ایراکد

ارائه راهکارهای خلاقانه جهت هوشمند سازی و مدیریت کسب و کار

بهبود سئوی سایت 16 نکته طلایی

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

فهرست محتوا

افزونه های کاربردی وردپرس

اگر طراحی سایت وردپرسی انجام داده اید یا  را مدیریت می کنید که سئوی مناسبی ندارد، پس باید با افزونه های وردپرس آشنایی داشته باشید. مطمئناً فرصت بازدید بیشتر از سایت خود و گرفتن رتبه ی اول گوگل را از دست می دهید. در سال 2020 ترافیک جستجو توسط بازاریاب ها به عنوان معیار اصلی برای تعیین موفقیت در تولید محتوا تعیین شده است. همچنین بر اساس جدیدترین آمار نظرسنجی بازاریابی محتوای SEMrush، اکثر کسب و کارها از سئو به عنوان بهترین روش برای بهبود عملکرد محتوا نام برده اند.

اما چگونه می توان متوجه شود که سایت شما برای موتورهای جستجو بهینه شده است؟ در فهرست افزونه های وردپرس، می توانید طیف وسیعی از افزونه های سئو را بیایدکه به شما کمک می کند بدون در نظر گرفتن توانایی سئو، سایت خود را به سطح بالاتری برسانید. برای برخورداری از مزایای شرکت خدمات سئو می توانید با ما در ارتباط باشید.

 

افزونه های کاربردی وردپرس

 

سئو یا بهینه‌سازی موتور جستجو، به مجموعه‌ای از روش‌هایی گفته می‌شود که با هدف بهبود جایگاه سایت شما در نتایج موتور جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو، استفاده می‌شوند. در واقع، اگر سایت شما در نتایج بالاتر قرار گیرد، احتمال دیده شدن آن توسط کاربران بیشتر می‌شود و در نتیجه بازدید و فروش شما افزایش می‌یابد. در این مقاله، به نکاتی که باید برای بهبود سئوی سایت خود توجه کنید، می‌پردازیم.

مراحل بهبود سئوی سایت

در این مقاله به روش‌های بهبود سئوی سایت می‌پردازیم:

1. بهینه‌سازی محتوا:

محتوای خوب و کاربردی باعث جذب کاربران به سایت شما می‌شود و موجب افزایش بازدید و افزایش موقعیت سایت شما در نتایج جستجو می‌شود. محتوای مطالب باید مرتبط و جذاب باشد و با استفاده از کلمات کلیدی در محتوا، عنوان و توضیحات کوتاه، سئو را بهبود دهید.

2. بهینه‌سازی تصاویر:

تصاویری که در سایت استفاده می‌کنید باید با نام‌هایی که مرتبط با محتوای سایت است نام‌گذاری شده و حجم آنها کمتر از ۱۰۰ کیلوبایت باشد.

3. بهینه‌سازی برچسب‌های HTML:

استفاده از برچسب‌های HTML مرتبط با محتوای سایت به سئو کمک می‌کند. علاوه بر برچسب‌های هدر، استفاده از برچسب‌های meta description و meta keywords برای توضیح محتوای صفحه بسیار مفید است.

4. بهینه‌سازی صفحه اصلی:

صفحه اصلی سایت باید شامل توضیحاتی درباره شرکت و خدماتی که ارائه می‌دهید باشد. ایجاد پیوندهای داخلی و خارجی مرتبط با محتوای سایت و استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با محتوای سایت، نقش مهمی در بهبود سئو سایت شما دارد.

5. بهینه‌سازی سرعت بارگیری:

سرعت بارگیری سایت بسیار مهم است و از آنجا که کاربران بیشتر از دستگاه‌های همراه به سایت مراجعه می‌کنند، سایت شما باید برای بارگیری در دستگاه‌های همراه بهینه‌سازی شده باشد.

