ایراکد > آکادمی > آموزش طراحی سایت > طراحی سایت با وردپرس یا کدنویسی
امروزه روز کمتر کسب و کاری را پیدا میکنید که علاوه بر روش مدیریت سنتی، یک پیج اینستاگرام، کانال تلگرام و یا وبسایت نداشته باشد و در دنیای آنلاین فعالیت نکند! زیرا اقتضای این فصل از زندگی بشر ایجاب میکند که گوشه چشمی به فضای آنلاین داشته باشید و از میلیونها کاربر آنلاین که میتوانند به دسته مشتریان شما تبدیل گردند، غافل نمانید!
اما برای طراحی سایت بر خلاف راهاندازی پیج اینستاگرام یا سایر شبکههای اجتماعی، شما دو راه پیش رو دارید که انتخاب با شماست که کدام ساختار را برای ورود به جهان دیجیتال برگزینید. طراحی سایت با وردپرس یا طراحی سایت اختصاصی سوالی است که در این بلاگ ایراکد به آن پرداخته شده، پس آن را از دست ندهید!
طراحی وبسایت به منظور دسترسی اطلاعات و خدمات میباشد و به راحتی و با اتصال به اینترنت قابل دسترسی است. اما در بعضی موارد دسترسی ها بسته به نوع وبسایت و نوع استفاده از cms و یا وردپرس متفاوت میباشد. زیرا نوع وبسایت رابطه ای مستقیم با سرعت سایت، بارگذاری، نحوه تعامل کاربر و تجربه کاربری وبسایت دارد. امروزه به دلیل اینکه از تکنولوژی های مختلفی برای طراحی انواع وبسایت چه به صورت طراحی سایت اختصاصی و چه به صورت طراحی سایت با وردپرس استفاده میشود میتوان آنها را به دو دسته cms آماده و cms اختصاصی تقسیم نمود. که در ادامه به بررسی این سیستم ها با طراحی سایت اختصاصی میپردازیم.
اگر بیزنس یا برند شخصی خودتان را به تازگی معرفی کردهاید، بدون تردید در فکر این نیز هستید که برای بیشتر شناخته شدن، سری به فضای مجازی بزنید و در آن برند خود را تبلیغ کنید.
فکر خوبی است! اما چرا به صورت رسمی و هوشمندانه به دنیای آنلاین ورود نمیکنید تا در تلاش برای شناخته شدن، جلوه مدرنی را از کسب و کار خود معرفی نمایید؟!
برای این منظور کافیست که وبسایت حرفهای طراحی و برای کسب رتبه سئو بالا تلاش کنید. به این ترتیب در مدت کوتاهتری معروف و شناخته شده خواهید شد. زیرا از راه اصولی و پربازده وارد میشوید.
با طراحی سایت نام تجاری خود را به صورت رسمی و قابل اعتماد معرفی خواهید کرد، آن هم به میلیونها کاربری که شاید تا قبل از آن حتی یک بار هم نام آن را نشنیده بودند! این یعنی به حداکثر افراد کسب و کار خود توضیح میدهید و در نتیجه شانس تبدیل شدن آنها به مشتری را چندین برابر میکنید.
اما برداشتن اولین قدم برای رونق بخشیدن به کسب و کارتان با یک سوال بزرگ همراه است. طراحی سایت با وردپرس یا کدنویسی؟! کدام بهتر است؟!
برای یافتن پاسخ باید بخشهای بعدی مقاله را با دقت بالایی مطالعه نمایید.
بسیارخوب، به سراغ اولین راه میرویم، یعنی استفاده از cms یا سیستم مدیریت محتوایی به نام وردپرس!
نام آن را بسیار شنیدهاید و خالی از لطف نیست که بدانید حدود 30 درصد از کل وبسایتهای جهان با وردپرس پیادهسازی شدهاند! اما برای پاسخ به سوال طراحی سایت با وردپرس یا کدنویسی؟ بهتر است نقاط قوت و ضعف هر روش را عنوان کنیم.
نقاط قوت وردپرس:
وردپرس کاملا رایگان بوده و به راحتی میتوانید جدیدترین نسخه آن را از وبسایت رسمی وردپرس دانلود و اولین وبسایت خود را طراحی نمایید. نکته حائز اهمیت پیرامون وردپرس این است که به صورت مرتب به روز رسانی شده و توانمندتر میگردد.
