید آنلاین باشند زیرا مشتریان فروشگاه‌های فیزیکی محدود به یک منطقه‌ی جغرافیایی خاص می‌شوند ولی فروشگاه‌های آنلای چنین محدودیتی ندارند.

برای مثال، یک فروشگاه تخصصی دوربین عکاسی را در نظر بگیرد. اگر شما بخواهید در یک شهر متوسط یا کوچک یک فروشگاه تخصصی دوربین و لوازم جانبی راه‌اندازی کنید، تعداد مشتریان شما چند نفر خواهند بود؟ چند نفر در یک شهر مثلا ۱۰۰ هزارنفری (۱۰۰ هزارنفر در خیلی از کشورها جمعیت کمی نیست و حتی معادل جمعیت بعضی کشورهای کوچک است!) چند نفر در روز از شما خرید خواهند کرد؟ ۵ نفر؟ ۱۰ نفر؟

بنابراین برای فروش محصولات خاص باید سایت شما بر بستر وب ساخته شود تا محدودیت جغرافیایی نداشته باشد( هرچند که به دلیل تحریم بودن سیستم بانکی ایران، ما امکان خرید محصولاتمان به کشورهای خارجی را نداریم!). البته این کار مزیت‌های دیگری نیز برای شما دارد.

با طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی نیازی به اجاره کردن یک ملک ندارید، مشترین محصولات شما را به راحتی می‌بینند و می‌توانند آن‌ها را در کسری از ثانیه با هم‌دیگر مقایسه کنند، نیازی به استخدام نیروی انسانی زیادی ندارید و … .

در این مقاله ضمن راهنمایی گام به گام طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان، نکاتی مهم برای موفقیت یک فروشگاه اینترنتی را به شما می‌آموزیم.

گام اول: خرید هاست و دمین

خرید هاست و دامین در طراحی سایت اختصاصی

برای خرید هاست به منظور راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی، ابتدا باید تصمیم خود را در رابطه با نرم‌‌افزاری که می‌خواهید سایت خود را با آن طراحی کنید گرفته باشید زیرا هاست‌های مختلف، از بعضی سیستم‌های تولید و مدیریت محتوا، پشتیبانی بهتری انجام می‌دهند.

معروف‌ترین نرم‌افزار و سیستم مدریت محتوا برای طراحی سایت، وردپرس است ولی وردپرس به طور اختصاصی برای طراحی وبسایت فروشگاهی طراحی نشده است. سیستم‌های تولید محتوایی هستند که به طور اختصاصی برای اینکار طراحی شده‌اند و معروف‌ترین آن‌ها طراحی سایت با جوملا است.

انتخاب نام دمین برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. بهترین نام دمین، نامی است که با محصول شما مرتبط بوده و کوتاه و جذاب باشد. برای مثال اگر می‌خواهید لوازم شکار بفروشید، دمین shekarchi.com یک دمین عالی برای این منظور است.

گام دوم: دانلود و نصب سیستم تولید و مدیریت محتوا

نصب سیستم مدیریت محتوا در طراحی سایت اختصاصی

در این مرحله شما باید سیستم تولید و مدیریت محتوایی را که از قبل آن را تعیین کرده و هاست خود را براساس آن انتخاب کرده‌اید، دانلود کرده و روی وبسایت خود نصب کند.

بدون شک قوی‌ترین و بهترین سیستم تولید و مدیریت محتوا برای راه‌اندازی هرگونه سایتی، طراحی سایت با وردپرس است که پلاگین‌های متعددی برای آن، هم به صورت رایگان هم به صورت پولی در دسترس می‌باشد. سیستم تولید و مدیریت محتوای جوملا نیز به طور اختصاصی برای طراحی وبسایت فروشگاهی طراحی شده است.

سیستم‌های دیگری نیز مثل دورپال، تیپو، سردنپیتی و … نیز موجود هستند که بسته به سلیقه‌ی خود می‌توانید یکی از آن‌ها را دانلود کنید. پس از دانلود کردن سیستم تولید و مدیریت محتوای مورد نظر برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی خود برای نصب آن مطابق مراحل زیر پیش بروید:

۱- معمولا فایل دانلودی سیستم تولید و مدیریت محتوا، زیپ شده است و باید محتویات آن را با WinRAR اکسترکت کنید.