6. ارائه محتوای با کیفیت

اگر محتوای سایت شما با کیفیت و ارزشمند باشد، احتمال زیادی وجود دارد که کاربران به طور طبیعی به آن مراجعه کنند و برای بهبود سئو سایت شما هم بسیار موثر است. مطالب بی‌ارزش و بدون مفهوم، گوگل را به گمراهی می‌اندازد و به هیچ وجه به بهبود رتبه سایت شما کمک نمی‌کند.

7. سرعت لود صفحات

سرعت لود صفحات یکی از عوامل مهم برای بهبود سئو است. صفحاتی که بیشتر از 3 ثانیه به طول می انجامند، باعث افت رتبه در گوگل و افزایش نرخ خروج می شوند. برای بهبود سرعت لود صفحات می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

  • بهینه سازی تصاویر: تصاویر باید به صورت بهینه و به سایز مناسب در آورده شوند تا سرعت لود صفحات افزایش یابد.
  • استفاده از شبکه توزیع محتوا (CDN): با استفاده از CDN، محتوای وب سایت شما روی سرور های مختلف در سراسر جهان ذخیره شده و به صورت موازی به کاربر ارائه می شود، که سرعت لود صفحات را افزایش می دهد.
  • حذف کدهای اضافی و تمیز کردن کد: کدهای اضافی مانند فایل های CSS و جاوااسکریپت غیرضروری بوده و با حذف آنها سرعت لود صفحات بهبود می یابد.
  • بهینه سازی فایل های CSS و جاوااسکریپت: با ترکیب فایل های CSS و جاوااسکریپت و کاهش حجم آنها، سرعت لود صفحات بهبود می یابد.
  • استفاده از فشرده سازی Gzip: با استفاده از فشرده سازی Gzip، حجم فایل های وب سایت کاهش یافته و سرعت لود صفحات افزایش می یابد.

8. بهبود تجربه کاربری

بهبود تجربه کاربری (UX) نیز می تواند به بهبود سئو و رتبه وب سایت شما در گوگل کمک کند. تجربه کاربری برای کاربران شما بسیار مهم است و تاثیر قابل توجهی بر روی رتبه سایت شما در گوگل خواهد داشت.

9. سئوی لینک‌های داخلی

سئوی لینک‌های داخلی یکی از مهمترین اصول سئوی سایت است. لینک داخلی به معنی هدایت کاربران به بخش‌های مختلف سایت شما می‌باشد. همچنین، لینک داخلی به بالابردن سئوی صفحات سایت کمک می‌کند. برای بهبود سئوی لینک‌های داخلی، باید به چند نکته توجه کنید:

