ساخت سایت و یا راهاندازی پیج در اینستاگرام و یا هر اقدام دیگر برای ورود به دنیای اینترنت، برای بیشتر و بهتر دیده شدن انجام میگیرند. یکی از اصطلاحاتی که میزان موفقیت شما در جذب کاربر برای وبسایت را تخمین میزند، نرخ کلیک گوگل است. به همین دلیل مدیران وبسایت همواره در تلاشاند تا تجربه افزایش کلیک گوگل را لمس نمایند!
در محتوای این بار ایراکد قصد داریم تا 14 تکنیک طلایی و هدفمند برای افزایش کلیک گوگل را به اطلاعتان برسانیم تا با به کار گیری آنها، برند خود را مشهور کنید
نرخ کلیک گوگل یا CTR چیست؟
یکی از عبارتهایی که در زمینه مدیریت وبسایت و یا حوزه سئو زیاد با آن سر و کار دارید، CTR یا نرخ کلیک است. این عدد میزان کلیک روی آدرس یک وبسایت را در مقایسه با میزان نمایش آن در میان نتایج گوگل را به صورت درصد نمایش میدهد.
در واقع هر چه نرخ کلیک یا CTR یک وبسایت بالاتر باشد یعنی تعداد بیشتری از دفعاتی که وبسایت به کاربر معرفی شده ، منجر به کلیک و ورود به آن شده است.
پس در نهایت افزایش کلیک گوگل یعنی بیشتر دیده شدن محصولات و خدمات شما. زمانی که کاربران بیشتری با برند شما رو به رو شوند، شانس تبدیل شدن کاربران به مشتری نیز افزایش خواهد داشت.
به همین دلیل است که وبمسترها شدیدا به دنبال افزایش کلیک گوگل وبسایت خود هستند تا سرعت حرکت به سمت موفقیت و یک برند معروف شدن را بهبود ببخشند.
یکی از مواردی که در میان وبمسترها متداول است و با آن محبوبیت وبسایت خود را تخمین میزنند، رتبه الکسا است. الکسا سرویسی است که در سال 1996 برای تخمین ترافیک سطح وب معرفی شد. 3 سال بعد یعنی در سال 1999 آمازون این سرویس را خریداری کرد و تا امروز این سرویس زیر نظر شرکت آمازون در حال فعالیت است.
تحلیل سایت الکسا میزان ترافیک ورودی وبسایتها را تخمین و همچنین مدت زمان ماندگاری کاربر در صفحات را تعیین میکند و بر طبق آن یک رتبه یا رنک به آن وبسایت اختصاص میدهد. در نتیجه هر چه بازدید بیشتری داشته باشید، رتبه پایینتری را از الکسا کسب خواهید کرد.
پایین آوردن رتبه الکسا در واقع با افزایش کلیک گوگل همراستا هستند و هر دو محبوبیت یک وبسایت را نشان میدهند، به عنوان نمونه؛ رتبه الکسا گوگل تک رقمی است و اصلا نیازی به توضیح ندارد که چرا چنین رتبه فوقالعادهای را کسب کرده است!
بسیارخوب، حال به سراغ آن 14 تکنیکی میرویم که وعده داده بودیم. این 14 راهکار قوی برای بالا بردن ویو سایت به کارتان میآیند. پس بخش پایانی این بلاگ را به عنوان یک چک لیست قوی برای افزایش کلیک سایت نگهداری نمایید.
14 راهکار طلایی برای افزایش کلیک گوگل!
افزایش ورودی سایت درست مانند این است که افراد بیشتری به فروشگاه شما مراجعه کنند، پس در پایان شمار بیشتری نیز از محصولات شما خریداری خواهند کرد.
1. سئو:
قطعا میدانید که اولین و مطمئنترین راه برای افزایش کلیک گوگل همان سئو میباشد. دنیای سئو بسیار پیچیده و تخصصی است و تکنیکهای شگفتانگیزی دارد که ره صد ساله را یک شبه میروند!
با درستی یا نادرستی برخی از تکنیکهای سئو کاری نداریم، مقصود ما رسیدن به بهینهسازی و رتبه بالا در گوگل برای کسب بیشترین کلیک از آن است. سئو دارای بخشهای مختلفی از قبیل؛ سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال است که بهرهمندی از آنها، برندینگ را به دنبال خواهد داشت.
2. درک نیاز کاربر:
با درک نیازهای کاربر در هر موقعیتی میتوانید حجم بیشتری از کاربران را به وبسایت خود بکشانید. پس پرداختن به موضوعات ترند و جذاب دنیا به سادگی کاربران آنلاین را به وبسایت شما دعوت خواهند کرد.
3. واکنشگرا بودن:
واکنشگرا بودن یعنی یک وبسایت برای تمام ابعاد صفحه نمایش از مانیتورهای چند ده اینچی گرفته تا تلفنهای همراه، طراحی شده باشد و دچار به همریختگی در دیزاین نشود. لطفا این مورد را جز جدایی ناپذیر یک وبسایت تلقی کنید و آن را هیچگاه فراموش نکنید!
4. حجم مناسب محتوا:
طبق یافتههای اخیر بهترین حجم محتوا برای صفحات یک وبسایت حداقل 1500 کلمه است و رعایت کردن این استاندارد سبب افزایش کلیک گوگل خواهد شد.
5. به روزرسانی مقالات:
در عصری که هر روز موضوع و روش جدیدی برای امور ارائه میشود چطور مطالب قدیمی وبسایت خود را با همان شکل و شمایل گذشته به کاربر امروزی ارائه میدهید؟! این کار مشابه این است که در قرن 21 در مورد اینکه استفاده از فلاپی چقدر فوقالعاده است، مطلب بنویسید! قطعا در دنیای فلشهای چند گیگ، فلاپی منسوخ شده و شما را مسخره خواهند کرد!
پس محتواهای گذشته وبسایت را حتما به روزرسانی کنید و از سرعت رشد تکنولوژی عقب نمانید.
6. محتوا جامع و مفید:
علاوه بر به روز بودن محتوا، مفید و جامع بودن آن نیز اهمیت دارد، پس صرف اینکه موضوع محتوا جذاب و همهگیر است، هر نوع محتوای غیرمستند و اشتباهی را در اختیار کاربر قرار ندهید.
7. لینکدهی داخلی:
لینکهای داخلی کاربر را در میان صفحات وبسایتتان سرگرم کرد و مدت زمان ماندگاری وی در سایت را افزایش میدهد. این موضوع برای گوگل اهمیت داشته و در نتیجه در رتبه سئو وبسایت شما تجدید نظر خواهد کرد. در نهایت همه به افزایش کلیک گوگل منجر میشوند.
8. استفاده از بخش نظرات:
نظرات و دیدگاههای کاربران در انتهای مقاله یا پایین محتوای محصولات از نظر گوگل قابل تامل بوده و به منزله به روزرسانی محتواست. پس برای سئو و رتبه گوگل وبسایت مفید خواهد بود.
9. تبلیغات با گوگل ادز:
سیستم تبلیغاتی گوگل یا همان گوگل ادورز به وبسایتها امکان تجربه نشستن در رتبههای برتر نتایج را میدهد. به این ترتیب شما با شارژ ماهانه اکانت گوگل ادورز خود میتوانید بهتر و بیشتر دیده شوید.
10. رپورتاژ آگهی:
انتشار رپورتاژ آگهی در وبسایتهای مشهور و پربازدید، افزایش کلیک گوگل را برای وبسایت مورد نظر به همراه خواهد داشت.
11. افزایش سرعت لودینگ:
سرعت لود وبسایت را با کمک فرد متخصص این حوزه بهبود ببخشید تا زمان تلف شده کاربر را به حداقل رسانده و او را برای بازدیدهای بعدی ترغیب نمایید.
12. تحلیل رفتار بازدیدکننده:
گوگل آنالیتیکس یکی از ابزارهای کارآمد گوگل است که تحلیل رفتار کاربران را برای شما نمایان میکند. به این ترتیب میتوانید نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی و آنها را تقویت یا برطرف نمایید. بینقص بودن، بالا بردن ویو سایت را به دنبال خواهد داشت.
13. فعالیت در شبکههای اجتماعی:
شبکههای اجتماعی مانند؛ اینستاگرام، لینکدین و توئیتر فرصت خوبی برای معرفی کسب و کارها فراهم کردهاند. صحبت و یادآوری از یک برند در شبکهای اجتماعی میتوانند نقش پررنگی در افزایش کلیک گوگل داشته باشند.
14. کاهش طول نامک نوشتهها:
طبق بررسیهای انجام شده هر چه نامک نوشته شما کوتاهتر باشد شانس بیشتری برای دریافت کلیک خواهید داشت. البته لازم به ذکر است مفهوم داشتن نامک نیز اهمیت بالایی دارد. پس برای افزایش کلیک گوگل، نامک نوشتههای وبسایت خود را بین 2 تا 5 کلمه و به صورت روشن و بامفهوم در نظر بگیرید.
در پایان …
افزایش کلیک گوگل و داشتن بازدیدکننده بیشتر رویایی است که رسیدن به آن ممکن است. تنها باید به جنبهها و بخشهایی که سایر وبسایتهای رقیب فراموش کردهاند گریزی بزنید و خود را تقویت نمایید.
این 14 تکنیک دقیقا همان نکاتی هستند که ممکن است گاهی از یاد بروند و نارضایتی از کاهش ترافیک را ایجاد کنند. اما همیشه کسانی موفق هستند که طور دیگری به موضوعات نگاه کرده و راهکارهای خود را خلق کنند!
پس این 14 راهکار تضمین شده را همواره به یاد داشته باشید!