از آن جایی که وردپرس در میان مردم بسیار محبوب بوده است، در نتیجه وبسایتهای بسیاری پیرامون عیبیابی و رفع خطاها در سراسر وب وجود دارند که هم به زبان لاتین و هم به زبان فارسی اقدام به پشتیبانی وردپرس میکنند.
سرعت و کارایی وردپرس واقعا بینظیر است و به همین علت از سایر cms های موجود پیشی گرفته است.
جالب است بدانید که شعار وردپرس “راهاندازی وبسایت در 5 دقیقه” است! و این یعنی در کمترین زمان و بدون پیچیدگی میتوانید یک وبسایت وردپرسی را تاسیس نمایید.
نگهداری یک وبسایت وردپرسی در سطح مبتدی نیز امکانپذیر است و نیاز به دانش تخصصی ندارد. اما بدیهی است که برای رفع باگها و مشکلات تخصصی، باید از افراد باتجربه کمک بگیرید.
نقطه قوت دیگر وردپرس که شاید پاسخ دادن به سوال طراحی سایت با وردپرس یا کدنویسی را اندکی آسان کند، حمایت گوگل از وبسایتهای وردپرسی است.
و قطعا آگاهید که این مورد اهمیت بالایی دارد زیرا به معنای این است که تلاشهای شما برای کسب رتبه برتر در نتایج گوگل به بار مینشینند و میتوانید در صفحه نخست نتایج گوگل جای بگیرید!
راهاندازی یک وبسایت شرکتی ساده تا طراحی سایت فروشگاهی همچون دیجیکالا، با این سیستم مدیریت محتوا امکانپذیر است و هیچ محدودیت خاصی گریبان گیرتان نخواهد بود.
بسیاری بر این باوراند که امنیت وردپرس پایین بوده و امکان هک و از دست رفتن وبسایت وجود دارد. اما نکتهای که مطرح میشود این است که اگر با دقت به استفاده از افزونه و قالبها بپردازید و نکات امنیتی توصیه شده را رعایت کنید، مشکلی نخواهید داشت.
گاهی به روز رسانی افزونه و یا قالب نیاز به صرف هزینه دارد و یا برخی اوقات برای افزودن به ویژگی خاص به وبسایت نیاز به کدنویسی اختصاصی دارید و با افزونه امکانپذیر نیست. در نتیجه باید هزینههای نگهداری را متقبل شوید.
اما روش دوم یا همان طراحی سایت با کدنویسی که میتواند در برخی موارد بهترین راه باشد. طراحی سایت با کمک زبانهای برنامه نویسی تحت وب نیز مزایا و معایبی به همراه دارد که به آنها اشاره خواهیم کرد.
نقاط قوت طراحی سایت با کدنویسی:
نقاط ضعف طراحی سایت با کدنویسی:
پاسخ به پرسش “طراحی سایت با وردپرس یا کدنویسی؟! کدام بهتر است؟ مانند مقایسه سیب و پرتقال است!
و این به این معناست که نمیتوان یک روش را به صورت حتمی از روش دیگر برتر دانست. زیرا هر یک مزایا و معایب خود را دارند و باید با توجه به حوزه کاری و خواستهها و اهداف، یک روش را انتخاب نمود.
پس برای آن که مناسبترین راه برای طراحی سایت را برگزینید، بهتر است با یک متخصص در این زمینه مشورت نمایید تا با انتخاب یک روش نامناسب، وقت و هزینه خود را تلف نکنید!
اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید
related blogs
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
آکادمی ایراکد
مشاوره فنی و تخصصی رایگان
جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود
Comments
جای شما در میان برندهایی که به ما اعتماد کردند، خالیست
Our Customers
Registration Form
آدرس دفتر مرکزی:
تهران ، جردن ، خیابان تابان غربی ، برج نور ، طبقه ۱
تهران ، میرداماد ، تقاطع نور و تابان غربی ، برج اداری تجاری نور ، طبقه ۱
فروش :
پشتیبانی :
همراه :
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ایراکد می باشد
Registration Form