ایراکد

ارائه راهکارهای خلاقانه جهت هوشمند سازی و مدیریت کسب و کار

رازهای سر به مهر برای شروع طراحی سایت + معرفی ابزارهای لازم

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

فهرست محتوا

شروع طراحی سایت

با رونق کسب و کار اینترنتی، ساخت سایت اینترنتی به یک شغل بسیار محبوب و پر طرفدار در تمامی نقاط جهان تبدیل شده است. این موضوع باعث شده تا عده ای جذب این شغل بشوند و برای بدست آوردن مهارت در این زمینه اقدام کنند. طراحی سایت امروزه با پیشرفت سریع این رشته به سرعت در حال گسترش است و هر روز در حال تغییر و توسعه است. همیشه برای مخاطبانی که به طراحی سایت علاقه دارند سوالاتی از قبیل “برای یادگیری طراحی سایت از کجا شروع کنم؟”، “مسیر درست شروع طراحی سایت کدام است؟”، “اول به سراغ کدام زبان بروم؟”، “استفاده از نرم افزار های آماده طراحی بهتر است یا کدنویسی؟” و بسیاری سوالات مشابه دیگر که در این مقاله سعی می کنیم تمامی سوالات شما پاسخ دهیم.

شروع طراحی سایت بدون کدنویسی با وردپرس

قطعا یادگیری طراحی سایت بدون کد نویسی سریع تر است. علاوه بر آن نیز شما می توانید در کمترین زمان تنها با ابزارهای آماده حرفه ای ترین سایت ها را بسازید و پس از آن که کد نویسی طراحی سایت را یاد گرفتید آن را برای خود شخصی سازی کنید. لذا تنها راه شروع طراحی سایت یادگیری سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس و یا جوملا می باشد. این نرم افزار های سمت وب به شما کمک می کنند که در کمترین زمان ممکن سایت خود را به صورت حرفه ای و بدون کد نویسی بسازید. تقریبا می توان گفت که بیشتر از نیمی از سایت های جهان با وردپرس و بدون کد نویسی خاص نوشته شده اند. پس پیشنهاد ما برای افرادی که میخواهند طراحی سایت را سریع و بدون دردسر های کد نویسی یاد بگیرند یادگیری وردپرس می باشد.

شروع طراحی سایت

شروع طراحی سایت با کدنویسی

برای حرفه ای شدن در خصوص طراحی سایت با کد نویسی شما باید چندین زبان کامپیوتری (البته آسان) را یاد بگیرید. البته طراحی سایت های حرفه ای واقعا به تنهایی امکان پذیر نیست و شما به احتمال زیاد نیاز پیدا خواهید کردن که با یک تیم کار کنید.

طراحی سایت با کدنویسی به چه زبان هایی نیاز دارد؟

با یادگیری زبان های نشانه گذاری HTML وCSS شما این امکان را در اختیار خواهید داشت تا با طراحی صفحه های وب آشنا شوید. البته کمتر سایتی به صورت ایستا کاربری دارد؛ زیرا جمع زیادی از کاربران به سایت هایی علاقمند هستند که امکانات مختلفی را در اختیار آن ها قرار می دهد. پس در این میان زبان جاوا اسکریپت به عنوان یک زبان برنامه نویسی بسیار محبوب می تواند از روش های متفاوت برنامه نویسی در طراحی سایت پشتیبانی کند. و برای برنامه نویسی بسیاری از اپلیکیشن های گوشی همراه، انواع بازی های کامپیوتری و همچنین اپلیکیشن های دسکتاپ به کار گرفته شود. تا اینجا شما می توانید یک وب سایت را به راحتی طراحی کنید، اما در مراحل بعدی انجام طراحی سایت باید زیبایی ظاهر سایت را هم در نظر بگیرید.

یادگیری HTML برای شروع طراحی سایت

یادگیری HTML برای شروع طراحی سایت

قسمت ظاهری یک وبسایت یا همان فرانت‌اند، با استفاده از زبان نشانه‌گذاری HTML ایجاد می‌شود، در حقیقت اچ تی ام ال مانند اسکلت و چهارچوب‌های یک وبسایت عمل می‌کند، فرقی نمی‌کند برنامه‌نویسی سمت سرور را با چه زبانی انجام دهید، شما در هر صورت باید آشنایی نسبتا کاملی با زبان HTML داشته باشید، بدون وجود اچ تی ام ال هیچ وبسایتی وجود نخواهد داشت! در خصوص یادگیری این زبان نگرانی نداشته باشید، چراکه اگر واقعا تلاش کنید چیزی در حدود 1 هفته زمان می‌برد تا با اصول کلی این زبان آشنا شده و بتوانید نخستین صفحه‌ی وب خود را ایجاد کنید.