  • استفاده از لینک داخلی با کلمات کلیدی دقیق: در صورتی که بخواهید به یک بخش دیگر از سایت خود لینک بدهید، از کلمات کلیدی دقیق آن بخش به عنوان متن لینک استفاده کنید. برای مثال، در صورتی که بخواهید به بخش محصولات خود لینک دهید، از عبارت “محصولات” به عنوان متن لینک استفاده کنید.
  • تعداد لینک داخلی در هر صفحه: تعداد لینک داخلی در هر صفحه باید به گونه‌ای باشد که کاربر را به سایر صفحات سایت هدایت کند، اما از ایجاد شلوغی بر روی صفحه جلوگیری شود. بهترین روش برای این کار، استفاده از لینک داخلی در قالب منوی سایت می‌باشد.
  • برقراری لینک داخلی به صفحات مرتبط: این مورد نیز بسیار مهم می‌باشد. لینک‌های داخلی باید به صفحات مرتبط و قابلیت مقایسه با صفحه فعلی داشته باشند. این کار به کاربران کمک می‌کند تا بهتر متوجه محتوای سایت شما شوند.
  • استفاده از برچسب های نقشه سایت: استفاده از برچسب های نقشه سایت (Sitemap) به گوگل و دیگر موتورهای جستجو کمک می‌کند تا صفحات شما را به کابران نشان دهد.
  • کاربران خود را با نام کاربری علامت گذاری کنید و اطلاعات حساب کاربری خود را به روز رسانی کنید.
  • مطمئن شوید که سایت شما روی یک سرور پایدار و قابل اطمینان قرار دارد. همچنین بهتر است از یک شرکت معتبر و قابل اعتماد برای میزبانی سایت خود استفاده کنید.
  • محتوای سایت شما باید اصیل و مفید باشد. از استفاده از محتوای کپی شده و پاراگراف‌های مشابه در سایر سایت‌ها خودداری کنید.
  • از عنوان و توضیحات صحیح برای هر صفحه استفاده کنید. این اطلاعات در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده می‌شوند و باید برای جذب ترافیک مناسب بهینه شوند.
  • از کلمات کلیدی مناسب و دقیق در محتوای سایت خود استفاده کنید. اما از پر کردن صفحات با کلمات کلیدی به عنوان روش‌های تقلبی سئو خودداری کنید. این می‌تواند باعث کاهش رتبه سایت شما در نتایج جستجو شود.
  • استفاده از لینک‌های داخلی و خارجی مناسب و بهینه. لینک داخلی به معنی لینک دادن به صفحات دیگر درون سایت است که به کاربران کمک می‌کند تا به صفحات مرتبط دیگر بروند. لینک خارجی به معنی لینک دادن به سایت‌های دیگر است که به کاربران کمک می‌کند تا به منابع مفیدتر دسترسی پیدا کنند. استفاده از لینک‌های مناسب و بهینه می‌تواند به بهبود سئو سایت کمک کند.

 

10. استفاده از کلمات کلیدی مناسب

استفاده از کلمات کلیدی مناسب و دقیق، برای بهبود جایگاه سایت شما در نتایج موتور جستجو بسیار مهم است. برای انتخاب کلمات کلیدی، باید به محتوای سایت خود توجه کنید و با استفاده از ابزارهایی مانند Google Keyword Planner و SEMrush، کلماتی را که بیشترین جستجو را در موتورهای جستجو دارند، شناسایی کنید و در محتوای سایت خود به آنها استفاده کنید.

11. بهینه‌سازی محتوای سایت

محتوای سایت باید مناسب و مفید برای کاربران باشد. باید تلاش کنید تا محتوای سایت شما با ارزش و مرتبط با موضوع سایت باشد. همچنین، باید محتوای سایت خود را بهینه کرده و از تصاویر با کیفیت و محتوای ویدئویی استفاده کنید. همچنین، باید به جایگاه عنوان، meta description و meta keyword هر صفحه توجه کنید.

12. ارتباطات خارجی سایت

ارتباطات خارجی شامل لینک‌هایی است که به سایت شما از سایت‌های دیگر به سایت شما داده می شود.

13. بهینه‌سازی متا تگ‌های صفحات

متا تگ‌ها در قسمت هدر صفحات سایت قرار می‌گیرند و به موتورهای جستجو اطلاعاتی از صفحات شما در مورد محتوا، کلمات کلیدی و … را ارائه می‌دهند. بهینه‌سازی متا تگ‌ها برای بهبود سئوی صفحات سایت شما بسیار حائز اهمیت است. از دو متا تگ اصلی یعنی متا توضیحات (meta description) و متا عنوان (meta title) حتما باید استفاده کنید.

14. متا توضیحات (meta description):

متا توضیحات در واقع توضیح کوتاهی درباره صفحه است که در نتایج جستجو به کاربران نمایش داده می‌شود. توضیحات دقیق و کامل با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با صفحه ارائه شود تا کاربران بهتر بتوانند درک کنند که صفحه در مورد چیست. تعداد کاراکترهای متا توضیحات باید حدود ۱۶۰ کاراکتر باشد.

15. متا عنوان (meta title):

متا عنوان عنوان صفحه در قسمت هدر صفحه است که توسط موتورهای جستجو برای نمایش در نتایج جستجو استفاده می‌شود. این عنوان باید برای هر صفحه متفاوت باشد و شامل کلمات کلیدی مرتبط با محتوای صفحه باشد. تعداد کاراکترهای متا عنوان باید حدود ۶۰ کاراکتر باشد.

