کدام زبان برنامه نویسی وب را آموزش ببینید؟

برنامه نویسی وب

مقدمه

در دنیای زندگی میکنیم که اینترنت حرف اول را می زند با داشتن علاقه و انگیزه می توانیم به یک نقطه مطلوب در کد نویسی سایت دست پیدا کنیم دنیا در حال پیشرفت است و ما باید هر روز آپدیت(به روز) باشیم ما باید خود را هر چه سریع تر با شرایط وفق دهیم در غیر اینصورت از دیگر رقبا عقب میمانیم. خلاقیت و پشتکار می تواند ما را در این مهم ثابت قدم کند گاهی وقت ها یک تلنگر کوچک کافی است تا ما به آرزوهای خود برسیم پس چه بهتر که در این راه سختی ها و مشکلات را پشت سر بگذاریم و به آینده ای بهتر بیاندیشیم در این مقاله سعی براین مهم داریم که با انواع زبان های برنامه نویسی تحت وب و کاربرد های آن آشنا شویم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

در دنیای زندگی میکنیم که اینترنت حرف اول را می زند با داشتن علاقه و انگیزه می توانیم به یک نقطه مطلوب در کد نویسی سایت دست پیدا کنیم دنیا در حال پیشرفت است و ما باید هر روز آپدیت(به روز) باشیم ما باید خود را هر چه سریع تر با شرایط وفق دهیم در غیر اینصورت از دیگر رقبا عقب میمانیم. خلاقیت و پشتکار می تواند ما را در این مهم ثابت قدم کند گاهی وقت ها یک تلنگر کوچک کافی است تا ما به آرزوهای خود برسیم پس چه بهتر که در این راه سختی ها و مشکلات را پشت سر بگذاریم و به آینده ای بهتر بیاندیشیم در این قسمت از آموزش برنامه نویسی سعی براین مهم داریم که با انواع زبان های برنامه نویسی تحت وب و کاربرد های آن آشنا شویم.

کدام زبان برنامه نویسی وب

اگر بخواهید بطور کلی فرض کنید ما دو نوع وب سایت داریم اولی استاتیک یا ایستا است دومی داینامیک یا پویا است.

وب سایت های ایستا : به وب سایت هایی گفته می شود که در واقع محتوای آن ثابت است و در صورتی که ما بخواهیم محتوای جدید به آن اضافه کنیم باید سایت دوباره کد نویسی شود.

وب سایت های پویا : وب سایت های داینامیک یا پویا بدین صورت است که با یک بار کد نویسی کرنل یا هسته سایت برای وارد کردن محتوای جدید نیاز به برنامه نویسی مجدد نیست.

 

در این بخش ما در ارتباط با زبان های برنامه نویسی frontend سایت صحبت خواهیم کرد و شما را با این مقوله آشنا می کنیم…

 

از html شروع کنیم

Html مخفف Hypertext Markup Language می باشد ، html را یک زبان نشانه گذاری یا نماد گذاری می نامند که چهار چوب و پایه و اساس یک سایت تحت وب را تشکیل می دهد. اگر بخواهید در زمینه برنامه های کاربردی وب فعالیت کنید html زبانی است که پایه است و حتمی نیاز است که آن را یاد بگیرید.

Css ، زبانی مخصوص فرم دهی (استایل دهی)

Css مخفف Cascade Style Sheets می باشد که یکی دیگر از زبان های نشانه گذاری در زمینه طراحی وب به حساب می آید

اگر بخواهید به سایت خود رنگ لعاب یا نما بدهید css بهترین گزینه است چون بدون این زبان چهار چوب سایت یا html  نما پیدا نمیکند یا به طور عامیانه به خود استایل نمیگیرد.

زبان پایه اسکریپت نویسی یا جاوا اسکریپت

بعد از زبان های برنامه نویسی html و css احساس نیاز به یک برنامه سمت کاربر بود تا خدماتی مانند اعتبار سنجی فرم ها ، برقراری ارتباط با سرور و انجام برخی امور سمت کاربر را انجام دهد که زبان html  توانایی این کار را نداشت.

به کمک زبان جاوا اسکریپت شما می تواند قسمت های مختلف سایت خود را کنترل نمایید ، کتابخانه های جاوا اسکریپت بسیار مهم هستند تکنولوژی Ajax نیز بر این پایه پیاده سازی شده همانطور که گفته شد جاوا اسکریپت شامل کتابخانه هایی است که هر کدام می توانند در قسمت های مختلفی ، کابرد داشته باشند به طور مثال کتابخانه های بزرگی مثل jQuery و Angular js

 

و اما زبان های برنامه نویسی که برای backend سایت مورد استفاده قرار میگیرند شامل :

  • Php
  • Asp.net
  • Django
  • Jsp

 

مهم ترین زبان برنامه نویسی ، php

بیش از 70 درصد وب سایت های دنیا برای ارائه خدمات برنامه نویسی از این زبان استفاده می کنند ،php یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است  به این معنی که کد های نوشته شده بر روی سرور اجرا می شوند و در نهایت خروجی برای کاربر ارسال می شود.

Php یک زبان برنامه نویسی متن باز است که در سال 1995 توسط راسموس لردورف ایجاد و ارائه شد بدلیل متن باز بودن این زبان برنامه نویسی همه می توانند به صورت رایگان از آن بهره ببرند.

از این زبان برنامه نویسی به منظور توسعه و کاهش وقت در cms ها استفاده شده این برنامه ها شامل :

  • ورد پرس : سیستم مدیریت محتوا
  • جوملا : سیستم مدیریت محتوا
  • دروپال : سیستم مدیریت محتوا
  • اپن کارت : فروشگاه ساز آنلاین
  • مجنتو : فروشگاه ساز آنلاین

بیشتر بخوانید :

Asp.net

از جمله زان های برنامه نویسی مطرح می باشد که در زمینه برنامه نویسی وب کابرد دارد.  این زبان برنامه نویسی کامل کننده زبان Asp می باشد که توسط شرکت مایکروسافت در چهار چوب نرم افزار .net ارائه شده

از جمله خوبی های کار با نرم افزار Asp.net  این است که تمامی ابزار های مورد نیاز برای طراحی رابط کابری و کدنویسی در دسترس قرار دارد می توانید یک صفحه والد ایجاد کنید که یک سری خصوصیات مشترک را دارا باشند تا وقتی که شما صفحه فرزند را ساختید راحت بتوانید این خصوصیات را از والد به ارث ببرید.

مزایای طراحی یک وب سایت حرفه ای با Asp.Net

  • امکان مشکل یابی و رفع خطا
  • کامپایل شدن صفحات وب
  • توسعه آن تحت زبان .NET FRAMEWORK

Jsp ، نسخه جاوا برای برنامه نویسی تحت وب

JSP یا به اختصار Java Server Page  توسط شرکت  sun ارائه شده با استفاده از کلید واژها می توانید از

قطعه کدهای جاوا در صفحات وب خود استفاده کنید  با اینکار می توانید یک وب سایت پویا راه اندازی کنید

درزمینه های مختلفی کاربرد دارد ارتباط با پایگاه داده و تبادل اطلاعات ، بررسی رویداد های مختلف و پیاده سازی روال ها و …..

 

 

مزایای استفاده از jsp در چگونگی طراحی صفحات سایت :

1-آسان بودن ویرایش فایل ها و عدم وابستگی به ویرایشگر خاص. به طور مثال طراحی صفحات ASP.Net وابسته به استفاده از ویرایشگر Visual Studio می باشد.

2-قابلیت تفکیک کدها به دو دسته کدهای گرافیکی و کدهای پویا، به منظور افزایش سرعت اجرا

3-قابلیت استفاده مجدد اجزا توسط Javabeans and EJB

نتیجه گیری :

این مقاله با هدف نشان دادن برنامه های ساده پر کاربرد در زمینه وب است ، هدف این مقاله آشنایی کاربر با نرم افزار های روز دنیا و آشنا کردن او با کابرد هر نرم افزار در بازار کار و پیدا کردن انگیزه و خلاقیت در زمینه برنامه های تحت وب و پیدا کردن یک نقطه شروع برای بدست آوردن سرمایه و راهنمایی در پیشرفت او در حوزه هر کدام از نرم افزار های تحت وب است.

اگر در حال حاضر فرصت مطالعه این مقاله را ندارید، می توانید فایل PDF آن را دریافت کنید

related blogs

مقالات مرتبط

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

همیشه در کنار شما هستیم

برای توسعه کسب و کارتان ، تا انتها در کنار شما هستیم . بدون نگرانی به فکر پیشرفت باشید.

آکادمی ایراکد

مشاوره فنی و تخصصی رایگان

جهت دریافت خدمات مشاوره و یا سفارش طراحی سایت و اپلیکیشن، سئو و سایر خدمات شرکت فرم زیر را تکمیل نمایید.مشتاقانه پاسخگوی شما خواهیم بود

Comments

دیدگاه ها و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ثبت سفارش

Registration Form