۲- یک پایگاه داده (database) جدید روی وبسایت خود بسازید و برای آن نام‌کاربری و گذرواژه تعیین کنید.

۳- نام پایگاه داده، نام‌کاربری و گذرواژه را در فایل یا فایل‌های کانفیگ به‌روزرسانی کنید.

۴- فایل‌های سیستم تولید و مدیریت محتوا را از طریق FTP روی وبسایت خود آپلود کنید.

۵- به صفحه نصب سیستم تولید و مدیریت محتوا (CMS installation) رفته و با مطابق دستورالعمل‌هایی که به شما نمایش داده می‌شود پیش بروید.

گام سوم: نصب پلاگین‌ها و افزونه‌ها

نصب پلاگین و افزونه ها در طراحی سایت اختصاصی

شما پس از نصب یک سیستم تولید و مدیریت محتوا تنها به مجموعه‌ای از قابلیت‌های پایه دسترسی خواهید داشت. اگر وردپرس نصب کرده باشید، بدون دانلود و نصب پلاگین‌های لازم یک سایت فروشگاهی طراحی کنید ولی سیستم تولید و مدیریت محتوای جوملا اساسا برای طراحی سایت فروشگاهی ساخته شده است اما در این صورت نیز برای اینکه فروشگاه شما ظاهر حرفه‌ای‌تر و کاربرپسندتری داشته باشد، نیاز به نصب مجموعه‌ای از پلاگین‌ها و افزونه‌ها خواهید داشت.

برای طراحی سایت اختصاصی با وردپرس، باید پلاگین‌هایی مثل WooCommerce، BigCommerce یا Shopify روی وردپرس خود نصب کنید. البته که در وبسایت رسمی خود ورد پرس هزاران پلاگین رایگان موجود است، ولی آن پلاگین‌ها چندان حرفه‌ای نیستند و اگر می‌خواهید یک فروشگاه موفق داشته باشید باید کمی سرکیسه را شل کنید و پلاگین‌های حرفه‌ای بخرید.

برای طراحی سایت فروشگاهی با جوملا نیز می‌توانید پلاگین‌های رایگان را از سایت رسمی جوملا دانلود کنید ولی پلاگین‌های حرفه‌ای جوملا رایگان نیستند و باید کمی خرج کنید تا یک فروشگاه اینترنتی کاملا موفق داشته باشید.

گاهی اوقات می‌خواهید یک ویژگی به وبسایت خود اضافه کنید ولی هیچ پلاگینی برای آن پیدا نمی‌کنید، بنابراین باید یک پلاگین بسازید. برای اینکار باید یا خودتان مسلط به زبان برنامه نویسی PHP باشید یا اینکه یک برنامه‌نویس استخدام کنید. داشتن ویژگی‌های منحصر به فرد یک عامل مهم در طراحی یک سایت فروشگاهی اختصاصی موفق است.

گام چهارم: وارد کردن اطلاعات محصولات یا خدمات در سایت

در مرحله‌ی آخر از طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی باید اطلاعات محصولات خود را در وبسایتتان بارگذاری کنید. این اطلاعات عبارتند از نام، قیمت، عکس و توضیحات هر محصول.

نام محصول را دقیق و کامل بیان کنید. برای مثال اگر یک فروشگاه دروبین عکاسی دارید و می‌خواهید یک دوربین کانن را در لیست محصولات وارد کنید، مدل دقیق آن را بیان کنید (مثلا: دوربین کانن بدون آینه‌ی EOS R5).

عکس‌هایی کاملا حرفه‌ای از محصولات یا خدماتتان در فروشگاه بارگذاری کنید. دقت داشته باشید که یونیک بودن عکس‌ها از نظر سئو به نفع وبسایت شما است بنابراین استخدام یک عکاس و چند مدل حرفه‌ای برای این منظور ایده‌ای عالی است.

در بخش توضیحات، خیلی جذاب به معرفی ویژگی‌های محصول بپردازید. برای این کار نیازمند تیم تولید محتوا و سئو می‌باشید. برای معرفی ویژگی‌ها هم از محتوای متنی استفاده کنید و هم آن‌ها را در قالب جدول بیان کنید.

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

[printfriendly current='yes']

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره رایگان

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form