16. استفاده از لینک داخلی برای بهبود سئوی سایت

استفاده از لینک داخلی برای بهبود سئو سایت بسیار مفید است. این کار به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا به راحتی به بخش‌های مختلف سایت دسترسی پیدا کنند و صفحات را به صورت کامل اسکن کنند. همچنین لینک داخلی به کاربران نیز کمک می کند.

 

نهایتاً، برای بهبود سئو سایت خود باید از تکنیک‌های سیاه پوشیده و غیر اخلاقی دوری کنید و به جای آن، باید با تمرکز بر محتوای کیفی و برنامه‌ریزی مناسب، سایت خود را بهبود بخشید. به‌خصوص در دنیای امروز، که استفاده از تکنولوژی در همه جای زندگی‌مان حضور دارد، پایداری در بهبود سئو و بهره‌وری سایت، می‌تواند در برابر رقبای شما تفاوت قابل توجهی ایجاد کند.

افزونه های وردپرس چیست؟

افزونه ها ابزارهایی هستند که به سایت وردپرس شما اضافه می شوند تا ظاهر، عملکرد و کارایی کلی آن را بهبود ببخشند. امکان نصب بیش از یک افزونه را دارید، و اگر به درستی از آن استفاده کنید می تواند به بهبود چشمگیر تجربه کاربری سایت شما کمک کند. خبر خوب این است که شما می توانید بدون نیاز به یادگیری کدنویسی، از این افزونه ها در سایت خود استفاده کنید.

با در اختیار داشتن بیش از 55000 افزونه ی وردپرس در مخزن وردپرس، کیفیت هر افزونه می تواند متفاوت باشد. برخی از آن ها ممکن است سرعت سایت شما را کم کنند یا بر اساس تنظیمات فردی شما برای وب سایتتان مناسب نباشد.

علاوه بر این، همه افزونه های وردپرس رایگان نیستند. اما بسیاری از آن ها freemium هستند، به این معنی که آنها افزونه های رایگان وردپرس هستند و دارای گزینه پولی برای دسترسی کاربران به ویژگی های اضافی هستند.

نحوه نصب افزونه سئو در وردپرس

سه روش مختلف برای نصب افزونه های سئو وردپرس وجود دارد:

 

  1. نصب از طریق داشبورد WP
  2. نصب از طریق ادمین Plug Upload برای افزونه هایی که در لیست فهرست نیستند.
  3. نصب دستی با استفاده از FTP

 

نکته حرفه ای: هنگام بارگذاری افزونه ها در یک سایت وردپرس ممکن است مشکلاتی بوجود بیاید. قبل از بارگذاری و فعال سازی، نسخه ی پشتیبانی (back up) از سایت خود تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل اطلاعات خود را از دست ندهید.

اگر دارای یک سرور dev برای طراحی وب سایت خود هستید تا تغییرات را به کمک آن آزمایش کنید، در این صورت می توانید هر زمان که می خواهید ابتدا افزونه ها را بارگذاری و فعال کنید تا مطمئن شوید هیچ مشکلی برای وب سایت یا سرعت سایت شما ایجاد نمی کند.

افزونه های برتر سئو برای وردپرس

آیا نمی دانید کدام افزونه سئو برای وردپرس بهترین است؟ افزونه های بسیار خوبی برای سئو وردپرس وجود دارد که افزونه انتخابی شما به نیازهای شخصیتان در وردپرس بستگی دارد. اما مهم است بدانید همه ابزارهای سئو برابر نیستند و برخی از آن ها قطعاً بهتر از بقیه هستند.

احتمالا انتخاب یکی از این افزونه ها آسان نیست بنابراین ما با توجه به تعداد افزونه های پیشنهادی، آنها را به دسته های رایگان، مدیریت فنی، پرداختی و تصاویر تقسیم کردیم تا با کمک این راهنما بتوانید بهترین افزونه را برای سایت وردپرس خود انتخاب کنید.

افزونه های رایگان سئو وردپرس

این لیست شامل افزونه هایی ست که هم نسخه رایگان و هم نسخه پولی دارند.

  1. Yoast SEO

افزونه Yoast SEO  وردپرس بیش از یک دهه است که وجود دارد و بیش از پنج میلیون وب سایت آن را نصب کرده اند و این افزونه یکی از محبوب ترین گزینه ها است.

 

یکی از بهترین ویژگی های Yoast SEO توانایی ایجاد و مدیریت نقشه سایت XML شماست. این کار بسیار آسان تر از این است که خود شما نقشه سایت خود را کد کنید، بخصوص اگر سابقه فنی زیادی ندارید.

Yoast SEO به شما کمک می کند محتوای تکراری را شناسایی کرده و از آن اجتناب کنید ، بنابراین دیگر نگران افت رتبه ی خود در گوگل نخواهید بود و این افزونه الگوهایی برای عناوین و توضیحات متا ارائه می دهد که باعث جذاب شدن صفحات شما در SERP می شود.

برای دسترسی به همه ویژگی ها و مزایا آن می توانید افزونه Yoast SEO را به صورت رایگان نصب کنید. همچنین Yoast SEO به دلیل داشتن ویژگی های قدرتمند اغلب به عنوان افزونه نهایی سئو نامیده می شود، نظیر:

1- پیشنهادات پیوند داخلی

2- مدیریت تغییر مسیر (برای urlهایی که خطای 404 آدرس اینترنتی دارند.)

3- بر روی گزارش کلمات کلیدی تمرکز می کنید.

4- دارای نقشه های سایت XML

5- ابزار آنالیز محتوا و صفحه

 

برای مطالعه مقالات بیشتر از سایت ایراکد در زمینه شبکه های اجتماعی می توانید روی لینک زیر کلیک کنید. 

تجارت الکترونیک چیست؟

 

  1. All in One SEO Pack

افزونه All in One SEO Pack

All in One SEO Pack یکی از معروف ترین ومحبوب ترین افزونه هاست. بیش از دو میلیون نصب فعال روی وردپرس دارد. همانطور که از نام آن پیداست، این افزونه هر آنچه شما برای سئو سایت خود لازم دارید را دارد. یکی از دلایل محبوبیت آن داشبورد مرتب و آسان برای پیمایش است.

ویژگی های اساسی این افزونه رایگان است، اما می توانید سالانه با قیمت 57 دلار آن را به نسخه ممتاز ارتقا دهید. اگر دارای چندین وب سایت هستید، ممکن است بخواهید مجوز کسب و کار خود را در نظر بگیرید که به شما سالانه امکان استفاده ی 10 سایت با قیمت 97 دلار را می دهد. حتی می توانید برای استفاده از این افزونه با تعداد نامحدود سایت، مجوز نمایندگی را با قیمت 419 دلار در سال خریداری کنید. این افزونه وردپرس امکانات زیر را فراهم می کند:

1- پشتیبانی از نقشه سایت XML

2- از صفحات شتاب داده تلفن همراه (AMP) پشتیبانی می کند.

3- پشتیبانی از Google Analytics

4- مدیریت تغییر مسیر

5- API داخلی

6- ادغام سئو در سایت های تجارت الکترونیکی مانند ووکامرس

7- متا تگ های خودکار

8- بهینه سازی خودکار عنوان وبلاگ

  1. نقشه های سایت XML گوگل

افزونه نقشه های سایت XML گوگل

یک افزونه رایگان وردپرس خودکار سئو است که برای ایجاد شدن نقشه سایت برای موتورهای جستجو مانند Google ، Bing و Yahoo به کار می رود. نقشه سایت XML به موتورهای جستجو کمک می کند تا بتوانید صفحاتی که ایندکس می شوند را ببینید و به آنها در جستجوی این صفحات از وب سایت شما کمک می کند. به دلیل ویژگی های زیر یکی از بهترین افزونه های سئو در نظر گرفته شده است:

1- هر زمان محتوای جدیدی منتشر کنید، به طور خودکار نقشه سایت را به روز می کند.

