آیا تا به حال تصمیم داشتهاید که بدانید هر وبسایتی از کدام سرویس میزبانی وب استفاده میکند؟ این راهنما به شما میآموزد که چگونه میتوانید چند جستجوی سریع انجام دهید تا متوجه روش پیداکردن هاست یک سایت شوید. همچنین ممکن است بخواهید بدانید چه کسی وبسایت رقیب شما را میزبانی میکند.
به شما نشان خواهیم داد که بدانید چه کسی میزبان یک وبسایت خاص است. همه وبسایت های موجود در اینترنت به میزبانی وب نیاز دارند. این جایی است که تمام پرونده های طراحی وبسایت ذخیره میشود. میزبانی وب با نام دامنه متفاوت است و نام دامنه آدرس یک وبسایت میباشد. دانستن اینکه چه کسی یک وبسایت را میزبانی میکند کار چندان دشواری نیست زیرا این اطلاعات در دسترس عموم است.
دلایل اهمیت پیدا کردن هاست یک سایت
چندین دلیل وجود دارد که ممکن است لازم باشد از خدمات میزبانی وب در پشت یک وب سایت مطلع شده و از روشهای پیدا کردن هاست یک سایت مطلع شوید. این احتمال وجود دارد که یک توسعهدهنده وردپرس، وبسایتی را برای شما ایجاد کرده و فراموش کرده است به شما بگویند میزبان وب چه کسی است یا شما جزئیات آن را از دست دادید.
و یا آن که شما مدتها پیش وبسایت وردپرس خود را راهاندازی کردهاید و اکنون به خاطر نمیآورید چه کسی میزبان آن است. همچنین این احتمال وجود دارد که وبسایتی مشاهده کردهاید که سریع است و عملکرد خوبی دارد. شما میخواهید بدانید میزبان کیست تا بتوانید از خدمات آنها نیز استفاده کنید.
ممکن است وبسایت دیگری محتوای شما را سرقت کرده و شما میخواهید یک اخطار حذف DMCA برای میزبان وی ارسال کنید. در این شرایط پیدا کردن هاست یک سایت بسیار کارآمد است.
راه های دست یابی به پیدا کردن میزبان یک سایت
روشهای مختلفی برای کشف اینکه چه کسی میزبان یک وب سایت است، وجود دارد. ما به شما دو روش ساده برای پیداکردن هاست یک سایت را نشان خواهیم داد تا به سرعت متوجه شوید، وب سایت از کدام شرکت میزبان استفاده میکند. همچنین این امکان برای شما وجود دارد که جهت دریافت اطلاعات کامل تر در این خصوص، از خدمات تخصصی ایراکد استفاده نمایید. ایراکد با بهره گیری از تخصص و تجربه در حوزه طراحی سایت و بهینه سازی آن، مشاوری مطمئن برای شما خواهد بود.
روش اول : از ابزار WPBeginner Theme Detector استفاده کنید.
ابزار WordPress Theme Detector یک روش عالی برای تشخیص موضوع وردپرس یک سایت است. همچنین به شما میگوید که چه کسی یک وبسایت را میزبانی میکند.
برای استفاده از آن، به سادگی به صفحه ابزار WordPress Theme Detector بروید و URL (نام دامنه) سایت را وارد کنید. برای ادامه، بر روی دکمه تحلیل وب سایت، کلیک کنید. فقط در عرض چند ثانیه، جزئیات وبسایت را مشاهده خواهید کرد که شامل نام ارائه دهنده میزبان میباشد. Theme Detector در جهت پیدا کردن هاست یک سایت به شما کمک خواهد کرد.
شرایط خاص در پیدا کردن هاست یک سایت
در برخی موارد، ممکن است این ابزار، قادر به نشاندادن میزبان به شما نباشد. به عنوان مثال، وقتی وبسایتی از سرویس CDN یا فایروال وب سایت استفاده میکند. این سرویسها کلیه ترافیک وبسایت را از طریق سرورهای خود هدایت میکنند، بدین معنی که تمام ابزارهای آشکارساز میزبانی آنها را به عنوان ارائه دهنده میزبانی نشان میدهد.
یکی از سرویسهای محبوب CDN Cloudflare است. آنها یک سرویس CDN رایگان ارائه میدهند که توسط بسیاری از وبسایتها استفاده میشود. همچنین ممکن است Sucuri را مشاهده کنید که یک سرویس امنیت و فایروال وب سایت با سرورهای CDN اختصاصی میباشد.
به عنوان مثال، اگر با استفاده از ابزار Theme Detector سایت wpbeginner.com را جستجو کنید، Sucuri را به عنوان ارائه دهنده میزبانی نشان میدهد. اگر این ابزار ردیاب، به شما پاسخ روشنی نمیدهد، روش دوم در این راهنما میتواند کمک کند. این به شما نشان میدهد که چگونه برای پیدا کردن هاست یک سایت، چگونه جستجو کنید.
روش دوم : استفاده از ابزار WHOIS برای یافتن افرادی که وب سایتی را میزبانی میکنند.
روش دیگری که در جهت پیدا کردن هاست یک سایت کاربرد دارد، بررسی اطلاعات WHOIS آنها است. WHOIS مانند فهرست عمومی است و به شما امکان میدهد مسئول یک وب سایت را جستجو کنید.
بسیاری از نام دامنه ها در اینترنت توسط یک سازمان جهانی به نام ICANN مدیریت میشود. آنها یک فهرست عمومی از تمام دادههای وبسایت را نگهداری میکنند که شامل اطلاعات مربوط به مکان میزبانی یک وب سایت نیز میباشد.
این اطلاعات در دسترس عموم است و ابزارهای بسیاری وجود دارد که میتوانید برای جستجوی اطلاعات whois در هر وب سایت، از طریق اینترنت استفاده کنید. برای این کار ابتدا باید به WHOis.net بروید. سپس، به سادگی آدرس URL وب سایت را وارد کرده تا جستجو شود. با شروع نام دامنه، لیستی از اطلاعات را مشاهده خواهید کرد.
شما فقط باید به دنبال ورودی Name Server بگردید. بدین ترتیب مطلع خواهید شد که چه کسی سایت را میزبانی میکند. برای بررسی نیم سرورهای فهرست شده در دادههای whois.net و اطلاع از اینکه نیم سرور به کدام میزبان وب مربوط می شود، کافی است Name Server را در Google جستجو کنید.
راههای دیگر برای یافتن میزبان وبسایت
این روشها کمی بیشتر وقت گیر هستند. با این حال، اگر قادر به پیدا کردن هاست یک سایت، با استفاده از روشهای سریع فوق نیستید، ارزش آن را دارد که امتحان کنید.
برای وبسایت خود میتوانید سوابق صورتحساب خود را بررسی کنید. به احتمال زیاد برای میزبانی صورتحساب دریافت کردهید. دهمچنین میتوانید با هرکسی که وبسایت شما را راه اندازی کرده تماس بگیرید. اگر نمیتوانید با آنها تماس بگیرید، اطلاعاتی را که در گذشته برای شما ارسال کرده اند بررسی کنید.
البته یافتن اینکه چه کسی وبسایت شخص دیگری را میزبانی میکند دشوارتر است. برای این کار ابتدا میتوانید در مورد میزبان وب در سایت جستجو کنید. این ممکن است در صفحه About یا در پاورقی باشد.
اگر هنوز هیچ اطلاعاتی پیدا نکردید، میتوانید با مالک یا ویرایشگر وبسایت تماس بگیرید. به طور معمول در اکثر وبسایت ها یک فرم تماس پیدا خواهید کرد که میتوانید از آنها استفاده کنید. در صورتی که در این خصوص نیاز به مشاوره و کمک دارید، می توانید از ایراکد و کارشناسان مجرب آن بهره بگیرید.