ایراکد > آکادمی > آموزش طراحی اپلیکیشن > بهترین پلتفرم ها برای انتشار اپلیکیشن( گوگل پلی، اپ استور و بازار)
امروزه اپلیکیشنها جزئی جداییناپذیر از زندگی ما هستند و تقریبا برای هر کاری یک اپلیکیشن وجود دارد. خیلی از کارهایی که در گذشته باید ساعتها برای آنها وقت میگذاشتیم یا هزینه میکردیم، با استفاده از اپلیکیشنهای که در وبسایت های انتشار اپلیکیشن منتشر شده اند و روی گوشیهای هوشمند نصب میشوند، قابل انجام هستند.
افزایش استفاده از اپلیکیشنها، فرصتی مناسب برای توسعهدهندگان آنها فرآهم آورده است تا بازاری قوی برای خود ایجاد کنند. اکثر اپلیکیشنهای موبایل رایگان هستند ولی همین اپلیکیشنهای رایگان نیز با استفاده از تبلیغات میتوانند درآمدهای خوبی برای توسعه دهندگان خود داشته باشند.
برای توسعه اپلیکیشن اولین گام، طراحی اپلیکیشن در قالب یک ایدهی ناب است. سپس باید ایدهی خود را با استفاده از برنامهنویسی اندروید یا iOS به یک اپلیکیشن تبدیل کنید و در آخر نیز باید مکانی برای انتشار اپلیکیشن خود بیابید.
توسعهدهندگان اپلیکیشنها در کشور ما معمولا از گوگل پلی یا بازار برای انتشار اپلیکیشن خود استفاده میکنند در ادامه این مقاله، بهرین روشهای انتشار اپلیکیشن را به شما معرفی میکنیم.
گوگل پلیاستور با دارابودن بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال، بدون شکل یکی از بزرگترین پتفلرمها برای انتشار اپلیکیشن است. اگر تاکنون اپلیکیشینی در پلیاستور گوگل منتشر نکردهاید، ممکن است فکر کنید این کار خیلی سخت است. این اپاستور نیز مانند اپاستورهای دیگر قوانین خودش را دارد و برای پیشگیری از مشکلات بعدی باید از این قوانین به خوبی آگاه باشید.
برای اینکار میتوانید با یک حساب کاربری گوگل که از قبل داشتهاید اقدام کنید یا اینکه یک حساب کاربری جدید در گوگل بسازید و برای شروع باید مبلغ ۲۵ دلار پرداخت کنید تا یک حساب کاربری در کنسول گوگل پلی داشته باشید. ممکن است فرآیند نامنویسی شما در این سرویس، ۴۸ ساعت طول بکشد.
اگر قصد دارید دانلود اپلیکیشن شما در پلیاستور گوگل پولی باشد، باید یک پروفایل مرکز پرداخت مثل یک حساب کاربری بازرگانی ایجاد کنید. برای این کار مطابق مراحل زیر عمل کنید:
۱- وارد حساب کاربری کنسول پلیاستور گوگل خود شوید.
۲- روی گزینهی «Download Reports-Financial» کلیک کنید.
۳- یک حسابکاربری بازرگانی را از آنجا انتخاب کنید.
۴- اطلاعات کسب و کار خود را وارد نمایید.
۱- به تب «All applications» بروید.
۲- روی گزینهی «Create Application» کلیک کنید.
۳- زبان اپلیکیشن خود را انتخاب نمایید.
۴- یک اسم برای اپلیکیشن خود انتخاب کنید.
۵- روی گزینهی «Create» کلیک کنید.
بعد از طراحی اپلیکیشن فروشگاهی و پیش از انتشار اپلیکیشن خود باید فهرست استور آن را آماده کنید. این فهرست شامل تمامی جزئیاتی است که در فهرست اپلیکیشن شما در گوگل پلی به مشتریان نمایش داده میشوند. این اطلاعات عبارتند از:
برای اینکار باید یک «App release» در حساب کاربری کنسول گوگلپلی خود ایجاد کنید. برای این کار ابتدا اپلیکیشنی را که درست کردهاید انتخاب کرده و به بخش «Release management» و سپس «App releases» بروید. در اینجا میتوانید اپلیکیشن خود را آپلود کنید.
یک سیستم امتیازدهی برای اپلیکیشن خود ایجاد کنید تا کاربران نظرشان را راجع به اپلیکیشن شما منعکس کنند.
یک قیمت برای اپلیکیشن خود انتخاب کرده و کشورهایی را که میخواهید اپلیکیشن شما در آنها عرضه شود انتخاب کنید.
بعد از مرور اطلاعاتی که تا اینجا وارد کردهاید میتوانید با انتخاب گزینهی «Confirm rollout» اپلیکیشن خود را منتشر کنید.
مراحل انتشار اپلیکیشن به عنوان مثال یک اپلیکیشن فروشگاهی در اپاستور شرکت اپل تا حدود زیادی مشابه با انتشار اپلیکیشن در گوگل پلیاستور است. هزینههای انتشار اپلیکیشن در اپاستور بسیار بالاتر از پلیاستور است و تنها برای داشتن یک حساب توسعهدهنده در «برنامهی توسعهدهندهی اپل»، سالانه باید مبلغ ۹۹ دلار پرداخت کنید. به طور کلی اپلیکیشنهایی که در اپاستور منتشر میشوند، نسبت به اپلیکیشنهای پلیاستور، کیفیت و امنیت بالاتری دارند.
برای انتشار اپلیکیشن در بازار که یک اپاستور ایرانی است، باید با استفاده از یک حساب کاربری گوگل! ابتدا یک حساب کاربری در کافه بازار بسازید. سپس اطلاعاتی مانند نام و کد ملی و … که از شما خواسته میشود، با دقت پر کنید. در مرحلهی بعدی از انتشار اپلیکیشن در بازار باید یک پروفایل عمومی برای خود بسازید و پس از تأیید هویت شما، ساخت حساب کاربری در کافه بازار به پایان میرسد.
در پروفایل خود به بخش پیشخوان رفته و پس از خواندن قوانین و در صورتی که مورد تأیید شما هستند، روی گزینهی «قرارداد را میپذیریم» کلیک کنید.
در مراحل بعدی به راحتی میتوانید درخواست انتشار اپلیکیشن در بازار را داده و فایل APK اپلیکیشن خود را بارگذاری کنید. سپس اطلاعات اپلیکیشن که به کاربر نمایش داده میشوند را ثبت نمایید.
در مرحلهی آخر میتوانید تصاویر اپلیکیشن خود را روی استور اپلیکیشن ایرانی بازار، آپلود کنید.
به دلیل تحریم سیستم بانکی جمهوری اسلامی ایران و عدم امکان ایجاد حساب کاربری تجاری برای کاربران ایرانی، شرکتهای واسطه چنین خدماتی به مشتریان خود در ایران عرضه میدهند. شما با پرداخت مبلغی به یک شرکت واسطه، میتوانید اپلیکیشن خود را در پلیاستور گوگل یا اپاستور اپل منتشر کنید.
خوب است بدانید که انتشار اپلیکیشن در اپ استور، گوگل پلی و بازار بستری را برای توسعه دهندگان فراهم میکند تا بتوانند با دسترسی به کاربران گسترده خود از قابلیت ها و مزیت های این پلتفرم ها بهره مند شوند. با این حال مزیت های انتشار اپلیکیشن در وب سایت های مختلف عبارتند از :
گوگل پلی را میتوان به عنوان یکی از وب سایت های قدرتمند در حوزه انتشار اپلیکیشن معرفی نمود که به دلیل برخورداری از قابلیت هایی همچون امنیت و غیره توانسته اعتماد اکثر کاربران را به خود جلب کند. با این حال از مزیت های انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی میتوان موارد زیر را بیان نمود:
• دسترسی به کاربران اندروید
حضور میلیون ها کاربر اندروید در گوگل پلی نشان از این است که این پلتفرم بستر مناسبی برای توسعه دهندگان است که میتوانند به بازار بزرگ کاربران اندروید دسترسی یابند و تمامی نیازهای آنها را با ارائه نسخه های مختلف اپلیکیشن برآورده کنند.
• قیمت مناسب
گوگل اعلام کرده است که برای انتشار اپلیکیشن خود تنها 30 درصد از خریدهای درون برنامه ای و برنامه ها را پوشش میدهد و 70 درصد باقی مانده را توسعه دهندگان برعهده دارند. به بیان دیگر توسعه دهندگان با قیمتی مناسب میتوانند برنامه های خود را در گوگل پلی انتشار دهند. این موضوع باعث شده تا سالانه توسعه دهندگان و کاربران بسیاری رضایت بالایی از انتشار برنامه در این پلتفرم داشته باشند.
• تنوع خدمات
تنوع خدمات در گوگل پلی به نحوی است که کاربران میتوانند در کنار دانلود برنامه ها به بخش های مختلفی همچون کتابها، فیلمها و موسیقی و غیره دسترسی داشته باشند و چه بسا با قیمتی پایین تری بتوانند از محتواهایی باکیفیت HD استفاده کنند. بهره مندی از کارت های هدیه و تخفیفات آنها از دیگر مزیت های انتشار برنامه در گوگل پلی است.
در خصوص مزیت های انتشار اپ در اپ استور میتوان گفت:
• معیارهای کیفی دقیق
حضور معیارها و استانداردهای کیفی بالا در اپ استور برای پذیرش اپلیکیشن ها نشان دهنده این موضوع است که اپلیکیشن هایی در این پلتفرم منتشر میشوند که از کیفیت بالایی برخوردار باشند. شاید در نگاه اول موضوع چالش برانگیزی به نظر آید اما باعث میشوند تا کاربران بسیاری به آن اعتماد کنند.
• دسترسی به کاربران ios
اپ استور تنها پلتفرم رسمی است که تنها اپلیکیشنهایی با سیستم عامل ios میتوانند در آن انتشار یابند. این در حالی است که امکان دسترسی توسعه دهندگان به کاربرانی که تمایل به خرید درون برنامه ای دارند در این پلتفرم وجود دارد.
• امکانات بازاریابی
تبلیغات و معرفی اپلیکیشنها در اپ استور به گونهای است که میتواند اپلیکیشنهای برتر را به صورت ویژه معرفی کرده و تخفیفهای باورنکردنی ارائه دهد.
بازار از محبوب ترین پلتفرم های ایرانی برای انتشار برنامه های اندرویدی است. آنچه باعث شده تا توسعه دهندگان داخلی آن را به عنوان یکی از گزینه های اصلی و مناسب برای انتشار اپلیکیشن انتخاب کنند، ویژگی ها و مزیت های منحصر به فرد آن است که عبارتند از:
• پشتیبانی از پرداخت ریالی
از مزیت های اصلی انتشار اپلیکیشن در بازار میتوان به پشتیبانی از پرداخت ریالی اشاره نمود که انجام خریدهای درون برنامه ای و اشتراک ها را برای کاربران ایرانی آسان تر نموده است.
• تحلیل و گزارش دهی دقیق
ارائه ابزارهای تحلیلی قدرتمند در بازار به توسعه دهندگان این امکان را میدهند تا بتوانند با رصد رفتار کاربران استراتژی های خود را بهبود دهند. مدیریت و تحلیل گزارشات مالی شفاف از دیگر مزیت هایی است که پلتفرم بازار در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
• امکانات تبلیغاتی ویژه
در بازار با بهره مندی از ابزارهای تبلیغاتی متنوع میتوان علاوه بر جذب کاربران جدید به افزایش دیده شدن نیز کمک کرد. از طرفی با دسته بندی اپلیکیشن های محبوب و ترند میتوان فضایی را ایجاد کرد تا بیشتر در معرض دید کاربران باشد و در نهایت باعث افزایش آمار دانلودها شود.
در این مقاله سعی کردیم با بررسی مراحل انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی، اپ استور و بازار و مزیت های هر یک اطلاعات مفید و کاربردی در این خصوص در اختیارتان قرار دهیم.
اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید
related blogs
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
همیشه در کنار شما هستیم
برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.
آکادمی ایراکد
مشاوره فنی و تخصصی رایگان
جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود
Comments
جای شما در میان برندهایی که به ما اعتماد کردند، خالیست
Our Customers
Registration Form
آدرس دفتر مرکزی:
تهران ، جردن ، خیابان تابان غربی ، برج نور ، طبقه ۱
تهران ، میرداماد ، تقاطع نور و تابان غربی ، برج اداری تجاری نور ، طبقه ۱
فروش :
پشتیبانی :
همراه :
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ایراکد می باشد
Registration Form