2- فهم و استفاده از آن آسان است.

3- پس از نصب و تنظیمات لازم، دیگر نیازی به انجام کار دیگری نخواهید داشت.

  1. افزونه های وردپرس Broken Link Checker

اگر یک چیز را همه  متخصصان سئو بدانند، این است که هرچه محتوای بیشتری ایجاد کنید و به اشتراک بگذارید، مدیریت وبلاگ وردپرس دشوارتر خواهد بود، خصوصاً در مورد لینک های خراب. اینجاست که Broken Link Checker وارد می شود و مشکلات ناشی از شناسایی، رفع و انصراف از پیوندهای خراب را از بین می برد.

همانطور که از نام آن مشخص است، Broken Link Checker یک افزونه رایگان وردپرس سئو است که پیوندهای شکسته سایت شما را شناسایی می کند و به شما این امکان را می دهد تا بدون دست زدن به محتوای خود این پیوندها را تصحیح و یا از بین ببرید. ویژگی های اصلی این افزونه عبارتند از:

1- نظارت خودکار برروی پیوند پست ها، نظرات و ثبت وبلاگ

2- تشخیص پیوندها، تغییر مسیرها و تصاویر گمشده

3- اعلان های ایمیل و داشبورد

4- عملکرد URL و انکر تکس را جستجو کرده و فیلتر می کند.

5- در ازای مراجعه به هر پست، پیوندهای خراب را در یک داشبورد تصحیح می کند.

Broken Link Checker یک افزونه ای مفید برای وردپرس می باشد اگر تنها خواسته ی شما یک ابزار ساده باشد که یک کار را به خوبی انجام بدهد.

  1. Google Analytics توسط MonsterInsights

افزونه MonsterInsights

آیا از Google Analytics برای ردیابی بازدید کنندگان سایت، کلمات کلیدی برتر و سایر داده های مشابه استفاده می کنید؟

این افزونه نزدیک به 11 میلیون بارگیری دارد. مزیت اصلی Google Analytics توسط MonsterInsights توانایی بررسی داده های تجزیه شده شما از داشبورد وردپرس است.

همچنین لیست ویژگی های آن که ارزش بررسی دارد عبارت است از:

1- استفاده از Google Analytics API برای نصب ساده.

2- امکان استفاده از کد رهگیری ناهمزمان یا جهانی.

3- دسترسی به داده های داشبورد در وردپرس.

4- ردیابی پیوند داخلی و خروجی.

5- دسترسی به گزارش های جمعیتی و گزارش های علاقه مندی.

  1. افزونه های وردپرس W3 Total Cache

افزونه W3 Total Cache

W3 Total Cache یکی دیگر از افزونه های تخصصی وردپرس سئو است که بر روی بهینه سازی سرعت وب سایت تمرکز دارد. این افزونه منبع باز به مقیاس سایت شما کمک می کند و بدون افزایش خرابی، میزان بازدید بازدیدکنندگان را جبران می کند،که  همه ی این ها باعث بهبود سئو دوستانه و تجربه کاربری می شود.

ویژگی های اصلی آن عبارتند از:

1- ادغام شبکه تحویل محتوا (CDN )از فایل های تم، کتابخانه رسانه و وردپرس

2- پشتیبانی از سرورهای اختصاصی، سرورهای خصوصی مجازی و میزبانی مشترک

3- پشتیبانی از Google AMP

4- پشتیبانی از لایه سوکت امن (SSL)

با تکرار گوگل، سرعت سایت که یکی از مهمترین عوامل رتبه بندی آن است و همیشه در بررسی سئو سایت بررسی می شود، این افزونه یک راه حل عالی برای ارائه یک تجربه سریع به کاربران شما است.

  1. All In One WP Security & Firewall

افزونه WPtouch

مشکلات امنیتی چه تأثیری در نحوه استفاده افراد از وب سایت شما خواهد داشت؟

با این وجود که وردپرس از امنیت بالایی برخوردار است، این بدان معنی نیست که می توانید تمام خطرهای موجود را فراموش کنید.

برای حفاظت از وب سایت خود، در حد تواناییتان، از افزونهسAll In One WP Security & Firewall استفاده کنید.

امنیت اضافی، فراتر از آنچه وردپرس قبلاً برای وب سایت فراهم کرده است، هیچ ایرادی ندارد، زیرا این کار به عملکرد موثر سایتتان کمک می کند.

برخی از ویژگی های امنیتی حساب کاربری عبارتند از:

1- ابزار قدرت رمز عبور.

2- شمارش کاربر را متوقف می کند.

3- امکان شناسایی هر حساب با نام نمایشی یکسان و ورود به سیستم.

استفاده از افزونه All In One WP Security & Firewall دغدغه شما را در مورد امنیت سایت وردپرس کم می کند.

  1. WPtouch

افزونه WPtouch

WPtouch یک افزونه منحصر به فرد برای موبایلی با ویژگی های خاص برای وردپرس است که به طور خودکار یک تم موبایل ساده، زیبا به سایت وردپرس شما اضافه میکند و مهمتر از همه باعث سرعت بخشیدن سایت وردپرس شما می شود.

این افزونه به طور خودکار توسط گوگل یک نسخه بهینه شده تلفن همراه از سایت شما ایجاد می کند که نه تنها سایت شما را از نظر گوگل MobileFriendly خواهد شد بلکه این کار را بدون تغییر یک خط کد انجام می دهد.

ویژگی های اصلی این افزونه عبارتند از:

1- تنظیمات جامع: پنل مدیریت آن و سفارش سازی وردپرس به شما امکان می دهد تک های تلفن همراه را انتخاب کنید و صفحات فرود منحصر به فردی برای کاربران تلفن همراه ایجاد کنید.

2- سرعت WorPress: WPtouch ادعا می کند که مضامین آن “5 برابر سریعتر از دسکتاپ یا مضامین پاسخگو هستند.”

3- ادغام روان: WPtouch از 30 افزونه برتر وردپرس پشتیبانی می کند.

4- رد پای بهینه: این افزونه از حافظه کم سرور استفاده می کند و دارای بسته بندی نصب 1.9 مگابایت است.

نتیجه گیری:

همانطور که به افزونه های وردپرس موجود در این لیست نگاهی دقیق تر بیندازید، متوجه خواهید شد داشتن ابزاری که به طور خودکار مشکلات سئو سایت شما را بررسی و رفع کند، چقدر مفید است.

اما اجازه ندهید که یکی از کاربردهای افزونه سئو شما را فریب دهد و فکر کنید که هرچه افزونه های بیشتری داشته باشید، بهینه سازی آن آسان تر و نتایج جستجوی بهتری خواهید داشت. برعکس، افزونه های بیشتر می تواند باعث آشفتگی زمان بارگیری سایت شما و کاهش سرعت سایتتان شود.

افزونه ها بیشتر کیفی هستند نه کمی، بنابراین سعی کنید انتخاب خود برای افزونه ها و ابزارهای سئو را بر روی مواردی که بیشتر به آن نیاز دارید محدود کنید.

 

منبع

Tiny  bitly  cuttly

 

 

افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس، آموزش yoast، سئو وردپرس چیست، راه اندازی سایت با وردپرس، دوره سئو، آموزش سئو، نمونه سایت وردپرس، آموزش وردپرس تصویری، افزونه وردپرس، سئو وردپرس، آموزش سئو در وردپرس، انواع پلاگین های وردپرس، ابزار وردپرس، تمپلیت رایگان وردپرس، نصب افزونه در وردپرس

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *