روشهای ساخت سایت
ساخت سایت را میتوان از روشهای مختلفی انجام داد. از این رو پس از خرید دامنه وهاست بایستی متناسب با نیاز و اهدافی که دارید از میان روشهای طراحی سایت، مناسبترین روش را انتخاب کنید. در این بخش قصد داریم تا با بررسی روشهای طراحی سایت به شما در این امر یاری کنیم.
ساخت سایت با سیستمهای مدیریت محتوا (CMS)
بسیاری بر این باورند که ساخت سایت کار سخت و دشواری است و برای راه اندازی یک سایت بایستی به دانش کد نویسی مسلط بود. در حالی که سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) شرایطی را فراهم نمودهاند تا بتوان مراحل طراحی سایت را بدون نیاز به کد نویسی به آسانی پشت سر گذاشت. گام نخست در این روش به خرید هاست و دامنه تعلق دارد. پس از آن از میان سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس، پرستاشاپ، جوملا، مجنتو و غیره میتوان یکی را برای طراحی سایت انتخاب نمود. باید خاطر نشان کرد CMS ها سایت را به صورت نیمه آماده تحویل میدهند و کاربر تنها نیاز است تا سایت را از محتوای متنی، تصویری و غیره پر نماید. از این رو میتوان در عرض چند ساعت ساخت سایت را انجام داد.
ساخت سایت با برنامه نویسی ( طراحی سایت اختصاصی)
از دیگر روشهای ساخت سایت میتوان به طراحی سایت با برنامه نویسی اشاره نمود. همانطور که میدانید برای راه اندازی یک سایت اختصاصی یا سفارشی نیاز است تا از پایه کدنویسی سایت را انجام داد. بنابراین لازمه طراحی سایت سفارشی تسلط به دانش کدنویسی است. گفته میشود طراحی سایت با برنامه نویسی زمانبر بوده به طوری که حدود یک سال زمان نیاز است تا سایتی با کدنویسی راه اندازی شود. زبانهایی مانند پایتون، PHP، جاوا اسکریپت و غیره به عنوان بهترین زبانهای برنامه نویسی برای طراحی سایت شناخته میشود.بنابراین اگر این روش را انتخاب میکنید میبایست به یکی از زبانها مسلط باشید و پس از آن کار با فریمورکهای مخصوص را بلد باشید. گفتنی است یادگیری یکی از زبانهای برنامه نویسی با هزینههای بالایی همراه است. به طور کلی هر چه مهارت بیشتری در برنامه نویسی داشته باشید کیفیت سایت به همان میزان بالاتر خواهد بود.
ساخت سایت به کمک سایت سازها
آخرین روش در ساخت سایت به سایت سازها تعلق دارد. اگر بخواهیم سایت سازها را مورد بررسی قرار دهیم میتوانیم بگوییم که در واقع سایت سازها ابزاری هستند که میتوان بدون نیاز به کدنویسی، سایت مورد نظر خود را در عرض 2 روز راه اندازی کرد. از بهترین سایت سازها میتوان به Webnode ،Avada ، Joomla، Magento ، Site123 و Webs اشاره نمود. این در حالی است که پس از ورود به یکی از سایت سازها با انتخاب قالب مورد نظر و طراحی صفحات مختلف سایت میتوان دامنه و هاست خریداری شده را به سایت آماده متصل کرد. لازم به ذکر است در ازای دریافت خدماتی از سایت سازها میبایست به صورت ماهانه مبلغی را به آنها پرداخت نمود. عدم امکان ویرایش فیچرهای سایت و عدم دسترسی به هاست را میتوان ازمعایب ساخت سایت به کمک سایت سازها دانست.

مهمترین مراحل پس از ساخت سایت
اگر بر این باورید که با پیاده سازی سایت از طریق روشهای مختلف، کارتان با سایت تمام شده است باید بگوییم سخت در اشتباه هستید. زیرا لازمه موفقیت در ساخت سایت، انجام اقداماتی به منظور مدیریت و یا نگهداری سایت میباشد. از این رو برای آن که بتوانید در بازاریابی و تبلیغات سایت خود موفق عمل کنید، نیاز است تا نکاتی را مد نظر قرار دهید.
قالب کاربرپسند
ظاهر وب سایت شما میتواند تاثیر بسزایی در جذب کاربر داشته باشد. از این رو بایستی در ساخت سایت از قالبی کاربرپسند استفاده نمود.
سئو
یکی از قدرتمندترین روشهای بازاریابی سایت، سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجوگر است. این در حالی است که اگر به صورت اصولی سئو سایت را انجام دهید، میتوانید در موتورهای جستجو رتبهی سایت خود را بالا ببرید و به طرز باورنکردنی به درآمد قابل توجهی دست پیدا کنید. از طرفی میتوان سئو را به عنوان مهمترین مراحل پس از ساخت سایت معرفی نمود. بنابراین اگر به اصول سئو مسلط نیستید، باید از یک متخصص سئو کمک بگیرید.
ارتقا امنیت سایت
ارتقای امنیت سایت یکی از اساسیترین بخشهای هر سایت به شمار میآید. باید خاطر نشان کرد عوامل مختلفی در برقراری امنیت سایت دخیل هستند. گفته میشود بخشی از امنیت سایت به هاست، CMS و قالب و غیره وابسته است. در حالی که انتخاب یک پسورد قوی برای اکانت و یا استفاده از افزونههای امنیتی در سیستمهای مدیریت محتوا را میتوان به عنوان عواملی در ارتقای امنیت سایت معرفی نمود.
تولید محتوا مستمر
نمیتوان از نقش موثر تولید محتوا بر رشد و پیشرفت سایت چشم پوشی کرد. به طوری که اگر تولید محتوا را مطابق با قواعد محتوا نویسی و اصول سئو انجام دهید، میتوانید شاهد افزایش بازدید از سایت باشید. از این رو اگر به مهارت تولید محتوا مسلط نیستید، حتما یک کارشناس تولید محتوا برای سایتتان استخدام کنید.
اتصال به Google Search Console
برای آن که بتوانید روند پیشرفت سایتتان را پس از ساخت بررسی کنید و در جهت آن گام بردارید نیاز است تا از ابزارهایی استفاده کنید. Google Search Console ابزاری است که از طریق آن میتوان اطلاعات دقیقی از کاربران و رباتهایی که از سوی گوگل وارد سایت میشوند را به دست آورد. لازم به ذکر است متخصصان سئو اتصال سایت به ابزار سرچ کنسول گوگل را امری مهم و حیاتی برای سایتها میدانند. ارائه کلمات سرچ شدهای که کاربر به واسطهی آنها وارد سایت شدهاند و خطاهایی که در سایت رخ داده است همگی از طریق این ابزار امکان پذیر است.
تبلیغات هدفمند
بهره مندی از روشهای تاثیرگذار در بازاریابی و تبلیغات هدفمند در بلند مدت میتواند در افزایش بازدید و پیشرفت سایت نقش موثری داشته باشد.
بهبود سرعت سایت
آمارها نشان میدهد کاربر به طور معمول بیش از 3 الی 5 ثانیه برای بارگذاری سایت صبر نمیکند. از این رو بهینه کردن سرعت سایت را میتوان به عنوان مهمترین فاکتورها در روند پیشرفت سایت بیان نمود.
استفاده از گوگل آنالیتیکس
برای دسترسی به آمار دقیق از سوی کاربران سایت میتوان از گوگل آنالیتیکس که از ابزارهای برتر آنالیز سایت به شمار میآید، استفاده نمود.
نتیجه گیری
گفتیم که طراحی سایت و فعالیت در حوزه آنلاین کمک میکند تا شکست کسب و کار خود را در آغوش نکشید! زیرا روش سنتی مدیریت بیزینس دیگر به تنهایی کارکرد کافی را ندارد. ما در این مقاله از ایراکد، ساخت سایت را شرح دادیم و نکات طلایی آن را عنوان کردیم، امیدواریم که این مقاله به شما برای گام برداشتن در راهاندازی اولین وبسایت بیزینستان کمک کرده و با قدرت و انگیزه وارد این مسیر پرچالش اما هیجانانگیز شوید!