یادگیری CSS برای شروع طراحی سایت

پس از یادگیری HTML شما ملزم به یادگیری CSS هستید، CSS مخفف Cascading Style Sheets یکی دیگر از زبان های سمت کاربر بوده که با زبان HTML ترکیب شده و جلوه های ظاهری زیباتری به سایت می بخشد، بدون CSS سایت طراحی شده یک صفحه ساده و بی روح خواهد بود اما با ترکیب این دو زبان شما می توانید یک سایت بسیار زیبا طراحی کنید.

یادگیری Javascript برای شروع طراحی سایت

Javascript برای شروع طراحی سایت

یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی که برای پویا کردن سایت‌ها استفاده می‌شود، جاوا اسکریپت است. پس از یادگیری HTML و CSS پیشنهاد ما یادگیری زبان Javascript یا JS است، به زبان ساده JS تمامی نقطه ضعف های HTML و CSS را از بین می برد و نتیجه ترکیب این سه زبان یک صفحه قدرتمند، با قابلیت های جالب و بسیار زیبا خواهد بود! JS نوعی زبان سطح بالا، کامپایل درجا، و چندالگویی است که برای حرفه ای شدن در عرصه طراحی سایت ( Web Design ) قطعا باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید، این زبان شباهت های بسیاری به زبان های چون #C و ++C دارد. می توان گفت جاوا اسکریپت هم یک زبان سمت کاربر یا Front-End است و هم یک زبان Back-End.

یادگیری یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل PHP

یادگیری PHP

به کمک زبان سمت سرور اطلاعات بین مرورگر و سرور تبادل می‌شود برای مثال برای ثبت اطلاعات کاربر در دیتابیس از زبان سمت سرور استفاده می‌شود.  در این میان PHP و ASP.NET دو زبان قدرتمند و محبوب در این زمینه هستند. که باید بعد از شناخت کامل، برای شروع طراحی سایت یکی از این دو را برای یادگیری انتخاب کنید. ما بنا به دلایلی همچون محبوبیت، سهولت یادگیری، متن باز بودن و… زبان php را به شما معرفی می‌کنیم. در پروژه‌های بزرگ تحت وب استفاده از یک زبان سمت سرور ضروری است. به همین دلیل سایتهای مطرحی مثل فیس بوک، ویکی پدیا و غیره در بک اند خود، از PHP استفاده می‌کنند.

ابزارهای مورد نیاز برای یادگیری طراحی سایت

امروزه با توجه به پیشرفت های تکنولوژی، برنامه نویسان می بایست برای جذابیت یک وب سایت با استفاده از بروزترین ابزارها کار ویرایشگری و طراحی را انجام دهند. که در این میان یکی از دو ابزار IDE و TEXT می تواند بسیار کاربر باشد. البته برای انجام نوشتن کدها نیز ادیتورهای به روزی وجود دارد. اما هنگامی که شما از نرم افزارهایی مانند Notepad برای کدنویسی استفاده کنید دیگر خبری از تشخیص دادن خطاها، رنگ گذاری کردن کلمات اصلی و کلیدی و بسیاری امکانات دیگر نیست. خوب است بدانید در طراحی سایت به کارگیری از نرم افزارهای گرافیکی مشهوری مانند Sketch می تواند بسیار کاربردی باشد.

 برخی از معروف‌ترین Code Editor‌ها:

  • PhpStorm
  • Microsoft Visual Studio
  • Microsoft Expression Web
  • Notepad++
  • Adobe Dreamweaver
  • Komodo Edit
  • NetBeans

 

جمع بندی

در این مقاله ما سعی کردیم تا مسیر درست شروع طراحی سایت را به شما نشان دهیم. زبان های برنامه نویسی مختلفی برای بهتر شدن وجود دارد که در این مقاله به مهمترین و پر استفاده ترین زبان ها اشاره شد. امیدواریم که این مقاله برای به شما در این مسیر شیرین کمک کند تا بتوانید در این عرصه یک طراح موفق شوید. در صورتی که هرگونه سوالی در خصوص این مقاله، مسیر طراحی سایت و یا آموزش طراحی سایت دارید در بخش دیدگاه ها سوال خود را مطرح کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 4.5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *